2009 Eylül Anneleri

ilk b urada doğum gününü kutlayan ben olayım reyhancım...

doğum günün kutlu olsun nice nice güzel senelere...

kizlar bukres inanilmaz sogudu bu sabah.... su anda hava -4 oldu fena soguk disarisi......markete gitmek istedim arabanin cami buz tutmus resmen yurumedi araba yaa

off ya ne demek - 4 ya, valla sıcağı çok seven biri olarak kış boyu ayılar gibi inimden çıkmazdım herlade. evlere servis yokmu acaba orada...

selam kızlar :))

reyhancım doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara daha yolun başındasın yulayla beraber ne doğum günleri kutlucan

öznurcum -4 derecede ben katiyen evden dışarı çıkmazdım herhlade :))

bugun kuaföre gidicem kuaför aradı şimdi gidiyimde bişeye benziyip geliyim :))

bu arada sabah kahavlatısı olarak koca bir dilim pasta yedim ama hala açım

selam
sabah bi günaydın mesajı yazmıştım ama netimiz gitti o arada
reyhan doğum günün kutlu olsun
uykusuzum kızlar bu velet mahvetti beni
bütü gece emerek uyumak istiyor

eylülcüm nasıl dayanıyosun yahu bütün gece ben deliricek gibi oluyorum göğüsümde uyuduğu anda ayırıyorum yada göğsümde odasına ordada yatağına beşiğine koyup sallıyorum yatağa alışmasıan diye elimden geleni yapıyorum zaten gökşen yanımıza geldimi ben de eşimde uyuyamıyoruz uykusu zaten hafif bide hanım yatakta boyuna değilde enine yatıyo ayaklarını eşime dayıyo kafasını göğsüme rahat uyuyamıyoruz genelde bu tarz durumlarda eşim diğer yatağa gidiyo gerçi çok hasta filan olmadığı sürece keyfi olarak sadece sabah babası gittikten sonra alıyorum ondada beraber yine yatıyoruz sonra kalkıyoruz :26:

kızlar dün eşimle konuştuk ve benim yeni ev hayalim bitti eşim bu eve alıştık ve başka evde olmaz diyo büyüklüğüe alışmışken küçük evlerde yaşanmaz diyo belkide haklı ama eve yatırım yapmaya karar verdik evimizin bi odasını ikiye bölücez orası zaten tek oda olarak çok büyüktü diğer bi odasını da genişleticez kızıma yeni bi oda yapıcaz orayı şimdiki odasını hç bozmadan ikinci bebişe ayırıcaz :)) ben yaza doğru ikinci bebiş için çalışmalara başlıcam eşimde bu süre içinde doğuma kadar evdeki tadilat işlerini yaptırıcak ben uzun süre annemlerde olurum büyük bi ihtimal

tadilat işi de biter bitmez kızçemin odasını döşeriz

zeynep zor olmazmı hiç
kaç gecedir uykusuzum zaten
bu şekilde işe gelmek çok zor oluyor
tatil dönüşü deli bi yoğunluk da var zaten
yatma işine gelince bizim hanım da o şekilde enine yatıyor
bizi rahatsız etmesini artık takmıyoruz da kendisi de deliksiz uyuyamıyor
önceleri ben de dediğin gibi uyuyakalınca alıyordum yataktan
ama şimdi emiyor yarı baygın bi şekilde ama asla tam dalmıyor
haftaya bi hafta kadar annemde kalıcam o zaman da hem sütten ayırıcam hem de ayrı yatırıcam
inşallah başarabilirim

inşallah canım başarılı olursun yoksa insana müthiş bi eziyet oluyo emzirme işi şimdi senin sırtın belin sürekli ağrıyodur uykusuzsun bide zor yani

ne de güzel özetledin
evet sırtım belim kopuyor
bazen diyorum kendimi düşünüp de çocuğumun besinine engel mi oluyorum diye
ama sonuçta şu anda ona deliksiz uyku da lazım
zaten gece boyu emiyor ama süt de yok pek fazla
hem 15 ay az bi zaman sayılmaz dimi
ayy nolur beni rahatlatıcak bişiler söleyin ya
kendimi suçlu hissetmek istemiyorum

canım bence sonuna kadar haklısın bende yemediği için kesicem baharda eşim çok ısrar ediyo iki yaşına kadar dayan diye ama malesef 9 günlük tatilde ne olduğunu gördü sürekli meme ağzında gelip açıp emip gidiyo (( bende dayanmak için kendimi zorluyorum ama olmuyo belim sırtım hep ağrıyo kaldıki bide sen gecede uyuyamıyosun o yüzden artık yeter bana göre

yaa kizlar ne guzel halen emziriyosunuz....tebrik ederim hepinizi.... malesef ben sadece 2 ay emzirebildim.... sutum kesildi...o donem cok zor gunler yasadim... abimi kaybettik... esimle problemler ve ailevi falan.... sut diye bise kalmadi....hamileligimde 9 kilo almistim dogumdan sonra o iki ay icinde 15 kilo verdim dusunun yanii....cok uzucu... ve bir sey itiraf edim size.... emziren bir anne gordugum zaman cok kotu oluyorum( hatta kiskaniyorum.... eger bir gun ikinciyi yaparsam kesinlikle ve kesinlikle dunya alt ust olsa kafama hic bise takmam.... iste bu yuzden tebrik ediyorum sizlerii.... devamm emzirmeye....sutten kesecez diyede fazla stres yapmayin bence rahat olun.....

evet bu arada zeynepcim -4 ama evde oturunca inan kafayi yiyosun araba 1 saattir oyle bosta calisiyo kendine gelmistir artik bi disari cikip alisveris falan yapayim, un helvasi yapacam kizlar acaaaiiip istiyo canim

dimi yaa
valla dayanacak hal kalmadı
uykusuzluk ayrı yorgunluğu ayrı
bi de edepsizliğe de başladı şimdilerde
açmaya çalışıyo nerde olursak olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…