2009 Eylül Anneleri

dilekcim teşekkür ederim umarım bu gece yaşamayız aynı ateş sorununu benimde ödüm patlıyo sabaha kadar nöbet tuttuk eşimle onu öyle ateşten inlerken görmek insanın içini burkuyo bide verdiğin ilaçlarda bi işe yaramıyo sabaha karşı ambulans çağıracaktık ama baktık 38 e düşürebildik vazgeçdik şimdide 38 civarı umarım artmaz yine
benim büyük oğlum hala bizle yatmak istiyo bizde önce küçüğü uyutuyoruz sonra büyüğün yanına gidiyoruz sonra o uyuyunca ben tekrar küçüğün yanına gidiyorum uyandığında beni bulamazsa çok ağlıyor eşimde büyük oğlumla kalıyor öyleee acayip bi uyku şeklimiz var nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum
bu arada kaan uyandı bizim birasdan yemek savaşımız başlar herkese iyi akşamlarr burda hava çok karanlık ve acayip tipi eşliğinde kar yağışı var oğlumu almaya kreşe gidene kadar uçmam inşallah

kaanın kakasından çıkıyor demek yedikleri kağıtlar zaten yeseler yemek şaşacam. allahım dermansız dert verme ama yemeyen çocukta verme. bir şekilde büyücekler tamam ama aç aç gezince resmen nevrim dönüyor ya... çok geçmiş olsun canım size de inşallah şimdi kaanı yedirebilirsiniz. ama biz rondodan hiç geçirmedik yemekleri neredeyse ama ne oldu yine yutmuyor yinr yutmuyor. şimdi iki gündür yeme düzeni oturtmaya çalışıyoruz. bir basının ağzına bir ona sadece akşamları makarna veriyorum. yiyor bakalım. ama yiyene kadar benim de göbeğim çatlıyor...

dilekcim traktör kitabı bizde de var, parmakla çekiyorsun horoz falan çıkıyor o dimi.rüzgar bayılıyor çekiyor itiyor çekiyor itiyor. bana öçok ilginç geliyor ya. mesela hiç öğretmediğimiz halde geçen bi,r ev resminde evin çatısı ve pencereleri nerede dedik, küçücük resimde gösterdi. bizde nasıl sevinç bir görsen. demekki normal hayatta yaşadığı şeyleri artık resimlerde çok net bulabiliyorlar. bu yüzden şuan oyuncaktan çok kitap alıyoruz. anneannesi de diyor gün içinde çok fazla kitapla ilgileniyor diye. bizde tek kıçı yer görsün diye alıyorum valla değişik değişik.

bu arada sorma ya şu yeme mevzunu. valla dün aldık tavşanını, banyoda yıkadık, böyle yedirdim ne yapıyım. artık nasıl yerse yesin. hiç takmıyorum açıkcası. yememesinden iyidir. ama en azından biraz daha katı beslense daha iyi, ama dün gelişme kaydettik, kaynamış patates falan az a olsa çiğneyerek yedi, makarna falan. aslında biraz teşvikle bunu da halledecek gibi.

hüsniyecim Allah dermansız dert vermesin, en azından kötü birşey değilmiş. böyle kendimizi rahatlatalım bari dimi. daha kötüsü de olabilirid. bende hastalıklardan çok korkuyorum ya....

Bana göre zaten dert değil bizle yada birimizle yatması , tek derdimiz bu olsun inşallah:)) Bak sen minik cimciye birde tavır yapıyor haa, biz yandık bu kızlarla söyleyeyim böyle giderse fır döndürecekler bunlar bizi etraflarında. Biraz laftan anlasın , cezadan anlasın yola gelirler nasılsa:) Bir gün çizgi film izlemezler anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu:))hehehe..

