2009 Eylül Anneleri

aylin o leke cıkarıcıyı nerden alabılırmmm
kızlkar hala kıyafetlerını ayrı ve ozel deterjanla yıkamay devam eden varmı?

şimdi bu buz kalıpları da plastik onlarda yok mu kanserojen peki? öznur içime attın kurdu kaçtın walla

:)) ya kusura bakma bahar cevap everemedim.... pc de acik oylee...
acikcasii benim icim kendimi bildim bileli hep kurtludur!!! cok pimpirikliyim bu tur konularda, abartiyor olabilirim.... meesela bir cok insan; canim palstige gelene kadar ne kanstrojenler var diyor....! ok! haklilar ama bu plastik isine cook uyuzum.... en guzeli cam....
normalde arasa su milupanin cam kavonoz mamalarindan vermemeye ozen gosteririm ama cok acil durumlarda, mesela disardayiz carsida pazarda vs... cantada hep bulundururum... 2 ayda 1 yer azicik boyle.... o kavonozlari atmadim... simdi isime yariyor.. minik minik atiyorum boyle derin dondurucuya... cikarmak istedigimde kaloriferin ustunekoyuyorum eriyiveriyor....

bu arada bise daha soyliyim... hani su pet sise suslarini bazen yazin buzluga koyarlar istee en tehlikelisi o... ben duydugumda cok sasirdim... direk kanser yapiyomus... esimin ailesi dr... onlar soyledi gecen sene cok sasirmistim

zeynep 4 tane bana yeterdi ama :)))
meryem ben hala bebek deterjanı ile ayrı ayrı yıkıyorum canım ama ben ütü yapmıyorum bi zararını da görmedim

yaa artık lekeler cıkmıyor özge bende on yıkamaya arıel arka yıkamaya kendı deterjanını koyuyorum ama bazı lekeler işlemiş.

aylin o leke cıkarıcıyı nerden alabılırmmm
kızlkar hala kıyafetlerını ayrı ve ozel deterjanla yıkamay devam eden varmı?

istanbulda temizlik ürünü satan yerden aldım canım ben ayrı yıkıyorum ama deterjanı bizimkinden ...

Buranın en eski üyelerindenim ben canım. Belki ordan hatırlıyosundur.

hımmm öyle sanırımm

kızlar ben de hala ütüleyenlerdenim
normalde ütü manyağı değilim ama tik oldu bende sanırım
meryemin dediği gibi donuna hatta çorabına kadar ütülüyorum
işin acı tarafı evde dağ gibi ütü var ama hep önce edanınkileri ütülüyürum ve ütümüz hiç bitmiyor

Benim ütüye vaktim olmadığından dolayı, kızımda saolsun günde 5 posta üst baş değiştiğinden ötürü yetişipte ütüleyemiyorum artık

mantı stoklarımı hemen tüketemem :)

zeynepp ben gelim yaninaaa bak nasil tuketiriim hemen.... ya nasil canim manti cekiyo anlatamam.....bu romanyalarda bi mantici yokki gidim yiyim nerdeee...

bende herseyi becerrim bir su hamur acma isini beceremem malesef( acaba diyorum merdane ile basarili olabilirmiyim???
gerci merdanemde yok ama turkiyeye gittigimde almayi dusunuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…