Bana göre zaten dert değil bizle yada birimizle yatması , tek derdimiz bu olsun inşallah:)) Bak sen minik cimciye birde tavır yapıyor haa, biz yandık bu kızlarla söyleyeyim böyle giderse fır döndürecekler bunlar bizi etraflarında. Biraz laftan anlasın , cezadan anlasın yola gelirler nasılsa:) Bir gün çizgi film izlemezler anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu:))hehehe..sağolun kızlar.. daha büyük sıkıntı vermesin Allah hepimize .. dediğin gibi Dilek Allah dr ne eksik nede muhtaç etsin insanı..
bende üztüne düşmüyom oda ayırma işinin nasıl olsa kendi yatağına geçicek birgün o zmana kadar doya doya yatayım bari.. geçen gece uyandı sütünü içirdikten sonra tekar beşiğinbe yatırdım.. beşiği hemen yatağımızın yanında sabah uyandı bir surat bir tafra görseniz nasıl kümüş yatağıma almadık diye.. şimdiden trip atıyo cadı..
dilekcim traktör kitabı bizde de var, parmakla çekiyorsun horoz falan çıkıyor o dimi.rüzgar bayılıyor çekiyor itiyor çekiyor itiyor. bana öçok ilginç geliyor ya. mesela hiç öğretmediğimiz halde geçen bi,r ev resminde evin çatısı ve pencereleri nerede dedik, küçücük resimde gösterdi. bizde nasıl sevinç bir görsen. demekki normal hayatta yaşadığı şeyleri artık resimlerde çok net bulabiliyorlar. bu yüzden şuan oyuncaktan çok kitap alıyoruz. anneannesi de diyor gün içinde çok fazla kitapla ilgileniyor diye. bizde tek kıçı yer görsün diye alıyorum valla değişik değişik.
Bizim hiç bebeğimiz yok sayılır, geçen kipadayken defne oyalansın diye eline minicik bir bebek vermiştim. Ödemeyi yapıp dışarı çıktıktan sonra gördüm ki bebek hala Defnenin elinde:))) Defne tabi alışveriş arabasında oturuyordu yani bu şekilde avantadan 1 tanecik bebeğimiz oldu:)) Babası kesinlikle istemiyor bebeklerle oynamasını yasak yani bizde bebek:) Bu arada en kısa zamanda gezmeye aydın foruma gelicez müsait olursanız görüşürüz.evet dlek valla bu cadılarla işimiz zor.. şimdiden mum olduk zaten etraflarında ben Bade hanımla baş edebileceğimi hiç düşünemiyom zaten şimdiden çok inatçı ipler elinde ordan oraya oynatıyo bizi cadı..kitaplara baktım çok güzel görünüyorlar bende alayım fırsat bulduğumda..bizim favori oyuncağımız küçük bebek arabası içine bebeğini koyup dolaştırıyo. bebeğini uyutmaya çalışıyo,dünde bezlemeye uğraşıyodu
ayy gerçekten çok sevinirim gelin gelin..ne güzel olur haberleşiriz geliceğin zaman .. bizim var bebeklerimiz birkaç tane Bade seviyo onlarla oynamayı hatta oyuncakçıya girdiğimizde hemen onlara saldırıyo birde peluş oyuncaklara..küçük çay takımı var badenin onlarla yemekte yediriyo bebeğine mm mm diye diye çok tatlı oluyo
hayır rüzgar bulgur pilavını eğer içine domates falan rendelemesem yutamıyor tükürüyor. işte bizde böyleyiz reyhancım. yani çiğnemeden tek seferde yutmak istiyor. anlamadım gitti.
dilekcim hareketli kitapları tavsiye ederim. bizdeki traktör hareketli kitaptı.
hayır rüzgar bulgur pilavını eğer içine domates falan rendelemesem yutamıyor tükürüyor. işte bizde böyleyiz reyhancım. yani çiğnemeden tek seferde yutmak istiyor. anlamadım gitti.
dilekcim hareketli kitapları tavsiye ederim. bizdeki traktör hareketli kitaptı.
bak bende çok heyecan yaptım şimdi..hemencecik iyileşin gelin.. bade hanımın yanında kimnse aç kalmaz kendi yiyemediğini zorla yediriyo..ne güzel oynarlarda iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?