2009 Eylül Anneleri

ben kactim kizlar hava korkunc burada...kapkara oldu...4 derece suan disarda hava.... evde oturdukca benim icimde kapkara oluyo disari atmam gerek kendimi....bari gidip alisverislerimi yapayim....bu arada 4 gundur kedimiz kayip hayatindan endise etmekteyiz.... hic bu kadar uzun sure kendini disarlara atmamistii....

ohh afiyet olsun öznurcum.. benim içinde iç.. kedine üzüldüm umarım döner evine..
yediremedim iki üç kaşık yumurta yedi bıraktı , pekmezinide içiremedim şurubunuda malesef.. üstelemedim sonra çünkü azı dişler çıkıyo huysuz birazda bugün.

allah kolaylik versin canim benim ne diyim....surubunu kasiklami veriyosun....ben adi ne bilmiyorum ama bazi ilac kutularinin icinde bulunuyor...siringa gibi... agzina sıkıveriyorum.... akip gidiyo bogazindan kolaylikla.....

sağol canım. kaşıkla veriyorum normalde severek içerdi ama bugün huysuzluğu üstünde..bende de vardı damlalık ama sanırım gerek kalmadı diye attım..

ben geldim. alışveriş yaptım , rüzgarı da anneannesi yedirmiş tamamdır. keyfim yerinde şimdilik. bir sonraki yememe olayın akadar he he:)

öznurcum bu sene bebeler de büyür mersinde buluşuruz şekerim, denize falan sokarız çok güzel olur. bu sene bir türlü buluşamadık....

aslında ne kadar zor dimi diş olayı, boşver bade zaten yer sonra hüsniyecim... şu bebelerin dişlerden çektiği nedir ya. keşke dişli doğsalardı :)

evet bencede gülay .. keşke dişli doğsalardı ne onlara bu kadar eziyet olurdu ne de bize.. ama olsun allah daha büyük sıkıntı vermesin..üç gün beşgün sıkıntı çekicez sonra geçicek nasıl olsa..
neler aldın bakalım alışverişte.. bende Badeye güzel bir elbise almak istiyorum ama bulamadım bir türlü .. bir yardımcı olun şu garibana..

ben kendime aldım canım bir tane pantalon. outletine gittim ipekyolun. orada aldım. rüzgarın kıyafet derdini babası çözdü. bu sıralar hiç bakmadım çocuk mağazalarına.

ben de kitap almak istiyorum rüzgara. 6,7 tane kitabı var. özellikle ilk 100 kelimeyi çok seviyor. hepsini öğrendi neredeyse. ama onunda sayfası kopmuş.fazla dayanmaz. rüzgar çok uzun süre bakıyor kitaplara ya çok ilginç ama. mesela yarımsaat falan anlatsan kalkmadan dinliyor. bir de hareketli kitaplar var ya onlara bayılıyor. bakalım iş bankası yayınından hareketli bahçeyi sipariş verecem şimdi. başka tavsiye ettiğiniz kitaplar var mı. ama karton kapak olması şart yoksa biranda parçalayıveriyor. ne yapacağı belli olmuyor. ama bence çocukları oyalamak için birebir kitap olayı.

eşimle görüştüm biraz önce . bugün izmire dr gitmişti safra kesesinde polip vardı ikiiye çıkmış. büyük ihtimalle safra kesesi alınacak

Son düzenleme:
güle güle kullan. Bade de eskiden severdi kitaplarıda şimdi dikkatini çok uzun toplayıp birşeyle ilgilenmiyo.. aman totosu iki dakika yer yüzü görmesin.. o yüzden ilgilenmiyo bu aralar kitaplarla

çok geçmiş olsun canım benim ya... acaba bir zararı var mı safranın aldırılmasının. saçma soru oldu ama. ne biliyim işte. yokmu acaba tedavisi falan.

selam kızlar nasılsınız
dilekcim çok geçmiş olsun hep üstüste geliyo sorunlar bi başladımı bitmiyo umarım defnecikte babacığında kayınvalidende kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar
gülaycım hüsniyecim aynı yeme sorunları bizdede var maalesef bide istemeden verince kusmaya başladı artık öyle azda değil acayip kusuyo iki gündür makine makine çamaşır yıkayıp yer siliyorum ama zorla vermezsemde lokma yemiyo bi tek muhallebi seviyo onuda vermek istemiyorum kilodan başka bi faydası yok çünkü
dün berbat bi gece geçirdik ateşi 40 a yaklaştı ağızdan verdiğim ilacı kusuyo fitil veriyom mıçıyo dk başı duşa sok çıkar uykusu var ağlıyo şimdide hafif ateş var ama burnu falan akmıyo öksürükde yok neyin nesi anlamadım dr uda şehir dışına çıkmış başka kliniğe götürdük dosyasını istiyolar hastane kapandı almaya gidene kadar ffff napıcağımızı şaşırdık
öznurcum aynı yatma sorunu bizdede var tatilden önce yanımda mışıl mışıl uyuyan çocuk 1 ay tatilde yanımda yattığı için artık töbe yatağında yatmıyo çok ağlıyo bende dayanamayıp alıyorum bende bilmiyorum nasıl alışacak tekrar
yürüme konusunu fazla takma kaan da bu ay yürümeye başladı şimdi tutabilene aşkolsun korkuyodu düşücem diye ilk adımlarında çok düşmüştü ondan gecikti sanırım belki arasda korkuyodur sonuçta kendine güveni gelince yürüyecek mutlaka
gülaycım ben köfteyi dana etinden yapıyorum ekmek içi soğan koyuyorum ama yumurta koymuyorum bi kaç saat dinlenince tavayı hafif margarinleyip ağzı kapalı kısık ateşte pişiriyorum sert olmuyo ama kaan da yemiyo ne versem tükürüyo çok yanlış yaptım ama bugün biras yesin diye yemeğini blendırdan geçirdim yoksa aç aç dolanıyo

