2009 Eylül Anneleri

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH artık diyorum yazılanlara müşerref vardı o gün evet rica et yemin etsin en sevdiği varlığı üzerine böyle birşey konuşmadı o gün o şahıs desin o zaman göreyim . Sonuçta kayıt cihazı yoktu yanımda ispatlamak için ne kadar yırtınsamda boş, kendide biliyor bunu.

peki özge ben bütün gün kurdum şimdi 3 kilometre koşsam atarmıyım içimdeki enerjiyi? lan ben samimi olmuyorum kocamla ofiste yakışıklı olmuşsun demiyorum yanlış anlaşılmasın diye

az önce bi laf söledim hangi dili bilirsen bil karşındakinin bildiği dilden konuşmalısın diye... mahalle kavgası tarzındaki insanlara mahalle kavgası ağzıyla yanıt vermek lazım... kalender meşrep. eli maşalı, havalı uçarı kaçarı ağzından küfür eksik olmazdı ya o yönden bu tarz konuşmam anla diye...senin ağzınla konuşuorum işte... çok mu abes... yazdıklarımı okuda kendini gör sende bu kadar abesçe konuşuosun işte..

kızlar bakın ben kendimi biliyorum benide bilen bilen zaten bilir
o kadar bok olmuşki ortam ve insanlar diyecek sözüm yok yazıklar olsun diyorum bu kadar lafı yayana
dilek ben evimde ev sahibiyim ve sizleri nasıl rahat ettirimin derdimdeydim ve çocuklarımız küçüktü ben şahsen bişey duymadım
bunun aksini söyşersen sen bilirsin ama iki tane salak iey için asla ve asla en sevdiğim varlığımı ortaya koymam ben duymadım zaten senden aklımda kalan tek şey traktör sesi gibi süt sağışın bende esra durmadıgı için onu ayagımda sallıyordum ama nihalin konusunu inan hatırlamıyorum
bu gün çok üzüldüm çok sinirlendim tugbaya yazıklar olsun diyorum bu gün gülayın yazdıklarını sormak için arıyorum yemin ediyor ben öyle bişey demedim diye kim yalan söylüyor kim doğru Allah biliyor ben pastamla öğünmedim begenildigini söyledim gülay için vakti zamanında yaptıgı herşey takdire şayandı dedim gebeyken kendine yaptıgı tşörtler kızına yaptıgı duvar süsleri kapı süsleri vs. şimdi niye pasta konusunda ikide bir maddiyatı koydu anlamadım dedim bu kadar ama bu konuyu kapatıyorum kimseye bişey kanıtlanmak zorunda değilim sadece bi tek söylüyorum bu yalanları söyleyen ortalıgı bu kadar karıştıran Allah ından ciddi anlamda bulsun o kadar

Söyleyecek söz bulamıyorum sanada yazık diyorum, acıyorum... Bu kadar olana rağmen senin hk bile etrafındakilere tek kötü bir söz söylemeyen ben ne gıcıklığım vardı ki o şahsa bu kadar ,durduk yere iftira atmaya kalktım. Allah biliyor o gün konuşulanları.

müşerref benim hakkımda bizzat yazdığın msn yazışmaların var, ben buna inanırım. ilk başta evet müşerref benim için niye söylesinki diyordum msn yazışmaların bana gönderilince öğrendim ne söylediğini. neyse bence de sana yazık , yememiş içmemiş msn de beni anlatmışsın... parayla derdin mi var anlamadın, pasta mevzusunun neyi para olacak ki.... yani kızıma pasta yapsam bunun parasıyla nasıl övünecem anlamadım. ince hesaplar peşindesin... gerçekten seni tanıyamamışım.

