2009 Eylül Anneleri

müşerref sen de benim için kayıp değilsin sadece senin burada benim mesajım üzerine msn de yaptığın yazışmaları okuyup sonra da msn de benim pastam o kadar güzel olduki herkes profesyonel biri mi yaptı diye sormuş diyerek kendini övmeni görünce inan senle harcadığım buradaki zamana acıdım. yani bu kadar da düşmene.

banada yollasana gülay ne yazmışım diye merak ettim :)))))
bende çok gülüyorum size yaaa
tugbayı çok yanlış tanımışım ben şimdi aradım senin söylediğin herşeyi inkar ettti yazık vallaha
ben bişey demedim sen gülay için bişey demedin diyo birde götü sıkışıncada iste çıkmaya çalışıyo yazık gerçekten yazık

bukadar olan şey içinde beni ençok üzen... asla ağzıma adını almadığım insanlara söylediğim iddia edilen laflar...
bunun üstüne arkamdan hakaretler edilmesi, yamyamların etlerimi çiğnemesi.....
ha hiç önemli değil olan oldu..... ama insanlar ne bekliyodun herşeye susacakmıydık... herkes nasıl özgürse bende özgürüm ne istersem söylerim...
kişilerde benim hakkımda bişiyler söylüyolardır, oda olabilir onlarda özgür....
ama selamdan fazlasını vermediğim insalar bile üzülüp büzülmüş bi triplerde....
herkes bi zenginim kaliteliyim bilgiliyim şööleyim bööleyim en iyi benim en harika benim modunda...
herkesin ne olduğu meydanda arkadaşlar zorlamayın olmuyo işte... göstermek istediğinizle özünüz arasındaki farklar ortaya çıkınca nasılda birden herkes çırpınmaya başladı.. çok güldüm sayenizde teşekkür ederim...

birde batan geminin malları mevzusu var....
brileri belliki İT ürür kervan yürür deyimindeki it kelimesini üzerine alınmış belli...
ama onların bekledikleri gibi ben mal kelimesini alınmıyorum çünkü benim bildiğim o bahsedilen gemi batalı çok oldu...
ben hala burdaysam ve benden korkan kaçanlar birden aylar sonra onun bunun gazıyla hortladıysa... zamanında arkadaşça burda paylaştığımız şeyleri yok Allah osuna busuna sabır versin diye çirkince basitçe ezikçe kendi küçük beynince yüze vurucasına burada dile getirdiyse.. ben o MAL kelimesini üstüme almaaaaammm... o "mal" kelimesiiii birilerinin öyle hakettiği bir sıfat olmuşkiii.. ben yükünü kaldıramayacağım hakkını veremeyeceğim sıfatı almam arkadaşım almam.....

dııııt yanlış cevap. seninle ilgili tek kelime sarf etmiş değilim. kendini fazla önemsemişsin bence. senin arkadandan konuşulduğu söylenen şeyler hoşuna gitmiş belli. o yüzden onları söyleyenler değil biz ortalığı karıştırdık dimi. sen de komiksin baya

hıhııı çok önemsiyorum kendimi..zaten benim seviyemde olan insanlarla konuşuyorum artık..
bu çok okuyan gülay, çok zengin ve alışveriş seven zeynep, araştırmacı dilek, ebru ve kayınvalidesinden dertli sümeyye..

Dedikodu konusuna gelince 1 kişi çıksın dilek KK'da yüzüne güldüğü insanın arkasından şunları konuştu desin , ve sonra istiyorsa bana her lafı söylesin. Alnım sonuna kadar açık bu konuda. Bu dedikodu konusuna ben girmiyorum bile ama şimdi birileride çıksın kabul etsin yani yaptığını gözgöre sus pus olmasın.
Nihalin göğüsleri tamamen ortada face'e öyle resimlerini koyuyor hiç hazzetmiyorum ondan işte kocaıyla çekilmiş resimler aaa ne biçim diye bir insanla bir araya geldim ilk görüşmemizde zaten bu dedikoduları yaptı ki arada nihalle en küçük atışması yokken burda canım cicim olduğu zamanlar, söyleyin böyle bir insan sizin arkanızdanda konuşmamıştır sanıyorsanız daha fazla söyleyecek söz bulamam tabiki.