başka tedavisi yokmuş, ama aldırmanın hiçbir etkisi yokmuş vücuda karaciğer safra üretip vücut yoluna devam ediyormuş. burda iki üç kere gitti tek çıktı , birde izmirde kontrol ettirelim dedik orda iki bulmuşlar. burası sağlık açısından gerçekten güvenilmez..

Hüsniyecim çok geçmiş olsun eşine, ödüm patlıyor şu ameliyat olaylarından ama bazen maalesef gerekiyorda. Doktorlar (tabi bazıları hariç) ne kutsal varlıklar.
Allah ne eksik etsin ne de muhtaç..
Ahh Gülaycım ne çektik şu çocukların yeme düzenlerinden bir türlü oturtamadık yerine, ben eskisi kadar takılmıyorum artık bir şekilde oyalayıp yediriyorum bazen bebe tv karşısında bazende evdeki Defneyi eğlendirebileceğini düşündüğüm materyallerle. Kitap konusuna gelince bende çok seviyorum kitapları Defneninde 8-9 tane kitabı var hatta yeni aldıklarımı söyleyim. Renk çarkı diye bir kitap kitabın gözleri var arkadaki çarkı çevirip uygun olan nesneyi o göze getirtiyorsun şimdilik Defne sadece renkli resimlerine bakmayı seviyor ilerki zamanda işlevinide öğrenince daha çok seveceğini umuyorum. Sonra dokun-hisset renkler ve şekiller kitabını aldım o da güzel , daha önce dokun hisset hayvanlar kitabımız vardı defne seviyor diye bunuda aldım. Son olarakta traktör şeklinde mini bir kitap aldım. Çiflikte yapılan işlerden falan bahsediyor değişik bir kitap Defnenin hoşuna gidiyor. Defne çok fazla şey öğreniyor kitaplardan işaret dilini geliştiriyorr henüz konuşamasa bile işaret diliyle güzel anlaşıyoruz:)) Bu nedenle yakın zamanda birkaç kitap daha alaırım bu bahsettiğin hareketli kitap nasıl birşey bende alayım...

hüsniyecim çok geçmiş olsun cnm
gülay kaan için aldığım kitapların sayfalarıda karton olmalı yoksa koparmakla kalmıyo bide yiyo kakasındanda aynen çıkıyo evde kitap gazete dergi peçete hepsini kaçırıyorum kağıt yeme hastalığı var benimkinde

Canım benim sizede çok geçmiş olsun, şu ateş ne can sıkıcı. Ne öksürükten korkuyorum, ne burun akıntısından ama ateş dedilermi tüylerim diken diken oluyor. Ama bu aralar büyüğünden küçüğüne herkes hasta. Minicik bedenleri dayanmıyor en küçük değişikliğe. Ne zamandır gitmek istediğimiz yerleri bile tek bebekleri var diye erteliyoruz eşimle, ne yapalım ödümüz patlıyor artık hastalıktan. Çok sağol güzel temennilerin için. Amin canım. Sizde bir an önce iyileşirsiniz inş. Yatma konusuna gelince Defenede yanımızda hatta bir gece babasıyla bir gece benle yatıyor. Nasıl ayırıcaz hiç bilmiyorum bayramda ayıralım diye düşünüyorduk deprem falan oldu korktuk ayıramadık sonra hastalık girdi falan yine kaldı bakalım biraz daha büyüsün belki kendi ister odasında yatmak.

offfffffffffff kizlar butun bebelerde ayni problem
istahsizliklik ates bizimkindede avarrrrrrrrrrr

sağolun kızlar.. daha büyük sıkıntı vermesin Allah hepimize .. dediğin gibi Dilek Allah dr ne eksik nede muhtaç etsin insanı..
bende üztüne düşmüyom oda ayırma işinin nasıl olsa kendi yatağına geçicek birgün o zmana kadar doya doya yatayım bari.. geçen gece uyandı sütünü içirdikten sonra tekar beşiğinbe yatırdım.. beşiği hemen yatağımızın yanında sabah uyandı bir surat bir tafra görseniz nasıl kümüş yatağıma almadık diye.. şimdiden trip atıyo cadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…