kızlar vitamin kullanıyormusunuz bebişler için ben minadex kullanıyorum iştah açıcı olduğu söylediler ama yoook maalesef vitamin olarak güzel ama içinde bi sürü şey var tavsiye ederim sanki biraz kilo bile aldı bu arada benim kız şuan 8 buçuk kilo çook az değilmi???
Reyhancım muhtemelen su çiçeği aşısıdıe bizimki 13. ayda olmuştu 12-15 ay arasında oluyor. Ateş falan yapmamıştı. Yok Aylin ben vitamin kullanmıyorum eskiden minadex bizde kullandık ama herşeyden yediği için kullanma gereği duymuyorum.
SELAM :)15. ay aşısı ne aşısıymışki ?? bizi sadece kontrole çağırdılar birde göz muaynesi istedi drumuz onu yapıtırıcambide ortopediste götürücem gökşeni e şimin basıkısına dayanmaıyorum randevu alıcam gidicem ayağının yan bastığını iddaa ediyo araştırdım sordum onca kişiye drlarda dahil ama eşim tatmin olmadı bende emin olmak için dr a gidicem
dün kalp cerahhımız balık olarak mezgit somon ithal palamut gibi balıkları yedirin dedi türkiyede yetişen çoğu balık kurşun oranı yüksekmiş sadece hamside istavritte az varmış ama onuda tercih listesinin sonuna koyun dedi bilginize
su çiçeği olduk ama..acaba rota falan mı?
balık tercih ederken listenin sonunda hams olsun dedi öncellikle mezgit somon gibi çiftlik balıkalrını tercih edin dedi ondna canım
dr muz 2 yıl sonrasına randevu verdi ama gelsenizde değişen bişi olmıcak dedi doğduğunda 3 tane delik vardı3 aylıkken gittiğimizde 2tane vardı şimdi 1 tane kalmış sesi çok zor duyuluyo dedi yani 2 sene sonra hiç kalmıcak inşallah zaten kalsada çok küçük olduğu için problem yaşamaz dedi drmuz öyle işte bizde çizdi anlattı nerede olduğunu etkisini bizde kirli kana ezda olsa temzi kan karışıyo tam tersi daha tehlikeli tabi ama çok şükür iyileşicek durumdabiz kalbi için bol bol balık yediriyoduk o yüzden sorduk oda tavsiye olarak yukarda saydığm balıkları tavsiye etti
biz vitabiol kullanıyoruz ama günlük değil arada sırada..bizim ev 5. kat asansötr yok kilo alırsa günlük indir çıkar biterim böyle iyi 10 kilo az dad eğil herhalde 76 cm boyu
balık tercih ederken listenin sonunda hams olsun dedi öncellikle mezgit somon gibi çiftlik balıkalrını tercih edin dedi ondna canım
dr muz 2 yıl sonrasına randevu verdi ama gelsenizde değişen bişi olmıcak dedi doğduğunda 3 tane delik vardı3 aylıkken gittiğimizde 2tane vardı şimdi 1 tane kalmış sesi çok zor duyuluyo dedi yani 2 sene sonra hiç kalmıcak inşallah zaten kalsada çok küçük olduğu için problem yaşamaz dedi drmuz öyle işte bizde çizdi anlattı nerede olduğunu etkisini bizde kirli kana ezda olsa temzi kan karışıyo tam tersi daha tehlikeli tabi ama çok şükür iyileşicek durumdabiz kalbi için bol bol balık yediriyoduk o yüzden sorduk oda tavsiye olarak yukarda saydığm balıkları tavsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?