Gamze gamze heyyyy duy sesimizi seni kimse kaale almıyor farkında değil misin hala...
nasıl yani ben mi çağırmışım milleti topikte konuşmaya? hiç öyle birşey olmadı. ebru ben gülay konuşurken şunu söyledik konuşalım soralım yüzleşelim. kimse kimseyi anlamadı kapanıp gidecek herkes sıkıntısını yazsın sonrada işler iyice uzayacak en iyisi susalım görmezden gelelim.. iyice ortalık karışmasın dedik. ben kimseye gidip hadi toplanalım topikte yazalım rezil edelim böyle bişey söylemedim yani. sen ise bana diyosun ki gamzeyle benim olayımdan sonra milleti gaza getirdiğimi düşünüyormuşsun. ben gamzeyle olan olayı sana bile isim vermeden anlatmadım mı? dedim mi şu yaptı diye. sevdiğim bir arkadaşımbana bunu yaptı çok kırıldım yıkıldım diye anlattım olayı. böyle olmadı mı? sonra sana kendisi söylemiş bendim yazan diye. yine ben söylemedim isim vermedim.
ama sen bana sürekli nedense bi salıdrı halindesin. yani anlayamıyorum ki seninle benim aramda direk hiçbirşey geçmedi bence. kaldı ki sen ayşenin konuştuklarından dolayı kalkıp bana sana gıcık olduk diyosun. sonrada diyosun ki niye kimse kimseye bişey sormadı. neden bana açıp ayşeyi yolda bıraktın mı diye sormadın peki? neden beni ayşenin anlattıklarıyla değerlendirdin? çok iyiyken msn den güzel güzel sohbet ederken benim hiçbirşeyden haberim yokken neden başkalarına inanmayı seçtin?
dilek herkes birbirini kaale alıyor ki cevap veriyor. sen de almışsın ki direkt gamzeye yazmışsın. derdiniz dışında şeylerle daha da düşürmeyin olayı lütfen
reyhan senle ilgili ne konuşulmuşsa sana ne anlatılmışsa sen de baya kaale almışsın ki yazmıcam dediğin halde bunları yazıyorsun. nerden biliyorsun boş oturduğunu acaba?
Baharcım aylık ne kadar veriyorsa gamze sana gel iki katını vericem ama bana çalış senin gibisi zor bulunur...
rica ederim özge. umarım anlatabilmişimdir seninle her hangi bir olumsuzluk yaşamadım ama. bazı fotolar eklemek istiyorum özellikle yurtdışı tatillerimle ilgili. çekinir oldum böyle bi paranoyak oldum. çünkü o kadar çok görgüsüz lafı geldi ki hani kimseyi tanıyamadım o yüzden en iyisi çok anlayamadığım dinleyemediğim insanları silmek oldu. yoksa sana diğer özgeye meryeme ve tuğbayı silerken içim acıdı ve saygı duyuyorum hepinize karşı bir kötü düşüncem yok açıkcası.
bana sadece msjın geldi cepten zaten baharada konuşurken açıklmasını yapmıştım ne zaman tlf yada pc yi elime alsam aklımda olsan hep bişi oluodu unutuodum derken zaman geçti sonrasındada utandım açıkçası ben seni arkadaşlığımdan niye sileyim bi baktım sonra sen beni silmişsin olsun dedim canı saolsun yalnış anladı ama ben onun gönlünü alırım dedim geçen yılbaşı sen bize hediye verdin bu yılbaşıda ben gönlünü alıcaktım inan o günü bekliodum sürpriz için
evde boş oturup kurmaktan oluyor
Bız kitap okuyoruz ya aklımıza gelmiyor böyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?