2009 Eylül Anneleri

olabilir ben katılırım :)
eşim yılbaşına doğru gibicek sen beğen bana liste yap dedi bende o yüzden şimididen araştırmaya başladım anca yaparım listeyi :)))

tamam tatlı demiyorum sana :)

aslında varya şu makyaj konusunda bilgim sıfır hiç yapmadım bugune kadar çeyiizime aldıklarıda pek iyi markalar değildi bende kullanmadım şimdiye kadar kullandığım tek şey soğuk havalrda duduak nemlendiricisi ve göz kalemi diğerlerine ihtiyaç hissetmedim ama şimdi yapmak istiyorum hem ne zamandır zaten bir set yapmaya niyetim vardı eşimde ben gidicem deyince denk geldi sipariş listesine yazıyım dedim :))

bu siteyi açamıyorum ben
ya strawberryden bana 2 kere paketim gelmedi..oradan almanı tavsiye etmem.
dediğim gibi en ucuz havaalanı..paris buradan ucuz ama havaalanından pahalı..

bence zeynepcim madem eşine aldıracaksın eminim uygun olur yurtdışında, bence set aldır canım. bak benimki,nin içinde far paleti allık paleti üç tane ruju rimeli duak parlatıcısı ve fırçaları vardı. çantası da deri şeklindeydi ha bir de parfümü vardı. çoklu olunca uygun oluyor bir de, gerçi annem 350 liraya falan almıştı sanırım 2007 de. ama dediğim gibi 3 yıldır aynı seti kullanıyorum ve asla topaklanma yapmıyor sabah sürüyorum akşamına uçmuyor akmıyor... ben tavsiye ederim sana...

tubacım dediğin iyi oldu canım bende blender yapıyım o zmana. kızlar eşim bir kitap aldıda özellikle bezelye ve fasulyeyi tavsiye ediyor ha bir de avakadoyu besin değeri yüksek olduğu için çocuklara. hatta 1 tane avakado muzun 3 katıymış kalori olarak. avakadoyu ballı karıştırıyorum ben yedriyorum rüzgara seviyorda. tavsiye ederim.

gülay geçen avakado aldım gökşenin eline verdimsevmedi bende akşma yaptığım salataya koydum çokta güzel oldu :)) sen nasıl veriyosun rüzgara

gelmedimi reyhancım benim de arkadaşım istiyor sürekli bize hiç sorun çıkmadı. ama madem öyle bir deneyim yaşadın bilmemiz iyi oldu.

yasemincim bu arada kusmasının nedeni acaba neki. psikolojik olabilirmi yada hastalık sonrası birşey. mesela rüzgarda ağladığı zaman kendini kusturuyor. önce öksürtüyor. felaket ya bunlar valla, el kadar beni kusarım diye tehdit ediyor resmen. ş,mdi önemsemiyorum da alıştı biraz.

zeynepcim avakadoyu ezip bal koyuyorum ama verdiğim gün 6 kez falan kaka yapıyor bağırsaklarıda inanılmaz çalıştırıyor. ishal yapmıyor ama yediklerini çabuk sindirtiyor, bir özelliği de bu zaten. tabi ezmek için yumuşak olanını al canım, siyahlaşıyor neredeyse dış kabuğu.

yasemincim ben bezelyelerini dondurulmuş alıyorum canım. konserve aldırmıyor malesef eşim. ama senin orada bulma şansın yokku.

o sinirlendiğinde yada ağladığında kusma işi bizdede var elini ağzına götürüp öğürüp kusuyo ilk öncelerde yapma diyodum şimdi görmemezlikten geliyorum uzuun zamandırda yapmıyo çok şükür .

bizde acaip çorap takıntısı var giyidiriyim hemen çıkarıyo evde ayakkabı giymiyo eşim sürekli giyidir diyo ama napıyım giymiyo ayrıca ayağının içine basıyomuş gibi bi durumu var haftaya ortepediste götürücem (

bide üstünün örtülmesine tahammülü yok gece derin uyusa bile üstünü açıy o (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…