2009 Eylül Anneleri

pushing geçmiş olsun canım nasıl farkettiler kalbinde delik olduğunu benim doktorum anne karnında ayrıntılı ultrasona bakıyorya ozaman belli olur demişti

herkese gunaydiiinn guzel arkadaslarim benim.....vitaminler konusulmis... Bende EFA-VIT kullaniyorum omega 3+multi vitamin icerikli.... kilo yapti sanki biraz... ozellikle kis aylarinda cok iyi geliyor.... su anda bunlari yazarken cok fena bir basim donuyor... midem bulandi... ne oldu anlamadim... biraz uzanim...

filizcim gunaydin... ne asisi boyle bu ayda... dr bize bisi demedi 2 ay once hepatit oldu... tum asilari simdilik bitti 2 yasinda kadar.... gecmis olsun canim... umarim ates falan yapmamistir

aylimcim anne karnında anlaşılmadı doğumdan sonra ayrıntılı incileme yaparken çoçuk dru farketti bana teşhisi anlatırkenki halimi dün gibi hatırlıyorum

aylincim rahat ol.... saglikliysa hic bi onemi yok.... arasta 9 kilo falan... uzulme... onemli olan saglikli olmasi...

geçmiş gitmiş olsun zeynep..buna da şükür diyelim o zaman..
öznur hayırdır baş dönmesi ,mide bulantısı....canın bişeyde istiyormu...

zeynepcim gökşen için çok sevindim cnm

aylin hg aramıza arkdaşım ben gülcan oglum yağız

ben vitamin falan vermiyorum herşeyden yiyor gerek duymuyoruz son dönemlerde biraz fazla hasta oldugu için ımmuzınc veriyorum bagışıklık güçlendirici

Zeynepçim çok sevindim sizin adınıza. Gözünüzaydın. Sağol reyhancım bende yedirmeyeyim öyleyse bundan sonra. Öznurcum hayrola geçmiş olsun arasa kardeşmi geliyor yoksa
Benim kızımda da üfürüm duymuştu doktorumuz sonra biz detaylı EKO çektirdik sıkıntı yokmuş yani anne karnında illaki anlaşılacak diye birşey yok.

zeynepcim git bi dr hemen ihmal etme tabii.... bisicigi yoktur insalah.... bazen aslinda dikkat cekmek icin yapiyolar.... arastada oyle bisi farkettik... bi kac ay once izmirdeyken esimin kardesi ortopedist bisicigi yok dedi.... eminim goksende de bir sorun yoktur...

öznurcum kahvaltı falan yapmadıysan tansiyonun düşmüştür bende son günlerde çok oldugu için homini gırtlak yiyiorum

bizde c.tesi genel kontrole götürecez kayseriye..hastaneye gidincede sanki hastalık çıkıyor korkuyor insan...

aylimcim anne karnında anlaşılmadı doğumdan sonra ayrıntılı incileme yaparken çoçuk dru farketti bana teşhisi anlatırkenki halimi dün gibi hatırlıyorum

kuzumm benim kiyamam sizeee.... arassinda tessislerinden biri inmemisti... dr bana dogumdan hemen sonra bunu anlatirken nasil aglamistim... insan korkuyo tabi... neler hissettigini cok iyi anlayabilirim... aras cok sukur 2 ay once tessisinden ameliyat oldu... indirdiler oglusumun testisini..... ya amaa varyaa o ameliyat odasina o ameliyat kiyafetleriyle arasi doktora teslim ederken hissettiklerimi size anlatamam... tamam kucuk bir ameliyatti neticede ama yasayan biliyo... genel anestesi ile yapilmisti... o amelitattan cikarken cocuk mosmordu soguktan... yaa cok pis duygular bunlar... allah kimseye evladiyla ilgili aci yasatmasin....

öznur çok geçmiş olsun arasın atlatacagı en büyük rahatsızlıgı bu olsun diyelim

kizlar bilmiyorum niye oyle oldum.... yazarken birden basim dondu ve midem bulandim koltuga zor attim kendimi....ama korkuyorum simdii... nolur korkutmayin beni... arasa kardes falann.....
biterim ben, belki kizacaksiniz bana ama inanin hayatim altust olur... esim zaten cok net soyledi... ikinci asla olmaz dedi... ee ben okuyorum master im var.. yemin ederim dunya para verdim o mastera... ustelik abimin vasiyetiydi... ondan kalma evi sattim onun parasiyla okuyoirum... bu master isine esim cok karsi cikti... cunku okudun bitti okul ee hadi calis yada evinde otur kucanda bebenle ne mastere dedi... ve yemin ederim bu is bosanmaya kadar gitti.... eger simdi boyle bir hamilelik durumum varsa ben biterim... simdi anlayabiliyormusunuz benii... yardim edin yaa....insalah yoktur

bizim doktorumuz 13. ayında suçiçeği 15. ayımızda ise hepatit a diye bir aşı vurdu. ikiside özel. özellikle hepatit a çok önemli sulardan geçip ishal yapan mikrop içinmiş dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…