dilek hiç kullanmıyorum ben buhar makinesi..alıştırmakla ilgili o da bence..
odasına bir bardak su koy..o yeterli nemi yapar bence
günaydınnn hayırlı cumalar arkadaşlarrrr
dışarda lapa lapa kar yağıyo ve bugun eşimin tatbikatı var arazide kalcakalarr((
bahar yok canım ya kocana kızlıgınlıgını okudum geçende haklısın valla milletin kocasına asılmak çok ayıp terbiyesiz...benim kocanın sınıfı normalde rahat ask.ehliyet falan veriyo emme burda rahat biraz sıkkıntı işleri ama en azından can güvenliği gibi sorunu yok buna şükür
gülay eline saglık canım afiyet olsun rüzgara bende deneyim hiç vermedim daha artık farklı şeyler istiyo sıpa tuba da dün krep vermiş o da var sırada
topik köftesi demişsin öznur çok güzel bir isim olmuş. ben de dün mücver yaptım çok güzel oldu.. canım sen balık köftesinin tarifini verirmisin. akşam denicem.
gülcanım geçenki konuda kocama kızgınlığım yok. adam her elemanına nasılsa ona da öyle davranıyo ama sınırını bilmeyen bilmiyo işte. ben de ogünden sonra hatunla koydum çizgimi. sonuçta ben de onun amiriyim burda ve herkes yerini bilsin dimi. eften püften sohbetlere girmemeye özen gösteriyorum yüzgöz olmamak açısından zaten soğudum buz gibi hatundan.
gülcancım zaten bu yaptığım resmen kabaklı krep gibi canım. krepten farkı olmadı hemde içinde kaşar yumurta un var besleyici de. yarasın tosunuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?