2009 Eylül Anneleri

saol oznurcum
kizin mi var oglunmu
seninle cok karsilasmadim topikde yenimi katiliyorsun
mermaid09 arkadasim hep okuyorsun sen hic yazmiyorsun yaaaaaaaaa

oglusum var Demetciim...ben yeni katilmiyorum canim arasin dogumundan hemen sonra 1 yil kadar ayrildim aramizdan....simdi tekrar aranizdayim.... ama vala bu kez yok olmak falan yok:)) sende bir kizce vardi galibaa oyle hatirliyorum???

yok seker benimde oglusum var bende isvicrede yasiyorum
ulkemizden ayri olmak zor degilmiu
sen neler yapiyorsun
aras nezaman dogdu sanada ticker yapalim

aaa canim benim sende ben gibiymissin.....malesef cok zor ayri olmak tabi..... ama ben kafam attimi binip ucaga gidiyorum turkiyeye... bukresteyim belki okumussundur.... turkiyeye cok fazla hasret kalacak kadar duramiyorum burda....ben burdayim, haftanin 3 gunu okulum var... git gel... aras..... hayat boyle geciyor....alistim bukrese... 2003 ten beri burdayim.... Aras 2009 eylul dogumluu Demetcim....EVET LTF TICHER konusunda yardim...

demettcimmm cok ozur canim benim.... arasi yatirdim pc basinde degildim sende gitmissin....14 eylul 2009 bekliceeeeem senii Demet

günaydın kızlarrrrr
demetcim çok geçmiş olsun eşine çabucak iyileşsin inşallah
2. bebeği isteyen arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum ben kazayla olmasaydı asla cesaret edemezdim ikinceye çünkü birinciden çok çektim gazı uyku ve yeme sorunları ama iyikide 2.olmuş kardeş gerçekten önemli
kedinizin bulunduğuna sevindim öznur zavallı soğukta neler yaşadı kimbilir
burası çok soğudu şu anda eksi 20 derece ve her yer kar buz artık kaan ı parka çıkarmıyorum evde sıkılyo sürekli kucak istiyo gecemizde çok problemli geçti artık ateşi yok ama 2 gündür kusuyo
bende kahvaltımı yapıyım yine gelmeye çalışırım

Tubacim, Reyhancim gunaydin....herkese gunaydin..... tuba isin bennden daha zormus.... aman allahim -20 simdiden.... yani onumuzdeki ay -40 i gorursunuz....ayni sorun bendede var....bizimki alismis gezmeye 3 gundur cikamiyor diye cok huysuz.... gecmis olsun tekrar Kaana.... en azindan atesi yok....sunda burdada - 6 gorunuyo ama - 20 dusunemiyorum.....kolay gelsin canim sana.....gorusuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…