bizim doktorumuz 13. ayında suçiçeği 15. ayımızda ise hepatit a diye bir aşı vurdu. ikiside özel. özellikle hepatit a çok önemli sulardan geçip ishal yapan mikrop içinmiş dedi.
hg cansu :))) canım sen uzun süredir yoktun arazmıza iki arkadaş katıldı biri ÖZNUR diğeri AYLİN :)
onun dşında bebişler hastaydı şimdi çok şükür çoğu iyi azı dişlerden çekiyo bebişler
bu kadar işte biz iyiyiz sen nasılsın ??
canım benim kız zaten 9,200 :) belki doktor korkmuştur hani bi ishal olsa erir biter Allah korusun. kuzenimin kızı oldu geçenlerde bir uzun sürdü çocuk iki kilo vermiş. doğa iki kilo verse ne olur bilmiyorum onların ki oldukça kilolu sonuçta. ama ilk defa bir aşı ateş yaptı bizde. hepatit a yani. hemde epey bir çıktı ateşi. aman benim epey bi dememe bakmayın ben 38 olunca doğanın ateşi komaya giriyorum hastaneye götürelim diye :) ehehehe.
Öznuuuuuuuur kopma hemen şekerim bariz tansiyonun düşmüş. gelen giden yok merak etme ehehehe.
filizcim gunaydin... ne asisi boyle bu ayda... dr bize bisi demedi 2 ay once hepatit oldu... tum asilari simdilik bitti 2 yasinda kadar.... gecmis olsun canim... umarim ates falan yapmamistir
kuzumm benim kiyamam sizeee.... arassinda tessislerinden biri inmemisti... dr bana dogumdan hemen sonra bunu anlatirken nasil aglamistim... insan korkuyo tabi... neler hissettigini cok iyi anlayabilirim... aras cok sukur 2 ay once tessisinden ameliyat oldu... indirdiler oglusumun testisini..... ya amaa varyaa o ameliyat odasina o ameliyat kiyafetleriyle arasi doktora teslim ederken hissettiklerimi size anlatamam... tamam kucuk bir ameliyatti neticede ama yasayan biliyo... genel anestesi ile yapilmisti... o amelitattan cikarken cocuk mosmordu soguktan... yaa cok pis duygular bunlar... allah kimseye evladiyla ilgili aci yasatmasin....
yeni gelen öznur ve aylin hoşgeldiniz sefalar getirdiniz miniklerinizi kokluyorum:)))
ben cansu eylül adında cimcime bi kızım var yarışmaya ist den katılıyotum hepinize başarılar diliyorum:))))
zeynepocim ben iyiyim bilgisayar bozuktu ama 2 hafta kafayı yedim resmen ne zormuş meğer net olmadan alışkanlık yapmış resmen eylülde bütün dişlerini aynı anda çıkarda çocuğum mahvoldu salya akıtmaktan dudak çevresi hep isilik gibi oldu
dün kontrolümüz vardı bizimde 79cm 10,600 çıktı kilosu herşeyi yerinde maşallah yürüyelide 10gün ldu çok şükür bizde böle gökşenim nasıl
önurcum cansuda ilk zamanlar biizimleydi sonradan ayrıldı doğumdan sonra oda tekrar aramıza katıldı
cansu öznurun kalbi hep bizimleydiama 1 yıl sonra kendide katıldı aramıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?