2009 Eylül Anneleri

meraba öznurcum sınavına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.kocayla limoni oluyoruz bizde de sıksık boşver geçer tatlım...

bu arada msn logları yollamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. bizzat ne yazıldı gördüm benim için. kızıma pasta yapacam amayazlıkta olduğumuzdan hem vakit geçirmek için hem zevk için diye burada yazdığım bir mesajın ardından benim için söylenen parayla ilişkilendirilen lafları duymak beni çok üzdü. gerçekten müşerrefe kırıldım tubayla gereken görüşmeleri zaten yaptım.... ama müşerrefin o kadar yazışmadan sonra hala haklı haklı kendini savunması beni daha da hayrete düşürdü. açıkçası okumanın bile çocuk yetiştirmede önemi olduğunu düşünmeyen ve bununla dalga geçen bir insanla bile zaten birşey paylaşamam kaldıki bu insan gelip arkamdan konuşsun.... neyse ben söyleyeceğimi söyledim... kimin ne olduğunu anladım. zaten bu olayları hiç bilmeyen bir insan bile buradaki yazışmaları okusa kimin ne seviyede olduğunu anlar....

öznur hani bi link var ya profilinde aras dans ediyor onu benim kızada yaptım süper komik bişey bayıldım ya :) gülay sende bi bak muhakkak çok beğeniceksin.

selam canım yaa ne olsun bir uyuma savaşını daha doğacık kazandı kucağımda birlikte yazıyoruz oturmuş bu yazıyı :) eheh. selamı var onunda

eymende mamasını yedi daha bir aktifleşti...mutfaktan kek kalıbını getirmiş araba gibi sürüyor...
kazene çok tşkr edrim gerçekten

saat 9 dan sonra bende büyüsede artık kendiliğinden uyusa diyorum..bazen büyümesin hep sevelim diyorum...

sinav tebrikleri icin ccook tesekkur ederim... reyhancim, tubacim, sumeyyecim....
evet tubacim o link acaip guzel bisi.... gulmekten oldun dun.... paylastinmi face de doganinkini??? bir bakayim:)
benim kuzumda cok yorulmus bugun saat 6 gibi uyudu 6 de kalkti... simdi hayalet gibi geziyo... neyseki uslu bu aralar..
bu arada kizlar bugun odasinda kendi yataginda 4. gunu Arasin... azimnle devam ediyorum...beni cok yoruyo geceleri ama yilmayacagiimm..... devamm

selam kizlar nasilsiniz
yazilari okudum cok uzuldum
ya cok degil bundan 1 yil oncemizi dusunurmusunuz lutfen herseyimizi paylasdik beraberrrr ve simdi nerelerdeyiz yapmayin kizlar hepimiz
ela erken dogum yapacak diye endiselenmedikmi
ebrunun korayimiza hepimiz dua etmedikmi
seybayin ücuzunun birini kaybettiginde hepimiz uzulmedikmi
pembemaviye hepimiz zamani geldiginde dogum yapsin diye dua etmedikmi ve daha neler neler
hamileyken 1 arkadasimiz girmediginde topige hepimiz endiselenmedikmi
simdi ne degisdi kizlar suan daha iyi olmamiz gerekirken ne bu olay cok ayip gercekden
ve herkesin yasadigi ortam farklidir.
ama sunu soyleyimki bu topik kimsenin degil ne eskilerin ne yenilerin bu topik eylul annelerinin ister bugun uye olsun ister 2yil once
arkadaslar hepinizi cok seviyorum gercekden

ben geldim hemen çıkacam. sümeyye bizimkide cdleri raba niyatine sürüyor. şimdi babası yatırmaya götürdü. muhallebisini yedirdim. öznurcum Allah senden razı olsun, rüzgar da 2 köfte daha yedi bugün akşam. oh yarasın kuzuma. senden daha tarifler almam lazım.

bende inanılmaz kolay bir muhallebi tarifi yapıyorum. çok basit. ekmek içi, 3,4 ceviz, bir incir, 1 hurma, yarım trabzon hurması, biraz süt, biraz bal at blendera çek, süper oluyor. tabi bunu yiynce rüzgarın uyumasını bekliyorum.

öznurcum rüzgarı uyutayım bakacam canım facebooka, kendime birde keyif kahvesi yapacam. tubacım dediğini görmedim canım.

hadi ben uyutmaya kaçar. görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…