2009 Eylül Anneleri

gulay iyi tulaycim.... bu sabah yok sadece..... biraz usutmeler var kuzucuklarda.... ama cok sukur oyle ciddi biseler yok...

ben kactim kizlar.... evde biraz islerim var oglanda hazir yatiyoken islerimi halledeyim.... sizlere kolay gelsin, iyi sohpetler.... bu arada Gulay da gelmis bile...Gunaydin Gulaycim hosgeldin.....

aman ii olsunlar yaaa
bende kaçıom durmuyo oğluş paçalarımda
dışarı çıkalım biraz gezelim gelelimmmm herkese mutlu günlerrrr

meraba herkese günaydın ...

tülaycım ben dün girdim canım. geçen hafta izinliydim giremedim....

ay burada da hava soğudu... ama yine de kızlar - 20 leri falan düşününce halime şükrediyorum.

rüzgara bugün bezelye çorbası yapacam umarım severek içer akşama yada yarın anneannesinde. tabi ezmeden içiremem bezelyeleri tükürür teker teker

zeynepcim estte lauderın dediğim seti strawberry de yok ama bence ykm boyner tarzı yerlere gidip baksan daha iyi. mesela estee lauderın güzel yanı bendeki far renkleri mesela çok doğal renkler rujları da keza öyle. yani bana kayınvalidemin aldığı setin tüm renkleri parlak olmayan fazla yumuşak tonlar. ve farları tüm gün boyunca asla topaklanma vs. yapmıyor. allığı falan da öyle. bana 2007 yılında almıştı, çok makyaj yapmıyorum ama hala yarıya kadar bitiremedim. bence biraz paraya kıyıp böyle tam set al senelerce kullan derim. çünkü makyaj malzemesi rujlar hariç kolay kolay bozulmaz. yüz kremi olarak da elizabeth arden tavsiye ederim.

olsun senede bi kere kaçamak yapıyosun :)) bende eşimin aldığı pastayı iki günde yedim bitirdim gide gele canım çoook tatlı çekiyo bu aralar sürekli yiyiorum gökşen her emdikten sonra midem kazınıyo :)

ben bi nette araştırıyım bakim .

reyahancım sen yakın zamanda parise gittin geldin oradan makyaj malzemesi siparişi versem sence mantıklımı yani ordan temin etmek dahamı iyi çünkü burda bi kaç yere sordum epey tuzluya geliyo heleki tek tek iyilerini almaya kalkarsam

selam kızlarrr kahvaltımı yaptım bezelye pişirdim bende bide büyük oğluşa sütlaç yaptım o arada kaan ağlamaya başladı salonda yanına gelene kadar uyumuş yere kendimi çok kötü hissettim keşke yemek yapana kadar oğluşla oynasaydım biras gece hiç uyuyamadı sürekli öğürüp kustu halsiz kalmış kuzum onu öyle görünce içim parçalandı ama eve yemekte lazım ne yedireceğim onlara mecburum ev işleriyle bebeğim arasında kaldım 24 saat yetmiyo bana yaa
gülaycım bezelyeyi blendırdanmı çekip vereceksin bende versemmi ama konserve diyede vermek istemiyorum burda tazesi yokta gerçi içine patates havuç falanda koydum ama kararsızım
kızlar bu arada azcık mutfak camını araladım eve oksijen girsin diye kapatırken elim camın sapına yapıştı soğuktan ıyyyy elim camda kalcaktı zor ayırdım bunlar iyi günlerimiz yakında eksi 40 ları görürüz evde hapsolduk ühüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…