2009 Eylül Anneleri

onayladım canım şimdi hem seni hem demeti.

tamam canim benim tesekkurler....
herkes coluk cocuk ve yemek faslinda heralde kimse yok!!! bende yatirdim oglani...bi turk arkadasim var burda, bendeydi yeni gitti oda.... kereviz yaptim bugun arasada yedirdim amaa ne yedirme! kedi geldi, kus uctu, tavsan kacti diye ama basardim bir kase yedii... acaip mutluu oldum

sen nasilsin Dilekcim??? defne hanimlar nasil uyudumu???

kızlaaaarrr valla özledim burayı ama ancak işte b usaatlerde kendi kendime takılabiliyorum. önce bayram girdi ,sonra babamın bi rahatsızlığı oldu bir hafta bursada kaldım hadi ordan geldim benim şu iş olayı için koştur koştur. bir türlü fırsat bulamıyorum ya buda öyle bişey ki oturdun mu kalkamıyosun öyle bi vaktim olmadı ama özledim hepinizi. keyifler yerindedir inşallah herkesde.

doğacığımda bu koşuşturmanın içinde arkalardan bi diş çıkarmış bugün resmen artık çocuk parmağımı alıp ağzına soktu yaa yok böyle bişey diş gayet çıkmış büyümüş biz farketmemişiz bile. ah annecim benimm dokuzda yattı uyudu özledim kuşumu yatayımda çabuk sabah olsunseveyim bari :)

hadi herkese iyi geceleeeeeer.

dilek bu senin için yüz görümlüğü.valla manken gibisin..

Eklentiler

• $images.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 18
Günaydın arkadaşlar,

Öznurcum çok sevindim ya yesinde kuşla yesin köpekle yesin ben artık takılmıyorum, bizde hep - daima- oyunlarla yiyoruz.
Haticeye değil neticeye bakmak gerekirse gelişimi iyi ya benim için önemli olan o.
Hoşgeldin Tubacım babana da çok geçmiş olsun. Bizde seni çok özledik.
Siz nasılsınız Reyhan ve Sümeyye?

günaydın nerelre kayboldun ....açık görüş yok ama bedaav muhabbet ve güleryüz dağıtıyoruz.. duyan gelsin...

yok ne anlamı olacak hatta sen diyene kadar yazıyı okumadım acaba potmu kırdım diye bir daha baktım...google amcamın tercihi neşet ertaş albüm resmi yazdım geldi:81:

hahah ay sümeyye güldüm sabah sabah. garibin dünyada yüzü gülemez he :) bombaymış.. sağol dilekcim ya napıyosun b arada defnecim nasıl

Ok o zaman. Google amva seçtiyse problem yok:)
İyilik Tubacım ne olsun işteyim işte, Defne de ii ben çıkarken uyuyordu daha. Doğa nasıl?

günaydın herkese nasılsınız güne gülerek başlamışsınız eskiden ne güzel yerdik yemeklerimizi şimdi bizde oyunlarla hepsi böle demekki dünde su çiçeği aşımıızı olduk bunuda atlattık rahatladım

dün mısır gevreği aldım kahvaltılık ama akşam verdim iyi biraz yedi sevindim yaniii.sade süt içmiyor böyle şeyler hem tok tutar hem süt içer işte....ama gece çok huysuzdu kaç defa uyandım .azının yeri şişmiş ama daha patlama aşamasına var bayyaaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…