dilek bende ozel mesaj istiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:76::79::79::80::80:
geçen sene bahar galiba organizasyon yapmıştı..isimleri alıp kura çekmişti kim kime denk gelirse onun adresini alıp hediye gönderiyordu... güzeldi yani arkadaşlıklar perçinleşmişti..tabi benim hediyeleştiğim arkadaşlar daha siteye uğramıyor o kadar ki perçinleşti yani..bende eymen huysuzken mesela uyudğu zaman hazır uyumuşken kalkıp ev şi yapayım demem kendime zaman ayırırım.ne yapmaktan keyf alıyorsam onu yapıyorum
yok anacım aldım adresini gönderdim benim hediyemde geldi ama arkadaşlar daha k k gelmedi bi adresi safhasında görüştük oda arkadaş aracılığıyla ben adresimi verdim hediye geldi..yani hediyeleşmek değilde interentten sipariş vermiş gibi oldum...tşkr edecek biri bile yoktu ortada..neyse bu sene kimse yok zaten ortada..bende sıkıntılar içineyim bu hafta izin aldım eymene evde bakayım diye ama kayınvalidem ameliyat oldu hergün onlardayım pazartesinden beri günlük gittim.yarında artık gider jübilemi yaparım.hafta sonuda evdeyim inşllh
yok anacım aldım adresini gönderdim benim hediyemde geldi ama arkadaşlar daha k k gelmedi bi adresi safhasında görüştük oda arkadaş aracılığıyla ben adresimi verdim hediye geldi..yani hediyeleşmek değilde interentten sipariş vermiş gibi oldum...tşkr edecek biri bile yoktu ortada..neyse bu sene kimse yok zaten ortada..bende sıkıntılar içineyim bu hafta izin aldım eymene evde bakayım diye ama kayınvalidem ameliyat oldu hergün onlardayım pazartesinden beri günlük gittim.yarında artık gider jübilemi yaparım.hafta sonuda evdeyim inşllh[/QUaaa
aaa simdi anladim olayi... bende sandimkii hediyeler falanda hayal oldu sandim....belki baslarina bisi gelmistir bee sumeyyecim.... bende 1 yildir aranizda yoktum... cok kotu seyler yasadim,abimi kaybettim sorun sorunu cekti cok yanliz kaldim ama keskee oyle davranmasaymisim keske burda paylassaymisim sizinle o zaman belki daha kolay atlatirdim..
ya ben yazmistim ama tekrar yazayim Bahar nerdeeee????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?