2009 Eylül Anneleri

ya biz de istiyoduk..
sonra içinde parfüm olan 2 paketim gelmedi..
ya burdaki gümrükte iç ettiler, ya da hiç yollanmadı..
ondan beri almıyorum

rüzgarda uyurken bacaklarını havaya kaldırıyor eğer birşey varsa üzerinde çığlık atıyor uyurken çok komik ya, bu yüzden uyku tulumu gşydşrşyorum çok rahat gerçekten . almayanlara da tavsiye ederim bebetto marka.

herkese selam.. zor bir gece atlattık 4 azı dişimizde aynı anda geliyo haliyle ateş ve huysuzlukta peşinden..tabi iştahsızlığımızda var ama dişler çıkınca geçecek diye umuyorum..
sanırım bu çorap düşmanlığı bütün bebişlerder baş göstermiş ben dün gece giydireim uyurken dedim onu bile hissetti uyandı çıkarttırdı zorla.. bütün bebeişler yapıyosa demek ki geçicci bir süreç..bizde uyku tulumuzu kullanıyoz bende tavsiye ederim için rahat yatıyosun .. yoksa bu sıpalar üsütnde hiçbirşey bırakmıyo..

Topic hep açık ama işlerden giremiyorum ara ara bakıp kaçıyorum korsan okuyucu olarak:))
Hüsniyecim canım geçmiş olsun bir an önce atlatsın inş bu süreci. Bu arada bende uyku tulumu giydiriyordum ama bu aralar
kaloriferleri öylesine manyak yakıyorlarki geceleri ben bile şort ve kısa kollu ile yatıyorum deprem falan olsa rezil olucam:))
Bu nedenle de Defneye sadace pijamalarını giydirip yatırıyorum. Ama kaloriferle yanmadan bende tulum giydiriyordum hakikaten acayip rahatlık oluyor.

bende bu aralar havalar iyi sıcak oluyo diye giydirmiyom zaten.. bir sabah uynadı bunalmış tulumdan çıkarttırdı aban sonra geri döndü yattı o zamadan beri giydirmedim zaten ateşide çıkıyo geceleri pijamasıyla yatırıyom bende

bende ince askılı gecelikle yatıyom.. sonra badeyle savaşcam üstümde birşey kalmıyo sonra sabaha her yerim tutuluyo

selam kızlar nasılsınız

geçen yılki gibi bebişlerimize yılbaşı çekilişi yapıcaz mı kızlar

ben hep burdayım ama okuyup kaçıyorum sürekli çünkü şirket internet dökümü alıyor artık yoksa hamilelikte ki gibi bütün gün okumayı çok isterim ama mümkün değil eğer yaparsanız dilek bana mail atarmısın sana zahmet cnm

Son düzenleme:

Tabiki atarım canım merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…