vuuuuuuuu hava buz gibi günaydın hanımlar sanırım sitede bir sorun var cevap yazamıyorumm ben ancak alıntı yapıp yazabiliyorum sizde de öylemi...
kızlar çocuklara evde ayakkabı yada panduf ne giyindiriyorsunuz.dün kayınvalidemler ayakkabı giyindirmişler ve hiç çıkarmamışlar uyurken bile...bende akşam sallarken çıkardım Allahım burnum düştü.salladıkça birde esiyor efil efil..büyük insan ayak kokması gibi..bende panduf falan alayım ayağınnı hava alabileceği yada ayakkabı.ne tavsiye edersiniz
gülcan Allah eşinin ve tüm vatan bekleyen askerlerin polislerin gardiyanlarınyardımcısı olsun..
kızlar çocuklara evde ayakkabı yada panduf ne giyindiriyorsunuz.dün kayınvalidemler ayakkabı giyindirmişler ve hiç çıkarmamışlar uyurken bile...bende akşam sallarken çıkardım Allahım burnum düştü.salladıkça birde esiyor efil efil..büyük insan ayak kokması gibi..bende panduf falan alayım ayağınnı hava alabileceği yada ayakkabı.ne tavsiye edersiniz
canım aşağı da konu cevaplama paneli diye bir yer var oraya basıp yazabilirsin mesajını :)
Bu arada kış geldi buhar makinesi kullanmaya başladınız mı?
onlar dışarı ayakkabısı gibi duruyor sanki ayağı devamlı rahat olmayacak gibi bende panduf daha rahat olur diye düşünmüştüm...
gülay ellerine sağlık rüzgara afiyet bal şeker kilo olsun.bende akşamdan kıyma çıkardım akşama gidince köfte yapacağım inşllh.eve gidersem..
ilk adım ayakkabısı sümeyye bunlar..altları yumuşacık..istediği gibi kıvrılıyor..
dışarı ayakkabısı ama yazlık olduğu için efil efil..terletmiyor ayağını hava alıyor
Yani bir tek hastalandığında falan mı kullanıyorsun yoksa düzenli olarak her gece kullanmak gerekir mi geçen sen ben her sabah ağzım kurumuş burnum tıkalı olarak uyanırdım bu nedenle bu sene için aldım buhar makinesi ama düzenli mi yoksa sadece hastalık zamanımı kullanmak gerekir karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?