2009 Eylül Anneleri

bizde geldikkk:))
yemeğini ısıtıyorum ilk defa yaptım sulu köfet minik minik inş. severek yer

reyhan cım burdan da tekrar doğum gününü tebrik ederim canım nice nice senelere inş.

bişi sorucam çoraplarını çıkarıyormu kuzularınız bizde inanılmaz çorap çıkarma huyu varrrr o çıkarıyo ben giydiriyorum
ev papalarını gydirsem ayakları terliyo bilemedim ne etcem

bezelya çorbası hep blenderda çekiliyor tariflere baktım da. aslında uzun zamandır blender kullanmıyorum ama sanırım çekmem lazım. başka türlü yutmaz bezelyeyi bizimki. ama sadece bezelyeyi blenderdan çekip havuçlu vs. yaparsak olur bence. sen nasıl vereceksin. bu arada canım hastalandığı içinmi kusuyor canım

bizimki çoraplarını çıkarmıyor tülaycım aksine bir de üstüne evde ayakkabı giydiriyor. ben yazın giydiği deri ayakkabuılarını evde giydiriyorum ayakları terlemiyor deri olduğu içibn sanırım. bu altı tam bükülenler var ya ondan.

gülaycım dün ilk defa kızarmış köfte yedi halil ibrahim
normalde hafif yumuşak zaten yiyebiliyordu en fazla 2 ye bölüp vericem sulu olduğu için yumuşak kolayca yiyeceğini umuyorum ama bakalım:26:

gülaycım bnm evim sıcak bide çok hareketliler biliyosun marka aldım aslında ev papalarını da ama terliyo ayak altları

ya aslında halil ibrahimin enerjisi öyle çokki hiç bişi kesmiyo bu aralar çoraplarda alıyo nasibini belki bi süre sonra geçer ne bilim

evet benimki çiğnemeden yutmaya çalıştığı için yemiyor ... yani ben de sulu köfte düşünüyorum akşama yaparım sanırım yarın içinde anneme bezelye şorbası yapayım afiye olsun halil ibrahime canım yarasın kuzuma

gülaycım daha önceden yazmıştım belki görmemişsindir azı ddişleri çıkma aşamasında çiğeneyemiyorlar rüzgar ında belki dişi geliyordur
bizde yaşadık ya boğazında kalıyodu yada tükürüyodu azı patladı şimdilik biraz rahatız inş.

tülaycım kaanda sürekli çorap çıkarıyor dışarısı buz ama bizim ev hamam gibi deli gibi yakıyolar bende ev sıcak olduğundan fazla müdahale etmiyorum lakin bende çıplak ayakla dolaşıyorum eğer üşür diye korkuyosan sadece ince bi kilotlu çorap giydir onu çıkaramaz sanırım
demetcim kaan da hiç uyumuyo hastaykende normaldede çok sık uyanıyo geçecek inşallah hele bi iki yaşına gelsinler o zaman deliksiz uyuyolar
bilmiyorumki gülaycım niye kusuyo anlamadım ateş geçti kusma başladı uyurken birden bağırıp kusmaya başlıyo dr umuzda şehir dışında yarında devam ederse başka bi kliniğe götürüp bi baktıralım burda hastaneye gitmek acayip protokol bide yabancı olduğumuz için anlamıyoruz bu evrak işlerini başka hastaneye götürünce kendi dosyasını istiyolar illa dosyasını görmeleri lazım dr umuz burda olsaydı bi tel ediyoruz eve gelip bakıyo hastane çıkışı burda çocuklarda ateş varsa onlar eve gelip bakıyo hastaneye götürmüyosun
yaabizim ev site içinde evin tam önü oyun parkı camdan bi baktım bütün bir buçuk iki yaş bebekler anneleriyle kar topu oynayıp karlarda yuvarlanıyolar kızakla geziyolar hatta komşumun iki aylık bebeği var o bile çıkarmış gezdiriyo arabasında ama ben tırsıyorum çok soğukkkk

gülaycım bezelyeyi çekmeden yiyemezler allah korusun tehlikeli bi yiyecek bencede blendırdan çekilmeli bezelyeyi konservemi kullanıyosun canım bizim alternatifimiz yokda ben vermesem daha iyi sanırım
kaan daha küçükken köfteyi küçük parçalar halinde verince yiyodu şimdi tükürüyo bende bütün çorbalarına kıyma atıyorum bu aralar köfte yapmıyorum

merhaba kızlar.. nasılsınız? keyifler iyidir umarım.
azıcık geçmişe bakabildim.

Reyhancım geçmiş doğum gününkutlu olsun canım.

gülaycım ben doğaya bezelye yemeğini ezmeden verdim çok özür dilerim kakasından bütün bütün çıktı
bütün bezelyeler :) o zaman öğrendim ki bezelyenin zarını mide eritmiyormuş bir de mısırınkini :) yani her
halukarda blendırdan geçmen lazım :) birazda ona labne peynir koyuyourm mesela ben inanılmaz lezzetli
oluyor.

tülaycım o zaman evin ısısını biras artır cıbıl cıbıl dolaşsın kuzun
evet tuba haklısın ben mısır vermiştim bi kere yani hiç değişime uğramamış aynen çıkmıştı
benim oğluş uyandı ben kaçıyorummmm herkese iyi günler

benimde uyudu oğluş çok ta az yedi öğle mamasını iş yapim accık
öptümm sizi
tubacım bu arada 3 year olmuyorsunsunuz yaffff
3 months-3 weeks-3 day oluyorsunuzzzz öptüm senide canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…