2009 Eylül Anneleri

kızlar çocuklara evde ayakkabı yada panduf ne giyindiriyorsunuz.dün kayınvalidemler ayakkabı giyindirmişler ve hiç çıkarmamışlar uyurken bile...bende akşam sallarken çıkardım Allahım burnum düştü.salladıkça birde esiyor efil efil..büyük insan ayak kokması gibi..bende panduf falan alayım ayağınnı hava alabileceği yada ayakkabı.ne tavsiye edersiniz

sümeyyecim bak ben bunu aldım giydiriyorum..çok rahat ediyor
Stride rite-Bebek-CALF-NAVY - NMS Teknoloji

gülcan Allah eşinin ve tüm vatan bekleyen askerlerin polislerin gardiyanların yardımcısı olsun..

amin canımmm

benim kızıma kırmızı pandufları var onları giydiriyorum uyurken muhakkak çıkarıyorum yoksa rahatsız oluyor anası gibi ayağında bişey tutmaz

Son düzenleme:

Ayak gelişiminin en sağlıklı şekilde olabilmesi için birşey giydirmemek gerekiyormuş bu nedenle bende evde sadece soğuk günlerde - birde bizim ev alttan ısıtmalı olduğu için - 2 katlı çorap giyidiriyorum sadece

sümeyye çok güldüm ya. efil efil esiyo ha sallarken :))) koptum allah iyiliğini versin.
ben çarık aldım oğluma. çorap gibi ama altı daha kalın. onları giydiriyorum yatarken çıkartıyoruz tabi. pazarda falan bulabilirsin ya.

bizim evden yerden ısıtmalı bende evde 2 kat çorap içi havluyu çoraplardan giyindiriyorum yetiyor.ama kayınvalidemlerin ev yerler soğuk giriş kat çünkü..kesin panduf falan almalıyım. reyhan linkteki ayakkabının bir benzerini almıştım bayaaa giyindi.ortapedik gerek varmı hala

herkese günaydın....

sümeyye ben de reyhanın kine benzer bişey giydiriyorum. terletmiyor pek . ama gün boyu ayak içinde kaldığından acayip kokuyor. bu arada patik tarzı bişey alırsan daha çok terliyor. bence reyhanın önerdiği tarzda bişey al canım.

bu arada dün rüzgara mücver yaptım. afiyetle yedi. bir kabak, iki yemek kaşığı kaşar, bir yumurta, kıvamını vermek için un ve tuz.... çok cıvık bişey yaptım, eline alınca bile kayan bişey ama kızgın yağda pişirdim, pamuk gibi oldu, afiyetle yedi..... tavsiye ederim. bugünde ballık köfte denicem.

onlar dışarı ayakkabısı gibi duruyor sanki ayağı devamlı rahat olmayacak gibi bende panduf daha rahat olur diye düşünmüştüm...
gülay ellerine sağlık rüzgara afiyet bal şeker kilo olsun.bende akşamdan kıyma çıkardım akşama gidince köfte yapacağım inşllh.eve gidersem..

dipnot:akşam yine evde yiyemedikte.

Herkese gunaydin kizlar.... cumada geldi.... bir haftayi daha yedik, hadi hayirlisi...!
patik, pabuc konusulmus.... ben bisi giydirmiyorum evin icinde corap bile... rahat rahat geziyo oylee...cok mutlu oluyo... evin ici cayir cayir yaniyo cunku.... bu sekilde alistiginda, disari cikarken ayakkabiyi bile zor giydiriyorum, arabaya bibdiginde koltugunda otururken bi bakiyorum cikarivermis... alistirmam lazim mutlaka artik....

bu arada biraz evel herkes burdaydi simdi topikte bir ben gorunuyorum, bir sorun mu var topikte????

GULAYCIM afiyetler olsun Ruzgara:) bana da bir fikir vermis oldun bende yapacam bugun verdigin tarifi... dun yine o meshuur kofteden yapmistim birde bamya yaptim... ama donmus olarak aldim marketten.... icime hiiic sinmedi korka korka biraz etinden suyundan verdim oyle pilav ve kofte ile....

Yani bir tek hastalandığında falan mı kullanıyorsun yoksa düzenli olarak her gece kullanmak gerekir mi geçen sen ben her sabah ağzım kurumuş burnum tıkalı olarak uyanırdım bu nedenle bu sene için aldım buhar makinesi ama düzenli mi yoksa sadece hastalık zamanımı kullanmak gerekir karar veremedim.

GULAYCIM bisi soracam canim....
kabak, kasar,yumurta ok....
un yerine yaptigimiz koftedeki gibi islatilmis ekmek koysak kivamini ayarlayip olmamii????

pandiflerin her yeri kapalı oluyor ya hava almıyor ayakları. sonuçta maksat tabanlarının yere basmaması diye düşünüyorum. ama pandifte çok terliyor ayak. ama bir de altı lastikli havlu çoraplar satılıyor biz geçen sene hep ondan giydirmiştik, mesela onlar da iyi olabilir. ama biz şuan ayakkabıdan memnunuz. daha az terletiyor.

ben buhar makinesi kullanmıyorum hiç kullanmadım neredeyse dilek....

sümeyye ya gerçekten sen bence anlayışlı bir insansın. ben senin yerinde olsaydım büyük konuşmayım hurum kalmazdı. dün mesela çocuğu alamaya annemlere gittik, 5 dakika içinde çıktık. annemlerde kal kal hemen kestirip atıyoruz, ne kalması zaten yorgunluktan ölüyoruz diye falan.

aslında düzenli kullanmak daha doğru sadece bebek için değil bizim için de. dediğin gibi kupkuru oluyor boğazları insanın. ama ben ali efe kaşla göz arası makineyi aşağı indirir diye korkumdan kullanmıyorum. bi de en son ıslak elle dışını elledim elektrik çarptı hafiften. en korktuğum şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…