aylin ben de gülay. ankaradan, devlette çalışıyorum. bir tane kızım var. iştahsızlık deme , biz hiç kurtulamadık bu durumdan. aylin hangi topik ya merak ettim. nereleri karıştırdın bakalım :)
öznurcum senin dersin bitsin facedeki grubu anlatırım canım ben, ayağına geçmiş olsun, umarım şişmez. bu arada beslenmene dikkat et, bende bazen sabahları yemiyorum ama sonra ne varsa yiyorum daha kötü oluyo.
sümeyye evet bugün osman günü. bu arada ben dizinin fragmanından birşeyler gördüm. tekerlekli sandalyede bir çocuk var. sanırım asıl aylini seven o çocuk. soner aylinle o çocuk yüzünden ilgileniyor. aylin şok olacak. oh annemlerdeyim. mis gibi izlerim... rüzgarı anneme satarım
zeynepcim sana srayım sorayım diyorum ama unutuyorum. ne okulu canım. nerden devam edeceksin. bu arada okumanın her türlüsü ne olursa olsun süper, sevindim....
hüsniyecim diş öksürük yapıyor canım, şöyleki akıntı yapıyor, o da gıcık yapıyor boğazda. doktorumuz söyledi, rüzgarı da hasta sanıp götürmüştük, öksürüyordu ve balgam vardı. doktor dişten dedi kontrol edip.
reyhan sana da kolay gelsin.