Ayrıcadün gibi hatırlıyorum bunu diyende sendin ben gülaya gıcığım , gamzede nihale. Konu zaten bu lafından sonra açıldı senin eğer ki ben lafı söyledim ama gerisini yanınızda olmama rağmen hiç dinlemedim diyorsan, söyleyecek başka söz yok allaha havale ediyorum seni ve diğer şahsı.

konuyu çok iyi bilmiyorum kızlar ama sadece tek bir düşüncem var herkez herkez hakkında bişey diyebilir iyi yada kötü ama bunu gidip diğer kişiye anlatmak hiç hoş değil yenilip içilenleri muhabbeti ununtup gidip sende aynı şekilde anlatman zaten en kötü davranış godoşluk yapmak işte asıl böyle kişiler arkadaş sayılmamalı
beni göğüsüm konuşulsa ohh derim demek güzel konuşuyorlar ama bunu gidip anlatmak hoş değil

dilek ben sana hatırlamadıgımı söylüyprum yalan mı söylüyorum yani hatırlamıyorum inanan inanır inamayan inamaz
senin için şuanda bişey söylemek istemiyorum iyi ol iyi kal yada ne yaparsan benim derdim sizi nasıl rahat ettiririmdi
söylemiş olabilir ama evimde oldugunu hatıurlamıyorum zaten kendileride konuşmuş ayşeylede konuşuldu bu konu bana yazıksa sanada yazık
gülay lüften banada yollarmısın yazdıklarımı bende sana yollayayım aynı dosyayı çünkü onu zaten tugbayada meryemede ben yolladım
lütfen yolla bana bekliyorum özelden at bakalım neler yazmışım yada neler değiştirilmiş

ahahahaha bu çok hoşşş yaaa :) gıcıkmış :):):)

Saniyecim uzaktan yorum yapmak çok kolay, demek senin göğsün konuşulsa, ne azgın pozlar veriyor falan dense ohhh ne güzel süper süper dersin. Değişik bir bakış açısı tabi seninkide yapabilene helal olsun. Laf taşımaya gelince her insanın bir patlama noktası vardır, sor bakalım nihale beni faceden arkadaşlarından çıkarmasına rağmen bir kez bile iletişime geçip senin hk. şunu şunu söylediler demişmiyim ki bebeklerimiz sanırım 3 aylık falandı görüştüğümüzde üzerinden 1 yıl geçti konunun. Şimdi buraya gelmişler iftira diyorlar masum kız ayakları yapıyorlar bende söylemeden duramadım işte. Ama sevdiğim iki insan arasında laf taşımadım ben , ipler zaten kopmuş ben sadece diğerleride yüzlerini görsün diye söyledim.

evet dilek gülaya gıcığım dedim niye hamileyken sezeryan mevsusuydu hatta burdada atıştık o konuda sende evet bende kızdım çok dedin
o zamanlarda sende bende yazdık düşüncelerimizi hem sen evet sezeryan ameliyatsa geçireceğim en güzel ameliyat olacak onane demiştin ama bunları telefonda konuşmuştuk

