2009 Eylül Anneleri

kızlar ya siz diş fırçalama olayına başladınız mı
gerçi benim kızımın hala 4 üstte 2 altta 6 dişi var ama geç kalmış olmak istemiyorum
bu sabah ben dişlerimi fırçalarken çok ilgilendi de ordan dank etti bana da
gerçi nette araştırdım birbuçuk yaş diyor

ben basladim daha canim Arasindan toplam 4 disi var.... evet bende fircalarken hosuna gidiyor..... aslinda bence ufak ufak alistirmak lazim yani simdiden fircalamak degilde oyun gibi sansin.... amac alistirmak....bende arastirmistim 1 bucuk 2 yas diyor....ama kesinlikle gec kalmis degiliz daha vaktimiz var bence

basladim yazmisim:) ben baslamadim daha demek istedim:)

bence de erken. bende bayramda çok çok ucuza parmak fırçaları oluyor ya onlardan buldum birde yutulabilen diş macunlarından iyi bir medikal markanın.set halinde satıyollardı. zaten biliyüosunuz ki çalkalayıp tükürmeyecekler çoğu gidecek kesin :) onu aldım dursun diye ama
daha başlamadım.

günaydın herkese.

öznurcum hemen söyle bakalım şu köftenin tarifini, benim yaptığım köfteler çok sert oluyor ya. hele dünde sulu köfte yaptım belki rüzgar yer diye valla içindeki misket büyüklüğündeki köfteleri mermi niyetine kullanırsın o derece sert oldu, ezmeye çalıştım kayış gibi oluyor. geçende görümcem köfte yapmıştı çok güzeldi. şimdi dana eti diyorsun su kattın mı peki içine . söyle canım şu tarifi gözünü seveyim :)

bu arada biz fırçalıyoruz her gece olmasa da ama rüzgar ya ağzına sokuyo hiç çıkarmıyo yada tersten ısırıyo fırçayı. ama ilgilerini çok çekiyor.

o parmak fırçalarını ben de duydum
ama bizimki fırçanın kendisine hasta
o yüzden sanırım bikaç ay sonra direk fırçayla başlarız biz

Canim benim bak simdii aynen soooylee yaptim.....
1)dana eti
2)etle ayni miktarda ekmek koydum, ama ekmegi iyice suda islatip ve suyunu sıkıp ete karistirdim
3)1 yumurta koydum, eger at ve ekmek fazla ise yumurta miktarini 2 ye cikar
4)tuz ve kimyon ile yogurdum 1 minik sarimsakta ekledim
cıvık bir kofte elde ettim.... sonuc PAMUUKK...

Bir de boyle dene bakalim ama bence kesinlikle isin sirri etle ayni miktarda ekmek ve koftenin civik olmasi.... Afiyet oldun Gulaycim:))

Turkiyeyi cook ozledim kizlar yaa.... bu aralar buralarda hic bisi yapmak gelmiyor icimden... 1 haftadir okul tatildi burda.... pazartesi okul basliyo ve canim hic gitmek istemiyorum.... insalah bu melankolik haller gecicidir:)) cook sevgili canim kocacimlada feci halde limoniyiz....ooff oofff hersey ust uste geliyor...havanindaa masalahi var hanii! kapkaaraaa ve her yer buz tutmus o agac dallarini, otlari gormelisiniz burasi buzdan bir sehire donustuu

öznurcum denicem akşam canım inşallah pamuk gibi olur. yoksa hergün yarın kilo eti ziyan ediyorum, o değil de ben yemek zorunda kalıyorum. denicem hemen. bir de nasıl kızarttın canım.

bu arada haklısın ben de olsam kesinlikle özlerdim ama sen yine de herşeyi iyi idare ediyorsun, pozitifsin yani. bu arada okul derken sen mi gidiyorsun bahsetsene.

bizimki de normal fırça manyağı eylülcüm , hatta ağzına kendi fırçasını sokarken diğer eliyle de bizimkilerini tutuyor. bıraksan üçünü sokacak.

tamam tarçın da eklerim reyhancım. kızlar artık parfüm almam gerekiyor. normalde armani she yada armani mania tutkunu olarak şimdi bu parfümler ağır geliyor. off erkekte issey miyake hastasıyım, acaba bayanını mı alsam. kullananınız varmıdır.

SELAM :))

köftenin içine tarçın çok güzel bi lezzet veriyo ben hep koyuyorum özellikle patatesle fırına sürüceksem daha da lezzetli oluyo :))

bizde dişlerimizi fırçalıyoruz ben yada babamız fırçalarken gidiyoruz onunda kendi küçük fırçası var hayvan figürlü eline veriyorum iyice fırçalıyo yada ben alıp ben dişlerini fırçalıyorum :)) anne sütü şeker oranı çok yüksek bi besinmiş o yüzden emdikten sonra temizlenmesi gerekiyo dişlerin bende bu şekilde çözüm buldum :)))

çiçek kokularından nefret ederim... yani böyle buram uram çiçekten. aslında armani she dede çiçek var, ama içinde sedir olunca koku değişiyor. aslında gidip tekrar nu mu alsam. ben dede çok kalıcı duryor.

light blueda da sedir (limon*, elma, çan çiçeği*, beyaz gül, yasemin, kehribar*, minsk* ve sedir ağıcı* ) varmış onu da deneyim bakalım. artık yeter rüzgardan dolayı kullanmıyordum ama şimdi başlıcam. dayanamıyorum eski güzel kokular geri gelsin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…