Bahsettiğim kitabın öyle bir işlevi yok, sadece kalın sayfalı traktör şekilli bir kitap D&R'dan almıştık. İşte bu : Arda Çocuk - Küçük Arabalar Traktör
Bu arada ilk 100 sözcükte Defnenin en sevdiği kitabı sayılır. Renk çarkı diye bahsettiğim kitap bu :
Renk Çarkı - Kolektif - %30 indirimli : Kitap | idefix.com

evet dlek valla bu cadılarla işimiz zor.. şimdiden mum olduk zaten etraflarında ben Bade hanımla baş edebileceğimi hiç düşünemiyom zaten şimdiden çok inatçı ipler elinde ordan oraya oynatıyo bizi cadı..kitaplara baktım çok güzel görünüyorlar bende alayım fırsat bulduğumda..bizim favori oyuncağımız küçük bebek arabası içine bebeğini koyup dolaştırıyo. bebeğini uyutmaya çalışıyo,dünde bezlemeye uğraşıyodu

Bizim hiç bebeğimiz yok sayılır, geçen kipadayken defne oyalansın diye eline minicik bir bebek vermiştim. Ödemeyi yapıp dışarı çıktıktan sonra gördüm ki bebek hala Defnenin elinde:))) Defne tabi alışveriş arabasında oturuyordu yani bu şekilde avantadan 1 tanecik bebeğimiz oldu:)) Babası kesinlikle istemiyor bebeklerle oynamasını yasak yani bizde bebek:) Bu arada en kısa zamanda gezmeye aydın foruma gelicez müsait olursanız görüşürüz.

ayy gerçekten çok sevinirim gelin gelin..ne güzel olur haberleşiriz geliceğin zaman .. bizim var bebeklerimiz birkaç tane Bade seviyo onlarla oynamayı hatta oyuncakçıya girdiğimizde hemen onlara saldırıyo birde peluş oyuncaklara..küçük çay takımı var badenin onlarla yemekte yediriyo bebeğine mm mm diye diye çok tatlı oluyo

hayır rüzgar bulgur pilavını eğer içine domates falan rendelemesem yutamıyor tükürüyor. işte bizde böyleyiz reyhancım. yani çiğnemeden tek seferde yutmak istiyor. anlamadım gitti.

dilekcim hareketli kitapları tavsiye ederim. bizdeki traktör hareketli kitaptı.

Şu hastalık durumunu biraz atlatalımda aklımızda mutlaka gelicez Izmirden sıkıldık artık, değişiklik olur bizim için zaten ben sizide görebileceğim için daha bir hevesliyim:)) Ohh bade hanımın yanına gelen aç kalmayacak

Şimdi inceliyorum canım gerçekten çok güzel kumsal ve tren kitaplarını internetten sipariş verebilirim. Bunun dışında tavsiye edilen diğer kitapları da not alıyorum daha sonraki kitap alımımda lazım olurlar diye:)

üstüne gitme bence inadına yapıyor olabilir..

bak bende çok heyecan yaptım şimdi..hemencecik iyileşin gelin.. bade hanımın yanında kimnse aç kalmaz kendi yiyemediğini zorla yediriyo..ne güzel oynarlarda iyi olur

bak bende çok heyecan yaptım şimdi..hemencecik iyileşin gelin.. bade hanımın yanında kimnse aç kalmaz kendi yiyemediğini zorla yediriyo..ne güzel oynarlarda iyi olur

Amin canım inşallah bakalım artık güzel bir gün olur dediğin gibi kızlar oynarlar zaten faceden badenin, gökşenin, doğanın, rüzgarın, efenin, elanın resimlerini falan gösteriyorum ara sıra çok hoşuna gidiyor Defnenin:)))

Selam hasta olan herkeze geçmiş olsun

kızlar bebeshop diye bi mağaza var kızlar için çok güzel elbiseler var
ama erkekler içinde çok güzel şeyler var bilginiz olsun

selam kızlar bugun çok yoğundum giremedim

öznurcum arası odasına beşiğine yatır sende kanepede yat odasında senin orda olduğunu bilsin ben en başındna öyle alıştırdım şimdi kendi yatağında olmassa deliksiz uyuyamıyo

evet zeynepcim dedigin dogru her gun ayni seye karar veriyorum ama bak mesela simdi uyku vakti gelince neyse yarin yaparim diyorum....bende erteliyorum anlayacagin...cok uykum geldi ama yinede denicem simdi...aras bey uyuyo suanda ama simdi ama salonda tabii...simdi alip odasina goturecem bakalim ilk gecemiz nasil gececek.... bu arada eveett yaa bende takildim aliyle cemileye... yanliz adamdaki nasil bir kindir boyle sinir oldum iyice....herkesee iyi geceler guzel ve tatli ruyalariniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…