ayrıca nedir milletin bu msn takıntısı anlamadım.. orda ne konuştuğumun hesabını burda hesapmı verecem... ayrıca bunlar mı hesap vereceğim kişiler??
çok şükürki böyle bişiy yaşadık herkesin seviyesi görgüsü algısı bilgisi ortaya çıktı.... kimin kimi kıskandığı kolladığı dedikodu yaptığıda gayet güzel belli oldu......ne güzel iş yaa ben yokken bok at ağzına geleni say aileme kadar getir lafı sonrada bu 1 ay sonra nerden çıktı neden konuşuluyo sataşılıyo bilmemne de....burda madem söylenmemiş laflar dönüyo ha bu ne demek demekkiasıl sizler birbirinize söyleyemediğiniz lafları sayemizde söyleyebildiniz.. ne var çamur at izi kalsın.... söyle geç..... yeterki size bişiy olmasın... Allahım insanı cahillerden korusun.... gerçekten korusun....

gerçekten kimin ne olduğu yazışmaların seviyesinden belli oluyor.... uzun uzun yazında okuması zevkli oluyor :)

tşkrler reyhan...topiğin dalgalandıktan sonra durulacağı anları bekliyorum.keşke herkes özel sorunlarını özelde halletse genel bir paylaşım yerinde hiç hoş değil.bu tür konuları görmek istemeyen bir çok arkadaşımız var eminim...

gülayla hiçbir sıkıntım yok, keza zeyneple de öyle. ebruyla görülcek hesabım var o zaman anlaşılacak kim ikiyüzlülük etmiş!çoook cicikız pozuna yatmasın kimse! dilekle de geçmişteki atışmam haricinde sıkıntım olmadı. tuba desen kaale almıyorum bile. ha reyhan senle de bi derdim yoktu ama sen baya daralmışsın. normalde evet komik biriyimdir severim espri yapmayı ama bugün değildi...

ne bitmez tükenmez kinmiş bu anlamadım gitti.. eğer herkes yerini ve söyleceğini bilseydi sanırım bu konuları konuşmuyor olurduk..

dilekcim bence boşver sende, senden bir zaman leş diye bahseden bir insanla muhattap olma. onun herkese yetiştirecek cevabı vardır mutlaka. o ben bu değilim dese de kim inanır ki... herkes ne olduğunu bırak yazışmalarından anlıyor.

arkadaşlarıma selam olsun...

dilekçiğim bu laflara inan sadece 2 yorumum var 1. KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ...2.EĞER ARKAMDAN KONUŞULUYORSA ONLARDAN ÖNDEYİM...

ben GEREKENLERE GEREKLİ CEVABI ZAMANINDA VERDİM...

HA BU ARADA ŞUNUDA ÖĞRENDİM HANGİ DİLİ BİLİRSEN BİL KARŞINDAKİNİN BİLDİĞİ DİLDEN KONUŞMALISIN...

neyse hanımlar iyi akşamlar sizlere ben çıkıyorumm inşallah durumlar düzelir :18:

ben artık bişey yazmadan sadece okumaya devam ediyorum
5te de çıkıcam..
sevdiğim arkadaşlarımı öpüyorum..yurtdışından bişey isterseniz fransaya gidecek biri var ofisten aldırtabilirim..
gülay mustela lazım mı?

Ayy çok korktum tirtir titredim senin karşında sen kimsin yaa seni kaale almadığım için buraya uğramadığımı o minicik aklın almadı mı senin diyeceğim ama senin kapasitenden bunu bekleyende olur hata

İnan o atışmayı bile hatırlamıyorum tek hatırladığım adını dahi ağzıma almak istemediğim şahısla yaptığımız atışma sırasında seninle hiçbir bağı olmamasına rağmen gösterdiğin tavırdı çok şaşırmıştım....

haa reyhan zeynep hakkında bende konusmusum. yaşıylada dalga gecmişim ama o gercekten yasından çok olgun davrandı ve sordu. ne konustum ne konusmadım biliyor. madem oylke sende sor. bir çok kişi burada benım hakımda denmiş derken ok haklı. denen var duydukları kadar olmasada.. ama sana kim ne dedi cidden merak edıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…