2009 Eylül Anneleri

reyhancım peki ne zaman çıkacak yurtdışına canım. ben bir eve baksam aslında ihtiyacım var sadece mustela değil de parfüm. ama bak şimdi sen yurtdışı yazdın ya bizi çiğ çiğ yicekler :) birinci kural yurtdışı demiceksin. ikinci kural sakız aldım 1 liraya demiceksin paranla övünmüş olursun... 3 kural asla kitap okuma cahil kal....

canım ben sana bildiririm eve bakacam

YOK YOK İÇİMDEKİ KURT RAHAT DURMUYOR İLLA SÖYLEYECEM... kardeşim çok şükür fevkalade göğüslerim var açıorum varmı sıkıntısı olan??? batan giren çıkan ??? gencim güzelimm vücut hatlarım 2 çocuğa rağmen mükmmel ağzım gözüm yerinde bu mu geren??? kocamla balık istifi resimlerimi bile koyarım sizeneeee kardeşim dostum deil arkadaşım deil nikahlı kocam hazetmeyenler silsinler engellesinler def olup gitsinler ondanmı özürlerle yalnış anlaşılma muhabbetleriyle gelindi karşıma... seviyesiz abuk sabuk muhabbetler dönmüş utanın be bu laflara evlat sahibisiniz sizene göğsümden götümden burnumdan kaşımdan resimlerimden sizeneee...

nihalcim baksana msn de ne yazdığımın hesabını mı verecem diyen insan zamanında sana verdiği hesabı unutmuş.... evet bizzat bizim arkamızdan ne konuştuysan vereceksin hesabını....

kızlar ya bişi sorcam hepsinden öte. lütfen bana akıl verin. ciddi ciddi soruyorum.
çalışma arkadaşı kocanıza sizin yanınızda yakışıklı olmuşsun dese napardınız?

2 hafta sonra noel için gidecek..ocak başı dönecek..
sen bak ne ihtiyacın varsa aldırayım..kargo ile yollarım sana..

nihalcim baksana msn de ne yazdığımın hesabını mı verecem diyen insan zamanında sana verdiği hesabı unutmuş.... evet bizzat bizim arkamızdan ne konuştuysan vereceksin hesabını....

hoşbuldum gülaycığım bırak hesabı sevabını bile almam...

O arkadaşın durumuna göre değişir tavrım. Çok samimi olduğum bir arkadaşım var firmada mesela dese bile hiç takmam kötü niyetle söylemez ii bilirim.

nihal cim daha demin uzun uzun destan gibi yazanlar şimdi niye senin karşında konuşamıyorlar. çünkü ne yaptıklarını biliyorlar, söyleyecek lafları yok. ama şimdi sen gidersin ben giderim dilek vs. gider ortalıkta kimseler olmaz tekrardan gelip eserler gürlerler....

dilek bu yeni işe başladı yani bir iki hafta oldu ancak o kadar. dediğim gibi eşimden yana sıkıntım yok ama karşı taraftan kötü bir elektrik almasam takmazdım. abuk sabuk kıskançlıkları geride bırakalı baya oldu :)

bencede artık bütün taşlar dökülsün herkeste iyi kötü söyledeiğinin hesabını versin yeter artık.. huzur bulmak için geliyoruz buraya sinire olmak için değil..
bahar bunu söyleyen kişinin samimiyetine bağlı.. eğer söyleyen kişide art niyet olacağını düşünmüyorsan birşey yoktur ama demek ki karşı taraf seni rahatsız etmiş.. belli et rahatsız olduğunu..

bak hala iftira atıyosun... müşerref girerse sor onada öyle bi konuşma olmuşmu... söylenmemişler söylendi deniyo hala yüzsüzce utanmazca.. yazıklar olsun böyle insanları görüp tanımış olmama.....

ayrıcaaa ben kimseyede ağız burun eğmedim.. ne söylendi dendiysede keşke söyleseydim... söylediklerime zaten söyledim derim ben kaypak deüğilim millet gibi... adide değilim o sana onu dedi bu buna bunu dedi laflarını taşıyayım.. herkesinde kompleksleri ortada kimsede kendini övmesin göreceğimizi görüyoruz....

yazık yaa vallaha acınacak ne çok insan varmış burda.....
herkes ne karakterliymişte aylarca başarıyla saklamış karakterini... maşallah şimdi herkes aslan kaplan... sizin gibiler iftirayla adam olur.... kendini saydırır... kişiliğiniz olsa böyle yapmazdınız ama ne diyim artık geç kalınmış vakalarsınız...

annca mahalle kavhası blirsiniz.. üslubunuz tarzınız yetişme şekliniz kadar olduğunuzdan.. daha fazlasını etmezsiniz.....

gülay sende silkelen bi kendine gel bak bişi demedik diyoz hala ordan cörtlüyosun.... ne öenmli saymışsın kendini anlamadımki işi gücü bıraktık yemedik içmedik sizimi konuştuk sanıyosunuz....

herkesin ne olduğu gayet güzel meydanda... kaçacak bişi yok bak ben burdayım herkes sölesin buyursun n e istiyosa.. ama lütfen bari yüzümüze yalan söylemeyin bari atıp tutmayın bikere olsun dürüst olmayı deneyin...

O senin kocan baharcım ya en fazla ne diyebilir ki başka? Ha işi uzatıp derse sende tavrını ona göre koyarsın, söylersin laflarına dikkat etmesi gerektiğini.

Bence tavrını koy o kişiye karşı , mesafeli davran sanırım anlar bir süre sonra tabi aynı mesafeyi eşinden de koymasını iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…