Canım benim sizede çok geçmiş olsun, şu ateş ne can sıkıcı. Ne öksürükten korkuyorum, ne burun akıntısından ama ateş dedilermi tüylerim diken diken oluyor. Ama bu aralar büyüğünden küçüğüne herkes hasta. Minicik bedenleri dayanmıyor en küçük değişikliğe. Ne zamandır gitmek istediğimiz yerleri bile tek bebekleri var diye erteliyoruz eşimle, ne yapalım ödümüz patlıyor artık hastalıktan. Çok sağol güzel temennilerin için. Amin canım. Sizde bir an önce iyileşirsiniz inş. Yatma konusuna gelince Defenede yanımızda hatta bir gece babasıyla bir gece benle yatıyor. Nasıl ayırıcaz hiç bilmiyorum bayramda ayıralım diye düşünüyorduk deprem falan oldu korktuk ayıramadık sonra hastalık girdi falan yine kaldı bakalım biraz daha büyüsün belki kendi ister odasında yatmak.selam kızlar nasılsınız
dilekcim çok geçmiş olsun hep üstüste geliyo sorunlar bi başladımı bitmiyo umarım defnecikte babacığında kayınvalidende kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar
gülaycım hüsniyecim aynı yeme sorunları bizdede var maalesef bide istemeden verince kusmaya başladı artık öyle azda değil acayip kusuyo iki gündür makine makine çamaşır yıkayıp yer siliyorum ama zorla vermezsemde lokma yemiyo bi tek muhallebi seviyo onuda vermek istemiyorum kilodan başka bi faydası yok çünkü
dün berbat bi gece geçirdik ateşi 40 a yaklaştı ağızdan verdiğim ilacı kusuyo fitil veriyom mıçıyo dk başı duşa sok çıkar uykusu var ağlıyo şimdide hafif ateş var ama burnu falan akmıyo öksürükde yok neyin nesi anlamadım dr uda şehir dışına çıkmış başka kliniğe götürdük dosyasını istiyolar hastane kapandı almaya gidene kadar ffff napıcağımızı şaşırdık
öznurcum aynı yatma sorunu bizdede var tatilden önce yanımda mışıl mışıl uyuyan çocuk 1 ay tatilde yanımda yattığı için artık töbe yatağında yatmıyo çok ağlıyo bende dayanamayıp alıyorum bende bilmiyorum nasıl alışacak tekrar
yürüme konusunu fazla takma kaan da bu ay yürümeye başladı şimdi tutabilene aşkolsun korkuyodu düşücem diye ilk adımlarında çok düşmüştü ondan gecikti sanırım belki arasda korkuyodur sonuçta kendine güveni gelince yürüyecek mutlaka
gülaycım ben köfteyi dana etinden yapıyorum ekmek içi soğan koyuyorum ama yumurta koymuyorum bi kaç saat dinlenince tavayı hafif margarinleyip ağzı kapalı kısık ateşte pişiriyorum sert olmuyo ama kaan da yemiyo ne versem tükürüyo çok yanlış yaptım ama bugün biras yesin diye yemeğini blendırdan geçirdim yoksa aç aç dolanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?