2009 Eylül Anneleri

çok güzel oynarım eymen şuan aynen öyle oyna yavrum diyorum ben başlayınca o da oynuyor..ha birde düğünde ben oyananmam dedim eşimde bizim orada adettir gelin oynamazsa ayıp olur gelini gönlüyok mu acaba derler dedi...bende hiç oturmadım meğerse kocacım beni kandırmış öyle bişey yokmuş ama ne oynamıştık

bayanlar aylin kaçar yarın görüşmek üzere tekrar memnun oldum tanıştığıma öpüldünüz

hoşçakal aylin...

sümeyye ben de çok güzel oynarım kendimce he he :) kendi düğünümde de ne oynamıştım, ayaklarımı hissetmiyordum gece sonunda o derece. sümeyye sen oynadıkça kesin kaynanan güzel çocuğumu kaptı oynar tabi diyerek gezmiştir....

ben de bunu anlamıyorum sümeyycim, bazıları var mesela kapalı ama maşallah düğünlerinde saçlarını da açıyorlar, gelinlikleri de kolsuz oluyor... yani özel günde madem açılıyorsun normalde açıl o zaman. tabi benim fikrim. ya düğünde birisi senin saçını görsen bu neyi değiştirecek. gelin her haliyl güzeldir, özeldir bence.

ben de bunu anlamıyorum sümeyycim, bazıları var mesela kapalı ama maşallah düğünlerinde saçlarını da açıyorlar, gelinlikleri de kolsuz oluyor... yani özel günde madem açılıyorsun normalde açıl o zaman. tabi benim fikrim. ya düğünde birisi senin saçını görse bu neyi değiştirecek ki. gelin her haliyle güzeldir, özeldir bence.

bende işyerinde açığım ama burası mecburi olduğu için dışarda keyfi olarak açmamaya dikakt ederim kaynımın yada kayınpederimin yanında Allah affetsin ne bileyim
geçen elti adayının lise arkadaşı geldi bize bana eltine dikakt et çok sessizdir ama çok fenadır dedi .....

iyi akşamlar kızlar bugün eymenin saçları kesilecekti bakalım kel oğlum keltoş oğlummu olmuş

huu huuuu ben geldim pc acikmis zaten hep aranizda gibi olmusum:)) yorucu bir gundu fiziksel degil belki ama kafam karman cormann... simdi bi misafirim var .... biraz ilgileneyim donerim tekrar.... Dilek cik zaten sen ve benden baska kimse kalmamis:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…