2009 Eylül Anneleri

dilekçiğim bahar bana yobaz dedi yinede ben deil kendi beni facee ten sildi özgede aynı şekilde sildi nedensiz bi şekilde yani anlatmaya çalıştığım ben kolay kolay bi kişiyi silmem hele seni nie sileyim ki ben silmedim tatlım.. bu zamana kadar bi tercan ı sildim başkada kimseyi silmedim..

ayrıca dilek bak ben konuşmayım dedikçe sen konuşlturmak istiyorsun sus bence bende çirkinleşmeyim millet gibi
sana acıyorum yazık falan ne demek sana ne oldu sana kim ne dedi anlamadım ki ben

Ben çok iyi hatırlıyorum bu muhabbet bizim evde yapıldı ve en güzel ameliyat meseleside msnde, inkar etmiyorum ben söylediklerimi. Ama farkındaysan bu cümlede nihal yok...

tugba gelmiş hahh tugba anlat bakalım
sana o yazışmaları benm yolladım ve aynen yolla dedim ısrarda ettim sen değiştirmeyip aynen yolladıysan şayet
orda ne vardı merak ediyorum gülaydan tekrar istiyorum aynen yollasın bana
tugba ben orda gülaya hakaret etmişmiyim aşagılamışmıyım yoksa bende gülay kadar zenginim demişmiyim yada her hangi bişey cevap veririmisin

Tuğba tşk ederim açıkladığın için bende merak ediyordum niye sildin acaba diye?

Nihal ben seni nedensiz silmedim. Uzun bir süre msn den halini hatrını sordum cevap yok, face ten sordum hatta 2. bebeğin için tebrik ettim cep telefonuna mesaj attım cevap yok. Bende seni sildim ama asıl sen neden beni arkadaşlığından çıkardın onu anlamadım?????

okusana aşağıyı anlattım ya olayı??? aynen yolladım logu ne yolladıysan o işte. sen kendin demedin mi yolla diye.
gülay o olaydan bahsetmiyo ki bende gülay kadar zenginim meselesi. telefonda ki cümleni söyledim ben gülaya. kimsenin kimseyi kıskanacak bişeyi yok gamzede senin kadar zengin bende gülay kada rbilmem kimde bilmem kim kadar kimse kimseyi çekememezlik yapmaz o yüzden falan bunu demedin mi telefonda bana.

gülayda burada işte söylesin benim aktarmamda aynen ve aynen bu şekildeydi.

ya hakket beni de kimileri silmiş arkadaşlıktan. inanın ne zaman silmişler ne kadar sonra fark etmişim yokluklarını bilemedim ama bu konudaki memnuniyetim paha biçilemez

ben diyeceğimi dedim millet hala ilkokul bebeleri gibi yemin bilmemne peşinde... olmayan lafı at sonra mağduru oyna, üste acındır kendini bi roller pozlar takın....herkes herkesin yüzünü öğreneli çok oldu ama bazı tipler hala nal topluyo onu bunu boklamak peşinde.... o onu demişte bu bunu demişte bilmemnede....
asıl komik olan bukadar insan demekki bize çullanmak için fırsat kolluyomuş yok onun memesi yok bunun parası bunun pastası şunun tatili bilmemnesi.. kimsede umrumda değil buraya sidik yarıştırmak, bozuk psikolojisini tatmin etmek için girenler yalan dolan çevirenler utansın....... bu laflarıda ordan oraya getiren götüren ağızdan laf almaya çalışanlar bunları şimdi değil zamanında söylemesi gereken yerlere söyleseymişte şerefliliğini görseymişiz....

ayrıca burda kimse hepimiz kardeşiz rolleri yapmasın... ben burda canım cicim çekipte buluşma günü gelince ayy hiç gelesim yok çocuğuma zaman ayırıcam hem orayı hiç canım çekmiyo hevesim yok aman napacamki orda diyerek; burada oluş nedenini gayet açık ortaya seren yalancılarıda bildiğimizden bazı şeyleri nekadar tartışsakta boşşş........ madem göresin gelmeyecek insanlar var burda basıp gideceksin endamını görecez.....

ayrıca bazılarıda çirkinleşmesin... yok ağzı şöle lafı böyle gibisinden.. biz herkesin ağzınıda biliyoruz burnunuda.... kah lafımla kırarım ben o ağzı kah elimle.. ama Rabbim kaşındırmasın... yeterince sustuk efendi olduk ama yanlış anlaşılmış... ha bu arada nedenmi bir ay sustuk... bakında nasıl çirkinleştiğinizi görün diye........ ama nerde o göz nerdeee.......

