2009 Eylül Anneleri

selam hanimlar yavru bugun uzun uyudu ne hikmetse bende takilayim dedim ya.
ben aptamil veriyorum aptamil 3.inek sutu guzel ama aptamil daha icerikli gibi geliyor bana.

ayfer hoşgeldin. benimki aptamil ağzına sürmedi, pınarın sütünü veriyorum. onu da iyice azalttım. gün içinde 250 cc ancak içiyorduk işte. sen nasılsın.

Son düzenleme:
hoşgeldin ayfer.. maşallahh kuzuuna uyusun bol bol.. Bade de aptamili pek sevmiyodu şimdi pınarın sütünü çok güzel içiyo

selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
burda lapa lapa kar yagiyorrrrrrrr
canim cok sikkin
esimi hastaneye birakdim geldim
burun ameliyati olacak
erdenayida anca uyuttum inmsallah uzun uyurrrr

çok geçmiş olsun demet.. çabucak atltır inaşallah.. buarası daha yaz gibi şu ana kadar mont giymdik hala.. hatta ben kışı atlayıp yazın tekrar geleceğini düşünüyom

bn mesaj yazmıştım nereye gitmiş ya...

demeytcim geçmiş olsun... gerçekten burada hava çok sıcak. ben de hüsniye gibi düşünüyorum ama kar başlıcakmış buralarda da malesef.

saolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin
canim ameliyati 1.5 saat surecek 2saatde ayilma suresi ve ozel hemsiresi var
beni arayacak ayildiginda esim erdenayda biraz rahatsiz oldugu icin kalmadim 6saat esimi goremeyecegim zaten beklemeninde geregi yok arabaya atlar giderim ayildiginda
ikinci bebekler konusulmius bende yaza dogru hamile olmak istiyorum bakalim hayirlisi

canım benim eşimde burun içn ameliyat olmuştu gelmemi istememişti kendi yatış filan yapmıştı ertesi günde eve geçmiştik tabi hasta muamelesini sevmediği için :) gündüz yanında durdum ama gece eve gelip hazırlı yapmıştım

insallah kizlar ya kolay atlatir birde esimin alerjisi var
her hapsirmasinda burnunu silme ihtiyaci duyacak cok zorlanacak hayirlisi
cumartesi gunu cikacak hastehaneden
erdenayda miz miz ediyor uyumuyorr offfffffff

kızlar etrafı toparladım gökşen yatağımda sızdı kaldı bu arada şimdi o uyanınca içirmek için hemde akşam yemeiğine bi çorba bulmam lazım bi fikri olan varmı?????

Ben yine geç kalmışım ama bu sefet suç benim değil forumun, sabahtan beri çalışma olduğunu ileri sürerek beni kabul etmedi maalesef...
Bu arada 2. bebekler konuşulmuş ne güzel ya bende istiyorum şöyle Defne 5-6 yaşına gelince ama kim bakacağı , durumun o an nasıl olacağı falande önemli.
Ama eğer evde kendim bakabilecek durumum olsaydı 1 yıla kadar kesin bir tane daha yapardım , eskiden yok yeter bir tane diyordum ama öyle olmuyormuş işte. Demetçim eşin ameliyat oluyormuş çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir. Reyhanın doğum günüymüş mail atıp kutladım ama burdanda kutlayımç İyiki doğdun güzel arkadaşım. Ayrıca süt olayınca gelince bende 14 aylık olana kadar sağdım ama Defnenin hastalığı, babamın felç geçirmesi falan filan derken sıkıntıdan benimde sütüm çok azaldı son hafta günde 1 kez sağmama rağmen 25ml geliyordu.Bende bırakmak durumunda kaldım. Senide çok iyi anlıyorum Hüsniyecim 14 ay bebeğini sadece sağarak beslemiş biri olarak fazlasıyla özeniyorum göğsünden emzirenlere. Rabbim belki 2.lerinde nasip eder bizlere.

hg dilek :) evet ikinci bebek düşünüyoruzda tırsmıyoda değilim hakkımızda hayırlısı şimdıi yapmassam daha sonra zorlnırım diye düşünüyorum yada vazgeçerim

hg dilek :) evet ikinci bebek düşünüyoruzda tırsmıyoda değilim hakkımızda hayırlısı şimdıi yapmassam daha sonra zorlnırım diye düşünüyorum yada vazgeçerim

Bence çalışmayan bir bayan için en uygun zaman , birlikte büyürler işte ne güzel. Yap valla Zeynepçim hepimize örnek ol...

herkese iyi aksamlar kizlaar....ikinci bebekler konusulmus topikler geliyoo desenize.....cok guzel hadi hayirlisi.....bende bu arada un kurabiyemi yaptim hepinizin yerine birer tane cahve ile ictimm... cayi sevmiyorum.....Demetcim sizede cok gecmis olsun....insalah biran once atlatirsiniz...APTAMIL konusu gecmis..... Evet bende arasin 2. ayindan beri kullaniyorum simdi + 1 e gectik gunluk 5oo cc ye yakin iciyor... yemeginide yiyor... memnunuz yani....ama kizlar Aras gece kalkmiyor sut icin.... son yemegini ve sutunu aksam 9 a kadar tamamlamis oluyor.....saat 10 gibide uyuyor... tabi geceleri 4 5 kez uyaniyor....bir iki mizmizlaniyor....su iciyor uyuyor vs..... inanilmaz su iciyor bu konuda sansli oldugumu dusunuyorum.... Gulaycim tavsan zor is canim benim uzun sureli bise istiyosan at bir kedi eve birlikte buyusunler..... ne pisligi var ne bise.... alerji olayi yoksa tabi....evin icinde varligiyla yoklugu belli bile degil....bide bahcemizde alman kurdumuz var bizim....ben hayvan delisiyim simdi arasa asiladigimi dusunuyorum....ama esim evin icinde pek hayvan sevmiyor... ben cok istiyorum,seviyorum ve aras ta alisti diye ses cikarmiyor... bakalim ilerde ne olacak ama kopek isi zor...arastan once iyiydi ama simdi gezdiremiyorum zor oluyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…