çok geçmiş olsun dilekcim ya
herkese günaydın...
dilekcim çok çok geçmiş olsun canım. herşey üstüste geldi gerçekten sizin ailede... Allah yardımcınız olsun, çabucak dertleriniz vbitsin. defne için endişelenme döküntüleri devam eder geçer. umarım kayınvaliden iyileşir, bakıcı aramak zorunda kalmazsın. annende alemmiş ya küçücük bebekle ne yapacaksın, annenin durumları iyiyse tutsun bir yardımcı yemeğini temizliğini getir götürünü yapar. inşallah herşey hallolur bir bir.
öznurcum rüzgarda tek başına değil bizim yanımızda uyuyor malesef. hiç ayrı yatmadı. canım sen eğer ısrarcı olursan tekrar alışır. sonuöçta bu da bir alışkanlık... ama bence odasına çekyat at sende bir süre alışana kadar orada yat, onu da yatağına yat. belki böyle tekrar geçiş yaparsınız.
sümeyyecim inşallah kabul eder akrabanız.
off herkes te bir sıkıntı ya. bizimde hala burun akıntımız devam.
ayy yemiyo gene deli edecek bu kız beni..artık bu çocuklar kendileri yemeyi öğrensin ama yeter bu eziyet.
hüsniyecim yeme konusunda asıl deliren benim lütfen bu ünvan bana ait.
kızlar soracaktım unuttum lütfen yardım edin. dün rüzgara tekrar çiğnemeye alışsın diye makarna verdim kocaman kocaman makarnalr gayet güzel çiğneyiğ yutuyor. neyse 10 tane falan yedi birden ağlamaya başladı. sonra ağzındakini çıkardı. sonra tekrar çiğnedi ağzının arka tarafıyla baktım biran da tekrar ağladı. acaba dişmi çıkacak dicem ama üstte iki altta üç diş var. çiğnemiyor acıyla tükürüyor hemen. gözünden de yaşlar akıyor.
öznurcum bizdede 4 diş var bir de yeni gelen bir tane ufak. off rüzgarda asla ağzına yemek versek yemez tükürür çiğnemesi gereken şeyi. yoksa köfteyi ezip versem tek lokmada yutar o ayrı. pütüü yutmada sorun yok ama çiğnemiyor ya, deli ediyor. dün kuru meyve aldım ağzında döndürüp döndürüp sonra yere tükürüyor. yenisini istiyor sanki yiyormuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?