2009 Eylül Anneleri

1 çocuk için koca kırılmaz.3 yada 4 bir tabak fazla dermişim ben 4 çocuk istiyorum eşimde 1 az 2 çok diyenlerden.ama ben ikiz hatta üçüz doğurup amacıma ulaşmayı planlıyorum...aam ben baksam kesin 4 doğururdum

aylin ben de gülay. ankaradan, devlette çalışıyorum. bir tane kızım var. iştahsızlık deme , biz hiç kurtulamadık bu durumdan. aylin hangi topik ya merak ettim. nereleri karıştırdın bakalım :)

öznurcum senin dersin bitsin facedeki grubu anlatırım canım ben, ayağına geçmiş olsun, umarım şişmez. bu arada beslenmene dikkat et, bende bazen sabahları yemiyorum ama sonra ne varsa yiyorum daha kötü oluyo.

sümeyye evet bugün osman günü. bu arada ben dizinin fragmanından birşeyler gördüm. tekerlekli sandalyede bir çocuk var. sanırım asıl aylini seven o çocuk. soner aylinle o çocuk yüzünden ilgileniyor. aylin şok olacak. oh annemlerdeyim. mis gibi izlerim... rüzgarı anneme satarım

zeynepcim sana srayım sorayım diyorum ama unutuyorum. ne okulu canım. nerden devam edeceksin. bu arada okumanın her türlüsü ne olursa olsun süper, sevindim....

hüsniyecim diş öksürük yapıyor canım, şöyleki akıntı yapıyor, o da gıcık yapıyor boğazda. doktorumuz söyledi, rüzgarı da hasta sanıp götürmüştük, öksürüyordu ve balgam vardı. doktor dişten dedi kontrol edip.

reyhan sana da kolay gelsin.

evet bende farkettim.ama şu berrine gıcık oluyorum öff ne koşuyon bu kadar bir erkek peşinde..onca dertleri var hepsi aşk meşk derdinde..evet alide evi boşaltın diyordu..ayline üzüldüm kız yazık zengin karısı olacam diye hayal kuruyor yakında bitecek bu çile diyor annesine...

sende hoşgeldin mysweetgirl birlikte soralım birlikte cevaplayalım diye bir topik :78:

hoşgeldin gülay.. demek diş öksürüp yapıyo gerçekten çünkü dün gece çok öksürdü sanki balgam varda çıkaramıyo gibi. demek diştenmiş bende hasta ettik sandım bak şimdi içim rahatladı

gerçekten mi ben onu duymadım, ben de üzüldüm bak ayline. sümeyye bende berrini çok iyi anlıyorum, ben de çok üzülüyorum onun için. off bugün çok güzel ya merakla bekliyorum

öyle bir geçer zamnki topiğinde geçenlerde senaryodan biraz bahsettiler orda birinin arkadaşı o sette figuranlık yapıyormuş sonerin ölümcül hastalığa yakalanan kardeşi varmış o eskiden aylinle aynı sınıftaymış hastalanınca ayrılmış okuldan ayline platonik aşıkmış sonerde son isteğini yerine getirsin diye aylini onla evlendircek herhalde orasını bilemiyom

eymende balgam varmış gibi öksürüyor kız yoksa bizimkidemi diş çünkü burnu falan akmıyor üşütse akardı.açtırmıyorki bakalım kontrol etmek istdim akşam ısırıyor

vayyyy tam tahmin ettiğim gibi ama adam aşık gibi bakıyor kıza..erkek milleti bak daha akşama olmadan feminist damarım çıktı..kocamın akşam çekeceği var yine

hadi ay bizimkide aynı dün gece fazla oldu doktora götürcektim bende bakalım bu gecede olcakmı

reyhan ne yaşlısı sen bizden olsan olsan daha tecrübeli olursun..önceden 26 yaşındaki insanlar ne kadar yaşlı gelirdi teyze demekle dememek arasında kalırdım şimdi 26 olduk geçiyor nerdeyse daha bişey anlamadım hayattan

evet kızlar akıntı yaparmış, hatta görümcemden biliyorum onda da burun akıntısı yapardı, bizde de oldu ilk dişlerde. sonra genizde akıntı yapıyor, yani doktorumuz salgılarını arttırır demişti. balgam oluyor haliyle...

aylin çok üzüldüm gerçekten bak filmdeki aylinin durumuna. bence de öyle bişey olacak kesin.

eşimle karar verdik..her ay ucuz bilet bulursak türkiyede bir ile gideceğiz..
ilk durak: gaziantep :)

ocak son hafta için bilet aldık..ucuz kalacak bir yer de buluruz..
haftasonu yapacak hiçbir şey bulamıyoruz..alışveriş merkezinde gidip mikrop alacağımıza değişik yerler görürüz dedik..nasıl fikir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…