2009 Eylül Anneleri

banada ozaman :)

kızlar artık grupta bahar meryem ebru didemler 2'de gamze neden artık gelmiyorlar Ela

bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
husniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gonder bakim bana mesajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj$

Son düzenleme:
Demetcim her 10 dk.da bir msj atabildiğimiz için hemen gönderemiyorum istersen sen bana bir mail adresi at hemen oraya yollayayım:)

seni seviyom husnissssssssssssssssssssssssssss
kiz dilek baska zaman gonder bak husniyemmm gonderdiiiiiiiiiiiiiiiiiii:13::13:

kimsee yok, ben geldim kimse yokk.... bugun cok berbat bi gundu....Aras cok huysyz cok agliyor.... bazen sabrim kalmiyor.... hic bisiyi yok bana gore.... dis cikardigi falan da yok... ates grip nezle vs yok.... kizlar ne yapmaliyim...depresyona girdim resmen.... 2 saatir bende Aras gibi agliyorum artik....eskiden cook ama cok usluydu herkes hayret ederdi Arasa.... ama simdii felaket....ne yapmaliyim fikri olan varmi???

Yilbasi cekilisinden bahsedilmis!!! o neee?????

Bu arada Bahari goremiyorum artik.... iyimi Bhar? haberdar olaniniz varmi????

iyi akşamlar öznur kaç gündür uzak kaldım..yılbaşı çekilişimi varmış... geçen sene yapmıştık güzel olmuştu.. aras huymu değiştiriyor bizimkide bir günü bir günü tutmuyor...

iyi aksamlar sumeyyecim....nasilsin? oglan nasil? ya face den resimlerine baktim... tam erkek olmus allah bagislasin.... acaip tatli bisi... op ltf yerime... evet yaa aras cok huysuz huy degistirdi.... ne yapmaliyim... kendi adima ne yapmaliyim??? tek bildigim SABIR SABIR SABIR......
evet bu yilbasi cekilisi nasil oluyor??

geçen sene bahar galiba organizasyon yapmıştı..isimleri alıp kura çekmişti kim kime denk gelirse onun adresini alıp hediye gönderiyordu... güzeldi yani arkadaşlıklar perçinleşmişti..tabi benim hediyeleştiğim arkadaşlar daha siteye uğramıyor o kadar ki perçinleşti yani..bende eymen huysuzken mesela uyudğu zaman hazır uyumuşken kalkıp ev şi yapayım demem kendime zaman ayırırım.ne yapmaktan keyf alıyorsam onu yapıyorum

bi dakka yaaa olayi anlayamadim yanii cekilistee sana cikanlar bisi gondermedii bide kk yi terkmi etti??? ciddimisin??? gulummu aglayimmi ama daha cok gulme istegim geldi depresyondayim zaten en iyiisi aglamiyim.... haketen cook ayip amaa haa... insan karakterini gosterir iste bu.... evet aras uyurken bende biraz bisiler yapmaya calisiyorum bakalim oyle boyle geciriyoruz gunlerii

Bu arada Aras kaka yapti salonu bir b...k kokusu sarsi fenaaaa..... bugun kofte yaptim dana etinden pamuk gibi oldu.... 4 tane goturdu aras, ama yogurt yediremiyorum....ama haketen koftelerim cok guzel oldu kizlar pamuk gibi tutarken dagiliyolar.... ekmegini bol kattim ondan oldu sanirim yani yumurtada koyunca biraz civik oldu ve dolayisiyla yumusak oldu..... Gulaycimin kulaklari cinlasin paylasmaliyim bunu onunla hemen.....

yok anacım aldım adresini gönderdim benim hediyemde geldi ama arkadaşlar daha k k gelmedi bi adresi safhasında görüştük oda arkadaş aracılığıyla ben adresimi verdim hediye geldi..yani hediyeleşmek değilde interentten sipariş vermiş gibi oldum...tşkr edecek biri bile yoktu ortada..neyse bu sene kimse yok zaten ortada.. bende sıkıntılar içineyim bu hafta izin aldım eymene evde bakayım diye ama kayınvalidem ameliyat oldu hergün onlardayım pazartesinden beri günlük gittim.yarında artık gider jübilemi yaparım.hafta sonuda evdeyim inşllh

bu arada kaynanan nasil oldu allah acil sifalar versin....
biraz evel arasa mandalina yedirirken elimi isirdi felaket canim yandi o aciyla bi ciglik attim o da yavrum fena korktu tabi benim parmak kanadi biraz.... o derece isirdi yanii....simdi agliyor, bi aptamil hazirlayim sonra belki uyur bende bi turk kahvesi yapip biraz keyif yapma sansi yakalarim belki......burda olursan konusuruzz sumeyyecim simdilik kactim ben.....

Kimse kalmamis, bende kendi kendime konusup duruyorum Arasi yatirdim, bende kaciyorum.... soyleee rahaaatt rahattt bi mehmet efendi iceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…