2009 Eylül Anneleri

canım bayramda iliği bol olan özel kemikleri düdüklüde haşladım 1 saat kadar sonra ocaktan indirip suyunu derindondurucuya attım azar çorbalara koymak için nomalde ben sevmem ama eşimin ısrarlarına dayanamadım yaptım

canım ben çıkıyorum kendine ii bak yine gel sende yaz :) iyi geceler benim sıpa uymuşken kendimi uykunun kollarına atıyım

günaydın herkese
dün denedim denedim giremedim siteye sonra da çıkmam gerekti
eski arkadaşlarımızdan gelenler olmuştuen son gördüğüm
şimdi geçmişi okumaya başladım ama yarıda bıraktım
gergin durumlar olmuş sanırım
ben olayların ne öncesini ne sonrasını hiç bilmiyorum o yüzden ne yorum yapabilirim ne de taraf olabilirim
zaten buraya kısıtlı girebiliyorum ve kısıtlı yazabiliyorum
genelde bilgi edinip okuyorum biliyorsunuz
tek diyebileceğim inşallah herşey düzelir ve gerginlikler tatsızlıklar olmaz
güzel bir gün diliyorum hepimize

kızlar ya bişi sorcam hepsinden öte. lütfen bana akıl verin. ciddi ciddi soruyorum.
çalışma arkadaşı kocanıza sizin yanınızda yakışıklı olmuşsun dese napardınız?

kocama bunun hesabını sorardım bu kım kı sana böyle diyebiliyor...

Zeynepçim çok geçmiş olsun, ama en azından erken yaşta teşhis edildi mutlaka bir tedavi yöntemi vardır. Kumda denizde yürütme olayını bende duymuştum olabildiğince az ayakkabı giydirmeye çalış yani evde falan giymesin bence. İnşallah büyüdükçe düzelir.

oh beee saol canım ya dilek vardı o giriyomu haberin varmı

Hoşgeldin Elifcim geçen seferde yazdım ama görmedin sanırım ne kadar uzun zaman oldu görüşmeyeli. Nasıl gidiyor kuzun nasıl? Bu arada ben dilek.

günaydın kızlar...eymen sayesinde delik deşik adeta bir süzgeç gibi bir gece geçirdim.ve eymen her ağladığında ben daha kalkmadan eşim beni uyandırıp sümeyye eymen ağlıyor acıktı galiba emzir dediği ana daha bir sinirleniyorum..

zeyneep gökşen kuzuma geçmiş olsun düz taban haaa.....erkek olsaydı askere gitmezdi işte..

günaydın arkadaşlar..
geçmiş olsun zeynepcim..düzelir merak etme..
benim eşimin yeğeninde de vardı..şimdi 8 yaşında ve sadece düz tabanlığı kaldı..o da hiç problem değil zaten

günaydın canım merhaba bende yeni geldim senin durumundayım dün akşam tatsızlık yaşandı ama sakinleşmiş inşallah bi daha olmaz ay dün bizim evdede gerginlik vardı birazcık ne yapacağımı bilemedim ama çok şükür tatlıya bağlandı kocacığımla anlıcanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…