şimdi cevap vermiyim diyoruuuum. Bakıyorum müşerref nedense habire bana saldırmış habire bana saldırmış. bana telefon açıyosun bugün diyosun ki sen gülaya bende gülay kada rzenginim dedin mi? Hayır böyle birşey söylemedim.. cümle tam olarak şöyleydi. seninlek onuşmuştuk arkasından gülayla konuştuk dedim ki. müşerref dediki kimsenin kimseyi kıskanacak birşeyi yok sonuçta gamzede senin kadar zengin bende gülay kadar zenginim bilmem kimde bilmem kim kadar. kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok ki kıskançlık olsun. Gülay da burada sende burdasın.. Ha gülay o kısmını yazmış sen cayır cayır telefonda öyle bi soruyosun ki ben soruyu bile anlamadım. çok önemli bir iş görüşmemin ortasında arıyorsun ve müsait misin diye bile sormuyosun bana. sen niye bana bu kadar sardın anlamadım zaten ben seninle hiçbir olay yaşamadım etmedim. Bana diyorsun ki bu olayları sen başlattın. Ya ben gamzeyle yaşadığım olayı bile bir tülaya birde sana anlattım sadece birbuçuk ay boyunca kimsenin haberi olmadı. ben eğer ortalık karıştırmak istesem gider habire millete anlatır dururdum olayı. gülay burada mesela cevaplasın ben ortalığa düşüp sizi kışkırtmışım harekete geçirmişim. bu olaylar böyle im alevlendi? yoksa sana çok daha bir başkası gamze seninle görüştükten sonra görüşmeyeceklerim listesinde! gibi bir söz etti demedi mi? sen niye bana saldırıyosun anlamıyorum ki ben seni? ya birde şu var farzedelim ki ortalığı ben karıştırdım. ne olacak şimdi? tamam diyelim ben kötü bi insanım bunları hep ben mi salladım çıkardım uydurdum. hayatımda duymadığım şahit olmadığım şeyleri öğreniyorum. kocamın yaşına kadar arkamdan konuşulmuş ki ben yinede bunları millete gidip anlatmadım. kaç kişi geldi bana olayları sordu anlatmadım bile kapansın gitsin diye. sen hala ısrarla arama beni bu konuyla ilgili dediğim halde beni arıyosun her defasında...

ben meryem gibi tuğba gibi gayet kaliteli bulduğum ve sevdiğim kişileri bile silmek zorunda kaldım face den.. sırf konular kapansın diye. korkudan bayramda ki yurtdışı fotoğraflarımı koyamadım. bana log geldi yurtdışı fotolarını koyuyormuşum görgüsüzmüşüm diye. burdanda silmek zorunda kaldığım için meryem ve tuğba kusura bakmasın ve iki özgeler ama gerçekten bazı kişilerle çok iyi tanışamadık benide önyargıyla tanımış olabilirler bu yüzden daha rahat davranabilmek adına silmem gerekti. artık başka yorum yapmak istemiyorum yaa. çünkü bu işler benim tarzım değilyani. giricem burda saatlerce milletle kavga edicem falan gerek yok yani. bak ne güzel bahar beni kaale bile almıyomuş en güzeli. bende aynen bu durumdayım hiç uğraşamıycam artık. çocuğumla oynamaya gidiyorum..

Sevdiğim beni tanıyanlara öpücükler ler lerrrr....

haa bide müşerref şu çok tuhaf. banalogu kendin yolladın dedin ki bunu gülaya aynen yolla. ki benim konuşmalarım da vardı. ben gülaya aynen gönderdim. bu saatten sonra istersen benlede konuşma gülay saygı duyarım dedim. oda bana tepkisini belirtti bende özürümü diledim geçtim. sen şimdi bunları sana kim söylediye getiriyosun. sen demedin mi bu logları gülaya gönder diye?

dilek bak ben senin sen benim soframa oturduk sen bana aile sırlarını anlattın burda nihal için atıştık
ben hala aynı fikirdeyim ben o zaman asla ve asla nihale aldır gitsin çocugunu diyemezdim o sordu bende fikrimi bildirdim
sen yanlış anladın çektin çekiştirdin olan oldu sonra yine araştık görüştük sen kardeşler arasında olur bazı şeyler dedin ama eskisi olmazdı olmadıda
burda beni yalancı tyada iki yüzlü çıkaramazsın ben kimsenin dedigini dedi yada demedigini demedi demem ama bu yapılanlar ayıp
evet hüsniyeninde dedigi gibi bunlar burda konuşulmamlıydı ama aylar önce burda birileri için atılıp tutulmuş hepimiz bunun içine alınmışız buna yazık

saniyeciğim şimdi sana sanki öyle davranabilirim gibi geliyor ama olmuyor işte arkadaşım. mesela benim için bulmuş yaşlı kocayı parasını yiyor demişler.. eşin için bu söylense ooooh ne güzel yiyorum diyebilir misin? dersin belki ama çok içten olmaz yinede yaralanırsın bence???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…