2009 Eylül Anneleri

ya canim banada su koftenin tarifini verirmisinnnn
muhallebinin masallaahu var kizzzzzz enerji bombasi gibiiiiiiiii

Ruzgara afiyetler olsuun canim benim... yarasin can kan olsun kuzumaa.... ama heketten bu muhallebi bombaymis.... bu tariften bende yerim kasik kasik.... denicem yapacam ama arasin yiyecegini sanmiyorum cok karisik seyleri sevmiyor aras bey...ama denemeleyim... bak kahve getirdin aklimaa... bende yapiyorum

yaa cok haklisin yasemincim....ben soktayim halen ve inanilmaz uzgunum.... cok ama cookk cirkin sozler sarfetmis arkadaslar..... gercekten cok uzuldum..

bu arada seninle dunden beri rastlasamadik iymisin yasemincim....

canim benim sende benim gibi isimleri karisdiriyorsun ben demet
bu arada tebrik ederim gecmisde olsun sinavi atlatmissin
birde su super kofte tarifini veririmisin benim sipam icin^
ellinde baska tarifler varsa onlarida verirmisinnnnnnn:81::81:

ayyy ancak uyuttum doğayı.. offf resmen bir harp yaşadık :) o arada bende uyuya kalıyordum az tdaha ama uyumadım çünkü harika bir kitap var bu ara elimde ondan en azından bir bölüm okumak için can atıyorum. şimdi
iyice uykum gelip gözlerim kan çanağına dönüşmeden yatağa doğru gidiyim :)

canim benim sende benim gibi isimleri karisdiriyorsun ben demet
bu arada tebrik ederim gecmisde olsun sinavi atlatmissin
birde su super kofte tarifini veririmisin benim sipam icin^
ellinde baska tarifler varsa onlarida verirmisinnnnnnn:81::81:
ooooffff demett ozur dilerim ya.... kusura bakma nolur.... o anda heketen yasemini dusundum birden... gelmedi hic!!! kafam allak bullak acaip yoruldum....
kofte tarifini hemen vereyim canim.... simdiden afiyet olsun Erdenaya....
kiyma normal yagli(ben dana kullaniyorum)
kiyma kadar islatilmis ekmek... ama bak burasi cok onemli!!! kiyma kadar islatilmis ekmek
tuz, kimyon ve yumurta dilersen minicik tarcin da karistir ayri bi aroma veriyor....
biraz civik bir kofte elde etmis oluyosun.. cok az yagda tavada kizartiyosun

bu kadar canimcim... afiyetler olsun

ee hadi gozun aydin tubacim.... benim gozler kan canagina donustuu bile... bende kaciyorum...acaip uykum var ama arasi odasina goturmeye acaip useniyorum... salonda kanepede uyudu yavrum... simdi onu al biberon suluk termos vs.... aras dahil hepsini tasi yukari!!! bide uyanir muhtemelen sonra tekrar uyut..... offfff acaip yorgunum.... herkesi cok optum gorusuruz sabah kizlar.... herkese iyi geceler, guzeeel ruyalar

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk saollllllll oznurcum bende yasemini dusundum biliyormusun canimdir o yaaaaa bitanedir tas bebekkkkkkkk

rüzgarı uyuttum ortalığı topladım geldim.

demet gerçeketen benim köftelerim resmen kafana atsan yarar yani o kadar sert oluyordu köftelik dana kıyma alıp köfte kadar ekmek koydum yumurta baharat çok güzel olduç ekmeği suya batırıp sıkıp suyunu koy harca, yoğur. güzel oluyor. rüzgar nrmalde çiğnemiyordu ama şimdi çiğneye çiğneye hapur hupur yşyor. iyiki varsınız ya, vallahi sizin sayenizde et yemeye başladı.

rüzgar bu muhallebinin taını seviyor çünkü çok baymıyor. hemen de uyudu kuzum yoruldu sanırım.

öznurcum masterın ilk yılındamısın sen. 2 yılmı tr deki gibi, bir de tez falan varmı.

ben bu aralar çocuk kitaplarına taktım sabihacının kitaplarına.... aslında kendim adına da bişeyler okusam fena olmayacak. hiç uykum yok, yarım kalıp çikolatayı mideye indirdim.

demet bende merak ettim eceyi ya....

öznur arasın yediği böyle yumuşak tariflerini bekliyorum canım. acaba diyorum balık köftesi yapsam tutturabilirmiyim, belki mücver de yiebilir. onların kıvamı da güzel.

gökşen hala ayakta (((

kızlar dra gittik bugun ve ayaklarımızın her ikisindede fizyoljik problem var ayrıca düz tabanız bariz belli dedi dr şimidlik tabanlık ve egzersiz verdiyaşı küçük olduğu için 2 yaşındna sonra tedaviye başlanıcak (

canim gecmis olsun goksenime
biraz gec degilmi canim ya uyumasi gerek
goksen hanimimiz buyumusmu kg cm olarak
sen nasilsin canim
yalin ayak kum toprak gibi yerlerde yurut terapi icin birebirmis canim komsununkizida duz tabanliydi onu onermis doktoruuu...

canım saat 8 de bi uyuya kaldı 9.30 da kalktı şimdide uyuyamıyo saatlerdir göğsümde fıttırıcam yakında

ben de idare ediyorum işte kuaförde saçlarımı istediğim gibi kesmedi bi türlü içime sinmedi regl olamadım ağrılarım var gerginim sinirliyim anlıcağın pekde ii değilim :85::85:

kiyamam ya zeynap sabirli ol canim
elifmiydin sen ya iizmirde koufordun(yanlis yazmis olabilirim) galiba neyse ben kacar herkese iyi geceler optummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…