yağız uyandı olanları şimdi görüyorum arkadaşlarım hoşgeldiniz
ne diyeceği bilemiyorum çirkinleşiyo ortalık kim ne duyduysa kimden açıkça sölesin ya
ah güzelim ya gidip lv önünde poz verseydim komik olurdum asıl. sen baksana işine... siz söyliceniz biz suscaz öyle mi? konuşunca da ortalığı karıştırmış olcaz. geçeceksin onu
dııııt yanlış cevap. seninle ilgili tek kelime sarf etmiş değilim. kendini fazla önemsemişsin bence. senin arkadandan konuşulduğu söylenen şeyler hoşuna gitmiş belli. o yüzden onları söyleyenler değil biz ortalığı karıştırdık dimi. sen de komiksin baya
Dedikodu konusuna gelince 1 kişi çıksın dilek KK'da yüzüne güldüğü insanın arkasından şunları konuştu desin , ve sonra istiyorsa bana her lafı söylesin. Alnım sonuna kadar açık bu konuda. Bu dedikodu konusuna ben girmiyorum bile ama şimdi birileride çıksın kabul etsin yani yaptığını gözgöre sus pus olmasın.
Nihalin göğüsleri tamamen ortada face'e öyle resimlerini koyuyor hiç hazzetmiyorum ondan işte kocaıyla çekilmiş resimler aaa ne biçim diye bir insanla bir araya geldim ilk görüşmemizde zaten bu dedikoduları yaptı ki arada nihalle en küçük atışması yokken burda canım cicim olduğu zamanlar, söyleyin böyle bir insan sizin arkanızdanda konuşmamıştır sanıyorsanız daha fazla söyleyecek söz bulamam tabiki.
bukadar olan şey içinde beni ençok üzen... asla ağzıma adını almadığım insanlara söylediğim iddia edilen laflar...
bunun üstüne arkamdan hakaretler edilmesi, yamyamların etlerimi çiğnemesi.....
ha hiç önemli değil olan oldu..... ama insanlar ne bekliyodun herşeye susacakmıydık... herkes nasıl özgürse bende özgürüm ne istersem söylerim...
kişilerde benim hakkımda bişiyler söylüyolardır, oda olabilir onlarda özgür....
ama selamdan fazlasını vermediğim insalar bile üzülüp büzülmüş bi triplerde....
herkes bi zenginim kaliteliyim bilgiliyim şööleyim bööleyim en iyi benim en harika benim modunda...
herkesin ne olduğu meydanda arkadaşlar zorlamayın olmuyo işte... göstermek istediğinizle özünüz arasındaki farklar ortaya çıkınca nasılda birden herkes çırpınmaya başladı.. çok güldüm sayenizde teşekkür ederim...
birde batan geminin malları mevzusu var....
brileri belliki İT ürür kervan yürür deyimindeki it kelimesini üzerine alınmış belli...
ama onların bekledikleri gibi ben mal kelimesini alınmıyorum çünkü benim bildiğim o bahsedilen gemi batalı çok oldu...
ben hala burdaysam ve benden korkan kaçanlar birden aylar sonra onun bunun gazıyla hortladıysa... zamanında arkadaşça burda paylaştığımız şeyleri yok Allah osuna busuna sabır versin diye çirkince basitçe ezikçe kendi küçük beynince yüze vurucasına burada dile getirdiyse.. ben o MAL kelimesini üstüme almaaaaammm... o "mal" kelimesiiii birilerinin öyle hakettiği bir sıfat olmuşkiii.. ben yükünü kaldıramayacağım hakkını veremeyeceğim sıfatı almam arkadaşım almam.....
gülayla hiçbir sıkıntım yok, keza zeyneple de öyle. ebruyla görülcek hesabım var o zaman anlaşılacak kim ikiyüzlülük etmiş!çoook cicikız pozuna yatmasın kimse! dilekle de geçmişteki atışmam haricinde sıkıntım olmadı. tuba desen kaale almıyorum bile. ha reyhan senle de bi derdim yoktu ama sen baya daralmışsın. normalde evet komik biriyimdir severim espri yapmayı ama bugün değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?