Canım evet sofraya oturduk falan filan " aile sırlarını anlattın ne demek" kel alaka derler ya cümlede aynen böyle durmuş yazdığın. Bunlarla beni tehdit edeceksen kimseden korkum yok benim anlat neymiş aile sırrım onu da açıkla , sonra da niye beni allaha havale ediyorsun diye yan tutuş.
Nihal konusunu yani burdaki atışmamızı unutalı ben çok oldu, inan çokta düşündüm ve yeri geldi sana hakta verdim kendimde hatalar buldum ama inanki hata tek taraflı değildi, seni kışkırtan olmasaydı konu buralara zaten gelmezdi. Ben sana kardeşler arasında olur böyle şeyler deyip , kimsenin yanında arkandan en küçük kötü söz söylememe rağmen hiçbirşey eskisi gibi olmazdı diyorsan kaybeden yine sensin farkında değilsin.

rica ederim özge. umarım anlatabilmişimdir seninle her hangi bir olumsuzluk yaşamadım ama. bazı fotolar eklemek istiyorum özellikle yurtdışı tatillerimle ilgili. çekinir oldum böyle bi paranoyak oldum. çünkü o kadar çok görgüsüz lafı geldi ki hani kimseyi tanıyamadım o yüzden en iyisi çok anlayamadığım dinleyemediğim insanları silmek oldu. yoksa sana diğer özgeye meryeme ve tuğbayı silerken içim acıdı ve saygı duyuyorum hepinize karşı bir kötü düşüncem yok açıkcası.

yok face den sildim yok bilmemnerden kaldırdım yok onu bunu yaptım.... iyiki söyledilertde farkettik herkes nasılda önemli insan olmuşşş nasılda maşallahlıklar nazar değmesin yani.......

tugbacım ben kimse kimseden üstün değil dedim para iman kimdedir bilinmez dedim evet loğlarıda ben sana kendim yolladım yolla diye çünkü kız üzülmüş dedik kızıma yaptıgım bi pasta bile laf oldu diye gönder dedim yazlış anlaşılmasın yada üzümesin diye
evet ben seni görüyorum bunlara sebeb ve sensin sanada söyledim sende bana söyledin kızlarla konuşltuk haber verdim gelin topikte yazalaım kimin ne oldugunu görsün millet kim nedir diye dedin bunu bilinçli yaptık dedin bu dedenle bende seni sorumlu gördüm bunuda sana söyledim konuştuk yani

bana sadece msjın geldi cepten zaten baharada konuşurken açıklmasını yapmıştım ne zaman tlf yada pc yi elime alsam aklımda olsan hep bişi oluodu unutuodum derken zaman geçti sonrasındada utandım açıkçası ben seni arkadaşlığımdan niye sileyim bi baktım sonra sen beni silmişsin olsun dedim canı saolsun yalnış anladı ama ben onun gönlünü alırım dedim geçen yılbaşı sen bize hediye verdin bu yılbaşıda ben gönlünü alıcaktım inan o günü bekliodum sürpriz için

neyse ya herkes kafasında birilerini biryerlere çoktan koymuş. meğer biz neymişiz ne fenaymışız da herkes hemen her anlatılana inanmış. bundan sonrası için güvendiğimiz dağlara kar yağmasın demek lazım sadece.

dilek ben sana evimde olanı hatırlamıyorum diyorum oldu yada olmadı ben hatırlamıyorum
onun öncesi yada sonrasını n,halle zaten konuşulmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…