2009 Eylül Anneleri

oooyyyyyyyy neyse kızlar yaaa üzülüyoruz üzüyoruz çirkinleşiyoruz bitsin gitsin bu konu kapansın
giren tabikide girecek topiğe

baharcım o sana nasıl bir hakaret ettiğinin farkında değil... bizi bağlayan şeyin ne olduğunu anlayacak kapasitede değil o.....
dostluğu satılık sanıyo... naaapsın dostumu varki bilsin böyle değerleri.. girdiği yeri kurutuyo güzel huylarıyla... sanıyoki bu işler parayla dönüyo..
parayla hallolcaksa senin açından işler; susup terbiyeden azcık nasipleneceksen; senin için yapılacak hala bişeyler var demektir... elimden gelenide yaparım rahat ol.....

Ya gerçekten herkes birbirine çok ağır laflar eder oldu artık. Bazen yazdıklarımızın altındaki ticker larımıza bakıyorum. İnanın bebeklerimizden utanıyorum.

dilek sen dalganı geçmeye devam et. bunların hepsinden öte cidden ayıp oldu bu. utanacağın yerde dalga geçmeye devam ediyorsun.
gamze teşekkür ederim. ama artık bu muhabbetten ciddi sıkıldım. kimseye ne kendimi savunurum ne de başkasını. bitmiştir bu konu.

nihal onu bileyim de :) bi de sen memelerini nerde açmıştın ben nasıl kaçırmışım bunu yaaaaa :)))))

bilmem ÜNER E sormak lazımmm gerçi yiğidin malı meydanda derler aç camı gösterem :):):):):):)

ÖZGECİĞİM ben basit bir gönül almadan taraf olamadım hayatımda hep en can alıcısını yapmaya çalıştım haklısın basit bir özürle mazeretlerle gelebilirdim ama yemin ederim benim yapmak istediğim çok başka bişeydi.. hiçbirzaman inkar etmedim ender i bırak arayıp saatlerce içimi dökebildiğim tek insansın. 2 çocukla kendi çapımda sana özür için zaman bekleyip uğraşırken inan böle düşüneceini bilmiodum

bi laf var....
bizim köyün kadını kendi diller adını diye...herkes kendine belli sıfatları uygun gördüyse karşıdaki dedim dese kaaç demedim dese kaç..?
gören göze şahit ne gerek? yazık hala çırpınanlar var..... acıyorum yaa vallaha billaha düşülen seviyeye acıyorum..... belden aşağı vuran kendileriyken ona buna bok ata ata biyerlere gelme peşindeler... yazık....

bencede bahar bu konu bitsin söylenenler söylenildi bilinsin söylenmeyip eklenenlerde öyle bilinsin ve kalsın
üzülüyoruz kızıyoruz kırıyoruz özgeninde dedigi gibi bebelere nasıl bakacagız sadece yineliyorum tonla lafı çıkaran olmayanı olmuş gibi gösteren kimse o bulsun Allah ından o kadar ama daha fazla kırmaya kırılmaya gerek yok

Sevgili gamze
Demekki ziyaretçilerden biri senmissin
Sen yokken yazmıştım Uludağ falan diye

korkup kaçacak bişiyim olmadığından buraya hiçç "ziyaretçi" sıfatıyla girmedim.. gündüz müsait olmazsam gece girip okudum, sen burada yoksan bilemezsin ki bununda hesabını sana neden vermeliyim?
sen zaten buraya genelde selamsız sabahsız bişileri övüp çıkmak için girdiğinden aklımda kalmış.... bu senin herkesçe bilinen bi özelliğin...
çocuk için şu kursa gidicem... bilmem ne yapıcam.... bilmemne edicem.... bak al yüzüne söylüyorum... senin burda ilkokul çocukları gibi bakınn nasılda ziyaretçi takılanı yakaladım kahramanlığı yapmana gerek yok.. bakk herkes burda, rahat olun.......

bahar ne vaad edion bak halka açık olan bi memeden bahsediom onlar sadece üstten görüo sana hepsi :)

ha birileride rahat olsun bende olan """SIR""" bendedir.. sandığı gib kimseye tek kelime bişiy söylemedim... hatta hakkındaki yanlış anlaşılmaları düzelttim üstüme vazife değilken.... ama olayların bu boyuta getirilmesine gerek yoktu... hakkımda face te yazılan o ağırr ilk mesajıda aynen iade ediyorum... Allah insana parayla satın alınamayacak şeyler nasip etsin... bunlar eksik olunca insanların ne hallere düşebildiğini acıyarak izliyorum 2 aydır.....

ehih nihal walla sana vaad edebileceğim aşkımdan gayrı bir varlığım yok. oğlumu ısırtsam :44:

neyse benim de oğluma gitmem lazım artık. Allaha emanet olunuz.

neyse benim tarzım değil tabii ki herkes tarzı olan şeyi yapmaya devam etsin. ben kızımla ilgilenicem yeter bu kadar bunlarla muhattap olduğum.. gülay gelip zaten ne gerekiyosa cevabını verir.

hic yakismadi ........ msn de ise msn de kalir bu tur karalama kampanya yazismalar ile sitemizi bulandirmayin .....

Not : icerigini okumadim ....

Dileğe özge de beni sebepsiz yere sildi diyeceğine kadar fırsat bu fırsat özelden bana yazabilirdin nihal. ama sen sürpriz yapmayı bekliyormuşsun. Sağlık olsun. Sebepsiz yere silinmek değilde sebepsiz yere konuşulmamak daha ağır.

herkese iyi aksamlarrr.....harika bi gunduu... sinav super gecti cok mutluyum cookk.... bide kocayla barissak ne iyi olacak malesef halen limoniyiz:2:
neler olmus burda boyle....herkesin burda birbirini cok sevdigini saniyordum kendimden ornek olarak... burda apayri bisi paylasiyoruz...gercekten cok uzuldum soyle gecmise baktimda cok agir sozler kullanilmis.... hic yakismamis bu topige... yorumumu mazur gorun... gercekten arada gecen konusmalara cok uzuldum cunku uslupsuz olmus.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…