Ben yine geç kalmışım ama bu sefet suç benim değil forumun, sabahtan beri çalışma olduğunu ileri sürerek beni kabul etmedi maalesef...
Bu arada 2. bebekler konuşulmuş ne güzel ya bende istiyorum şöyle Defne 5-6 yaşına gelince ama kim bakacağı , durumun o an nasıl olacağı falande önemli.
Ama eğer evde kendim bakabilecek durumum olsaydı 1 yıla kadar kesin bir tane daha yapardım , eskiden yok yeter bir tane diyordum ama öyle olmuyormuş işte. Demetçim eşin ameliyat oluyormuş çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir. Reyhanın doğum günüymüş mail atıp kutladım ama burdanda kutlayımç İyiki doğdun güzel arkadaşım. Ayrıca süt olayınca gelince bende 14 aylık olana kadar sağdım ama Defnenin hastalığı, babamın felç geçirmesi falan filan derken sıkıntıdan benimde sütüm çok azaldı son hafta günde 1 kez sağmama rağmen 25ml geliyordu.Bende bırakmak durumunda kaldım. Senide çok iyi anlıyorum Hüsniyecim 14 ay bebeğini sadece sağarak beslemiş biri olarak fazlasıyla özeniyorum göğsünden emzirenlere. Rabbim belki 2.lerinde nasip eder bizlere.