2009 Eylül Anneleri

kızım ne bileyim burada meşhur bişey bulamadım ama kardeşim bize geldi misafir geldi diye hergün kayınvaldiem bizdeydi yada bizi davet ediyordu.kardeşimle 1 gün bile başbaaş kalamadık .bizimde espri konumuzdu kırşehirin nesi meşhur.kaynanası ve görümcesi........zavallı kız sadece onları gördü çünkü

ŞOK ŞOK ŞOK Çok şaşırdım...

Süper düşünmüşsünüz belki ilerleyen zamanda bizde böyle birşeyler yapabiliriz ayda olmasa bile en azında 3 ayda bir falan. Harika fikir.

bence belliydi sonerin davranışlarından gizem dolu adam yahu...tabii bukadarını bende beklemiyordumm

aylin ben demet isvicre baselde kaliyorum erdenay adindada minik bir oglusum varrrrrrrrrrrrrr
offffffffff buarada evi temizledim camasir yikadim erddenayi uyttum tekrar geldim
ama ne yemek yapicam onu dusunuyorum sizde neler var.....

kiz SUMEYYEEE adamin adini bile yazamamissin sekerrrrrrrr NESET ERTAS artik dilek dinler defne oynarrrrrr muziklerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:90::90::90::90::90:

Son düzenleme:
sağol dilek bir bakayım bakalım..kaç haftadır makinemiz yok kızımın resmini çekemiyon yaa.. gerçi olsada çektirmiyo oda ayrı tabii. daha stüdyo fotosuda çektiremedim..

kız alemsin valla.. demek kırşehirin kaynanası ve görümcesi meşhur.. o zman biz hiç ğramayalı oralara valla

reyhancım bence de gayet fitsin şekerim. bir de şu ses dalgalrıyla işi başarırsan daha da fit olacaksın. ama bu halinle de gayet hoşsun zaten. bu rada fikir gerçekten süper, yulada gelecekmi peki. oralarda öğretmen evlerinde yada bakanlık yada üniversitelerin tesislerinde kalabilirsiniz. ben malatyayaı da tavsiye ederim. elazığa da geçersiniz. yemekler de süper. bu arada ben de yapmak isterdim ama eşim kedi misali, evden çıkmaz. ancak mersine gider. oraya da daldığı için gidiyor. yine kendi zevki için yani

aylin ben demet isvicre baselde kaliyorum erdenay adindada minik bir oglusum varrrrrrrrrrrrrr
offffffffff buarada evi temizledim camasir yikadim erddenayi uyttum tekrar geldim
ama ne yemek yapicam onu dusunuyorum sizde neler var.....

memnun oldum canımm oo baya iş yapmışsın bende birazdan çıkıcam işten evde beni bekleyen bi sürü iş var yemek olarak eşim çorba olsun bi salata bi çeşit yemek yeterli diyor o yüzden bende kolayına kaçarım işin hazır çorba yemez domates çorbası dışında ıspanak yapıcam yumurtalı birde yoğurt

kızlar geçen pane harcı aldım daha denemedim tavuklu nasıl yapıyorsunuz sonuç nasıl oluyor..deneyim bariii

deneyim bari tavada yapıyoruz değilmi ..neyse kojam biliyordur belkim hiç güzel aklımı yoramam

çok teşekkür ederim..
evet yulayı da götürücez..2 yaşına kadar 10 lira ya uçak biletleri..ekstra maliyet yok :)
hem o da değişik havalar almış olur :)

evet güzel olur biz bir nevşehire gittik gezme amaçlı çok güzeldi bende yaz tatili için bütçe ayırdım. hatta günüm var haziranda onuda katarız .bak heveslendim internetten haşema modellerine bakmaya başlasammı ne

Defne zaten kapı gıcırtısına dahi oynayacak modda geziyor tüm gün evde Benle yakından uzaktan ilgisi yok bu konudabayılırım oynayanlara ama kendim asla beceremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…