2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız
benim bil. bozuktu 2hafta oldu nerdeyse giremedim geçmişe bakmaya kalkarsam akşam ederim kısaca nevar ne yok biri desin bakim zeynepppp:))))

bizim doktorumuz 13. ayında suçiçeği 15. ayımızda ise hepatit a diye bir aşı vurdu. ikiside özel. özellikle hepatit a çok önemli sulardan geçip ishal yapan mikrop içinmiş dedi.

tubacım doktorların hepsi nekadar farklı ya bizim doktorda 12 yaşına kadar vurabiliriz acele etmeye gerek yok daha çok küçük zaten bu aylarda çıkartırsa çok iyiymiş bağışıklığı güçlenirmiş 12 yaşından sonra çok ağır geçiriyolarmış oyüzden acele etmeyin dedi hey allahım olmadı ben gidip başka hastanede yaptırırım

hg cansu :))) canım sen uzun süredir yoktun arazmıza iki arkadaş katıldı biri ÖZNUR diğeri AYLİN :)

onun dşında bebişler hastaydı şimdi çok şükür çoğu iyi azı dişlerden çekiyo bebişler

bu kadar işte biz iyiyiz sen nasılsın ??

kuzuummm ben eskidendee vardimm kiii.... taaaa ilk zamandan zeeynebimm.... 1 yil olamadim aranizdaaaa....:

bu arada zaynepcim insalah dedigin gibidir canim insalah tansiyonum dusmustur

canım benim kız zaten 9,200 :) belki doktor korkmuştur hani bi ishal olsa erir biter Allah korusun. kuzenimin kızı oldu geçenlerde bir uzun sürdü çocuk iki kilo vermiş. doğa iki kilo verse ne olur bilmiyorum onların ki oldukça kilolu sonuçta. ama ilk defa bir aşı ateş yaptı bizde. hepatit a yani. hemde epey bir çıktı ateşi. aman benim epey bi dememe bakmayın ben 38 olunca doğanın ateşi komaya giriyorum hastaneye götürelim diye :) ehehehe.

Öznuuuuuuuur kopma hemen şekerim bariz tansiyonun düşmüş. gelen giden yok merak etme ehehehe.

yeni gelen öznur ve aylin hoşgeldiniz sefalar getirdiniz miniklerinizi kokluyorum:)))

ben cansu eylül adında cimcime bi kızım var yarışmaya ist den katılıyotum hepinize başarılar diliyorum:))))

zeynepocim ben iyiyim bilgisayar bozuktu ama 2 hafta kafayı yedim resmen ne zormuş meğer net olmadan alışkanlık yapmış resmen eylülde bütün dişlerini aynı anda çıkarda çocuğum mahvoldu salya akıtmaktan dudak çevresi hep isilik gibi oldu
dün kontrolümüz vardı bizimde 79cm 10,600 çıktı kilosu herşeyi yerinde maşallah yürüyelide 10gün ldu çok şükür bizde böle gökşenim nasıl

aylincim sen yenisin madem hoşgeldin diyelim sanada. :) ben tuba. kocaelide yaşıyorum. kızımdan beri ev hanımı olarak takılmaktayım. normalde satınalma uzmanıyım. benim kızımın adı doğa. bu topiğin ilk tek doğuran benim :) en büyük benim kızım yani. eylülde gelmesi gereken çocuk ağustos başı geldi :) ama en miniğide benimki sanırım eheh. 9,200 neyseki boyumuz iyi 80 cm. idi en son kontrolde. ama öyle olunca tabi iyice bi zayıf duruyo doğa hanımlarrr :)

öznur anlıyoruz senı cnm içini ferah tut değildir

cansu hg sen nasılsın biz iii yiz , yok cnm ya ne 12 yaşı zaten 5 yaşına kdar geçiriliyomuş kesin hepatit a, bizede 2 yaşında dediler aşı için önümüzdeki ay olsun dedim olmazmış

önurcum cansuda ilk zamanlar biizimleydi sonradan ayrıldı doğumdan sonra oda tekrar aramıza katıldı

cansu öznurun kalbi hep bizimleydi ama 1 yıl sonra kendide katıldı aramıza :))

bizde havaleden sonra elimizde derece ile geziyoruz.37,3 olduğu an hemen duş, ateş düşürücü falan...

tubacim insalah dedigin gibidir canim benim yaa....ates olayi olunca aynen bende senin gibi oluyorum... allahtan arasin atesi yukselmez hic... ama 37 bucuk oldumuuu..... ben kostur kostur solugu hastanede aliyorum.... annelik te boyle bisi heraldee

doga gayet iyi aslinda arasta o kadar iste belki daha az... onmeli olan sagliklari canim benim... takma kafana

maşallah cansu kuzunun boyuda kilosuda yerinde :) kuzumda yürümüş bak ne zaman yürüyecek diyosun yürümüş ble :)

gökşen de yürümeye başladı başlayalı araştırmacı gazetecş oldu :))) bende arkasından dolaşıyorum

eymen dün öpmeyi öğrenmiş öpücük ata ata dolanıyor aynada kendini öpüyor devamlı benide öp dediğim an beni ısırıyor...

filizcim gunaydin... ne asisi boyle bu ayda... dr bize bisi demedi 2 ay once hepatit oldu... tum asilari simdilik bitti 2 yasinda kadar.... gecmis olsun canim... umarim ates falan yapmamistir

su çiçeği aşısı cnm yok allaha şükür ateş falan yapmadı

çok geçmiş olsunn hastalıklar çok zor

merhaba cansusum... cook tesekkur ederim... benim oglanda aras.... bende yarismaya bukres ten katiliyorum... herkese basasilar dilerim, onemli olan katilmak kazanma gibi bir hirsim yok.... cok memnun oldum ama ben hamilelik donemlerinden hatirliyorum seni cansucum

ayyyy el atmadığı yer kalmıyo eylüldur yapma hayır bırak alma demekten bütün gün asıl havaleyi ben evde geçiriyorum valla neyse misafirim gelicek yemek yapmam lazım kızlar mercimek çorbası fırında bezelyeli tavuk bulgurpilavı salata nasıl kızlar bu menü yetermi bide tavuk göğsü yaptım çayın yanına

önurcum cansuda ilk zamanlar biizimleydi sonradan ayrıldı doğumdan sonra oda tekrar aramıza katıldı

cansu öznurun kalbi hep bizimleydi ama 1 yıl sonra kendide katıldı aramıza :))

haaa haaa... alemsinnn acaip guldumm...
eveeettt kalbim sizinleydi tabikiiii
bu arada iyi yatistirdiniz benii canim benimm....cok tesekkur ederim guzel arkadaslarim

sümeyye biz epeydir öpüyoruz hemde gerçek bir öpücük şapu şupur bebeğiyle oynarken bazen öpüyo ayaklarını seviyo yemek yediriyo karakter anLİZİM TAMAmıyla doğru çıktı çok anaç b kız bol bol su insanı özelliklerini taşıyo

doğrudur canım ben burdayım genellikle topik açıldığından beri girerim ara ara benim hafızam biraz zayıf o yüzden hatırlayamadım kusuruma bakma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…