2009 Eylül Anneleri

öznur ya
üzüldüm şimdi
biz de böyle yazınca üzmüşüzdür seni kusurumuza bakma nolur
düşünemedim ben
inşallah ikinci bebeğini istediğin kadar emzirebilirsin

öznurcum emzirmek güzel bişi kesinlikle çokta sağlıklı ama inan bana toplu taşıma araçlarına binemz oldum ne zaman binsek rezil oluyorm evde sürekli emmek istiyo iştahı kesiliyo yemek yemiyo yani iyi hoşta zorlukları çok gece sürekli kalkıyosun bazen 8 i buluyo bi gecede kaltığım sayı

arkadaşlar ben kestim sütten çok rahat ettim 11 aylıkken..bence yeterli..
şimdi gecede 2 kere kalkıyor inek sütü için yatıyor bir rahatsızlığı yoksa..

öznurcum bu arada başın sağolsun canım senin gibi sümeyye arkadışımızda doğumdan hemen sonrakardeşini kaybetmiş çok zor allah yardımcınız olsun canımm

benim sütüm hala çok o yüzden açıkçası kesmeyi düşünmüyorum 2 yaşına kadar devam edicem. ama sütüm az olsaydı kesin keserdim sadece alışkanlık olurdu o zaman emmesi. çünkü bizimki de bazen oluyor 6,7 kez kalkıyor emmek için. ama şimdi hemen yatmadan önce birşeyler yediriyorum emmek aklına gelmiyor sanırım. yada tokken uyanmıyormu anlamadım mesela dün sadece 1 kez uyandı sabaha doğru onda da ememedi mide hala toktu demekki.

bence sütünüz varsa kesmeyin derim sonuçta evet berbat oluyoruz ama anne sütünün her damlası ilaç niyetine. besleyici olmayabilir ama bence bünyeyi koruyor hastalıklar karşı. benim sütüm hele hiç besleyici değil, ama yine rüzgar 15 aylık neredeyse 1 kez hastalandı. ben anne sütüne bağlıyorum...

öznurcum üzülmemek malesef senin elinde değil canım. kim üzülmezki aynı durumda. inşallah ikinci bebeğinde doya doya emzirirsin tatlım. insanın başına herşey geliyor hayatta.

zeynep demek ikinci bebek planları. ay ne güzel senin adına heyecanlandım valla....

öznurcum kediniz bulundu mu ya merak ettim.

un helvası daha kolay değil miya kavuruyorsun flan. ay ben hayatta kurabiyesini yapamam. öznurcum ohh mis gibi olsun çayınla yersin tatlım soğuk kış gününde.

canim benim bu guzel dileklerin icin cok saol.... evet gulaycim sonunda geldi eve kedimiz bir dili olsaa neler anlatacak neler.....

helvasini yapabiliyomusun gulay???? vala beceriklisin o zaman bravo.... ben hayatta beceremem.... bana gorede kurabiyesi daha basit gibi geliyor

ay evet bu sene buluşuruz inşallah. yılbaşında mersinde olacaz. bakalım hayırlısı yazın da seninle oluruz artık mersinde.

gülay un helvası yapmak çok zoor şekerim kollarının sağlam olması lazım .:)) karıştır karıştır işin zor :))

evet ikinci bebek ve oda planlarına başladık :) sen ne zaman başlıcan ??

öznurcum kolay gelsin benim yerimede ye bir fincan çayla :)

herkese kocaman selam.. Reyhancım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu sağlıklı yaşalara inşallah..

Öznurcum başın sağolsun Allah daha büyük acı yaşatmasın inşallah.. Bende çocuğunu emzirememiş bir anne olarak emziren anneleri gördükçe çok özeniyorum.. sütünü aldı çok şükür yaşına kadar sağıp verdim ama yinede hala eksikliğini hissediyorum.. inşallah ikinci sıpam emer şapur şupur..
Zeynep hadi bakalım ikinci bebeğin hazırlıkları şimdiden başlıyo ne güzel..

ben de istiyorum ama ilk önce yeterliliğimi almam lazım , mayıs ayında, sonra eşimin yüksek lisansı var inşallah yırtdışında doğurmak istediğimden bizde planlı programlı bu işlere başlamamız gerekiyor.

bu arada evet işte un helvasını sürekli karıştıracan, kıvamını tutturacan. ama diğerini yapamam.

hoşgeldin hüsniyecim valla zeynep başlıyor çalışmalara bende çok özendim ya yemin ederim. rüzgar ama ikinciyi ataar oyuncak bebek arabasına gezdirri valla.

öznur hadi hayırlı olsun. eşim de kedi hastası ya. bizde rüzgar için istiyoruz bir hayvan ama ben tavşan diyorum. varmı besleyeniniz.

hoşbulduk gülaycım..vayy ikinci bebiş yurt dışında doğacak ha ne şanslı .. ben hemen düşünmüyom Bade büyüsün azcık daha ondan sonra yapmak isityom şöyle 3-4 yaşına gelsin hayırlısıyla..ama eminim bade de atar bebişi gezdirir arabasında pek seviyo arabada bebek gezdirmeyi zaten.. bende evde Bade için bir hayvan isityorum ama iki yaşını bitirmesi daha sağlıklıymış ondan sonra bakıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…