kırşehirin bir neşer ertaşı meşhur onu takayım mı yani ondan bi cd
yok be gülüm bence sen yaşını göstermeyenlerdensin .......
ŞOK ŞOK ŞOKöyle bir geçer zamnki topiğinde geçenlerde senaryodan biraz bahsettiler orda birinin arkadaşı o sette figuranlık yapıyormuş sonerin ölümcül hastalığa yakalanan kardeşi varmış o eskiden aylinle aynı sınıftaymış hastalanınca ayrılmış okuldan ayline platonik aşıkmış sonerde son isteğini yerine getirsin diye aylini onla evlendircek herhalde orasını bilemiyom
eşimle karar verdik..her ay ucuz bilet bulursak türkiyede bir ile gideceğiz..
ilk durak: gaziantep :)
ocak son hafta için bilet aldık..ucuz kalacak bir yer de buluruz..
haftasonu yapacak hiçbir şey bulamıyoruz..alışveriş merkezinde gidip mikrop alacağımıza değişik yerler görürüz dedik..nasıl fikir?
aylin ben demet isvicre baselde kaliyorum erdenay adindada minik bir oglusum varrrrrrrrrrrrrr
offffffffff buarada evi temizledim camasir yikadim erddenayi uyttum tekrar geldim
ama ne yemek yapicam onu dusunuyorum sizde neler var.....
Resimlerinden biliyoruz seni şekerim asla 31 gibi göstermiyorsun.
reyhancım bence de gayet fitsin şekerim. bir de şu ses dalgalrıyla işi başarırsan daha da fit olacaksın. ama bu halinle de gayet hoşsun zaten. bu rada fikir gerçekten süper, yulada gelecekmi peki. oralarda öğretmen evlerinde yada bakanlık yada üniversitelerin tesislerinde kalabilirsiniz. ben malatyayaı da tavsiye ederim. elazığa da geçersiniz. yemekler de süper. bu arada ben de yapmak isterdim ama eşim kedi misali, evden çıkmaz. ancak mersine gider. oraya da daldığı için gidiyor. yine kendi zevki için yani
aylin ben demet isvicre baselde kaliyorum erdenay adindada minik bir oglusum varrrrrrrrrrrrrr
offffffffff buarada evi temizledim camasir yikadim erddenayi uyttum tekrar geldim
ama ne yemek yapicam onu dusunuyorum sizde neler var.....
kiz SUMEYYEEE adamin adini bile yazamamissin sekerrrrrrrr NESET ERTAS artik dilek dinler defne oynarrrrrr muziklerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?