Saniyecim uzaktan yorum yapmak çok kolay, demek senin göğsün konuşulsa, ne azgın pozlar veriyor falan dense ohhh ne güzel süper süper dersin. Değişik bir bakış açısı tabi seninkide yapabilene helal olsun. Laf taşımaya gelince her insanın bir patlama noktası vardır, sor bakalım nihale beni faceden arkadaşlarından çıkarmasına rağmen bir kez bile iletişime geçip senin hk. şunu şunu söylediler demişmiyim ki bebeklerimiz sanırım 3 aylık falandı görüştüğümüzde üzerinden 1 yıl geçti konunun. Şimdi buraya gelmişler iftira diyorlar masum kız ayakları yapıyorlar bende söylemeden duramadım işte. Ama sevdiğim iki insan arasında laf taşımadım ben , ipler zaten kopmuş ben sadece diğerleride yüzlerini görsün diye söyledim.
evet dilek gülaya gıcığım dedim niye hamileyken sezeryan mevsusuydu hatta burdada atıştık o konuda sende evet bende kızdım çok dedin
o zamanlarda sende bende yazdık düşüncelerimizi hem sen evet sezeryan ameliyatsa geçireceğim en güzel ameliyat olacak onane demiştin ama bunları telefonda konuşmuştuk
dilek bak ben senin sen benim soframa oturduk sen bana aile sırlarını anlattın burda nihal için atıştık
ben hala aynı fikirdeyim ben o zaman asla ve asla nihale aldır gitsin çocugunu diyemezdim o sordu bende fikrimi bildirdim
sen yanlış anladın çektin çekiştirdin olan oldu sonra yine araştık görüştük sen kardeşler arasında olur bazı şeyler dedin ama eskisi olmazdı olmadıda
burda beni yalancı tyada iki yüzlü çıkaramazsın ben kimsenin dedigini dedi yada demedigini demedi demem ama bu yapılanlar ayıp
evet hüsniyeninde dedigi gibi bunlar burda konuşulmamlıydı ama aylar önce burda birileri için atılıp tutulmuş hepimiz bunun içine alınmışız buna yazık
Tuğba tşk ederim açıkladığın için bende merak ediyordum niye sildin acaba diye?
Nihal ben seni nedensiz silmedim. Uzun bir süre msn den halini hatrını sordum cevap yok, face ten sordum hatta 2. bebeğin için tebrik ettim cep telefonuna mesaj attım cevap yok. Bende seni sildim ama asıl sen neden beni arkadaşlığından çıkardın onu anlamadım?????
Gamze gamze heyyyy duy sesimizi seni kimse kaale almıyor farkında değil misin hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?