2009 Eylül Anneleri

günaydın herkese hafta sonu geliyo yuppi ben ayakkabı giydirmiyorum böle peluş şeklinde patik aldım onunla geziyor buhar makineside kullanmadım kalorifere su koyuyorum bence yeterli
oğlum banyoda hiç ağlamazdı ama 2 dir çok ağlıyo istemiyo hiç ne yapacağımı şaşırdım çok zor yıkıyoruz

günaydınnn hayırlı cumalar arkadaşlarrrr

dışarda lapa lapa kar yağıyo ve bugun eşimin tatbikatı var arazide kalcakalarr((

eşin için zor anlayabiliyorum çok felaket bir hava var allah yardımcısı olsun

yağız evin içinde sadece çorapla dolaşıyo patik çorapsa onuda çıkartıp atıyo evim sıcak oluyo gavur malı gibi yakıyolar:))))

dilekcim biz kullanmıyoruz buhar mak. dolabın üstünde bi fanusta su var o nemlendiriyo bizi:)))

sümeyye aminnn diyorum cnmmm

topik köftesi demişsin öznur çok güzel bir isim olmuş. ben de dün mücver yaptım çok güzel oldu.. canım sen balık köftesinin tarifini verirmisin. akşam denicem.

gülcanım kız ben benim adama kızgınım ya bütün kocalara işkence şeklinde yazdım walla :))) yoksa tebi askerimizi polisimizi ALlah korusun görev kolaylığı versin o ayrı. ama koca kocadır işte dimi :)))))

ya bizim işyerinded hava çok güzel olduğu vakitlerdede bile cayır cayır kalorifer yakıyor.devlet malı gidiyor sonrada devletin borcu var benzine zam..sinirlendim..
dün bizde yok eve gidelim dedik ki yine yemekleri yoktu..kaynanm oturun falan dedi ben mantomu hiç çıkarmadım kayınpederim demek ki gitmek istiyorlar bırak gitsinler niye yalvarıyorsun 30 senedir bizde yedi şimdide yesin diye yalvaracakmıyız görseniz adamadert olmuş esti gürledi eşimde sümeyyye barii kalalım dedi..olay çıkmasın diye kaldık sonra iyice kötü oalcaz çünkü

ali efe geçen ay ağır nezle geçirdi. burnunu otri bebeyle sürekli açmama rağmen tıkanıktı ve gece uykusundan uyandırıyordu nefes alamadığından. buğu mentolü kaynar suda denedim fayda etmedi.buhar makinesi aklıma geldi suyuna damlattım oğlumu yatırmadan önce 1 saat odada çalıştırdım ve o gece çok rahat uyudu burnu açıldı. her zaman kullanmasanızda böyle durumlarda aklınızda olsun derim.

bahar yok canım ya kocana kızlıgınlıgını okudum geçende haklısın valla milletin kocasına asılmak çok ayıp terbiyesiz...benim kocanın sınıfı normalde rahat ask.ehliyet falan veriyo emme burda rahat biraz sıkkıntı işleri ama en azından can güvenliği gibi sorunu yok buna şükür

gülay eline saglık canım afiyet olsun rüzgara bende deneyim hiç vermedim daha artık farklı şeyler istiyo sıpa tuba da dün krep vermiş o da var sırada

aylin tuttum bu sözü. zira kendisi bugünlerde beni baya kızdırmakla meşgul. iş yoğunluğundan suratımız 5 karış!
sümeyye sen de deki anne madem yemeğe kal diyon e yemek hazırla da bişeye benzesin :) yemeğinizi yer kaçarsınız en azından zararın neresinden dönsen kar hesabı

ya sümeyyye gerçketen ne sanıyorlar acaba sen oğullarını eve götürünce bir daha görmeyeceklerini falanmı düşünüyorlar. sen yine bence çok saygılısın yani ben olsam gerçekten dayanamazdım. işte senin tarzın böyleki eşin gerçekten sana karşı çok anlayışlı. çünkü sende ona ve ailesine karşı anlayışlısın. ama hergün hergün olmazki ya dimi. yani gitsinler evlerine rahta rahat uzansınlar üstlerini falan çıkarsınlar demiyorlar da. Allahım töbe töbe. neyse ikinci gelin de ayrı mı ev tutacak. bari biraz ona sarsalar.

Son düzenleme:

gülcanım geçenki konuda kocama kızgınlığım yok. adam her elemanına nasılsa ona da öyle davranıyo ama sınırını bilmeyen bilmiyo işte. ben de ogünden sonra hatunla koydum çizgimi. sonuçta ben de onun amiriyim burda ve herkes yerini bilsin dimi. eften püften sohbetlere girmemeye özen gösteriyorum yüzgöz olmamak açısından zaten soğudum buz gibi hatundan.

gülcancım zaten bu yaptığım resmen kabaklı krep gibi canım. krepten farkı olmadı hemde içinde kaşar yumurta un var besleyici de. yarasın tosunuma.

yakışıklı dedi diyemi kızgınlığuıın halaa.bizim burdakilerde tek bayan benim hergün kıyafetimi eleştirirler sümeyye hanım bu gün çok güzel olmuşsunuz derler.dünde kırmızı etek giymiştim arkadaş çingenelere benzemişsin dedi...çingeneye beylik vermişler önce iş arkadaşlarını kesmiş dedim bende güldük geçtik..yani belki samimiyetten söylemiştir diyecem ama sende o ortamdasın anlarsın niyetini...

buhar makinesi almadım ev yerden ısıtma bardak ta koyamam yere koysam gol diye oynar eymen...geçen görümcem hastaneden getirmişti 1-2 dk tuttuk

topik köftesi demişsin öznur çok güzel bir isim olmuş. ben de dün mücver yaptım çok güzel oldu.. canım sen balık köftesinin tarifini verirmisin. akşam denicem.

gulayciimm canim benim mucver tarifin icin cok tesekkurler nefis oduu....kasarini biraz fazla koydum un yerine bol islatilmis ekmek kullendim.... yaptim bitti bileeee

aras yatiyo simdi uyaninca yediricem, ben goturdum bile 3 4 taneee

sümeyye bizim saha elemanlarımızın hepsi erkek. ve ben hepsiyle samimiyimdir. onlardan biri bana güzel dese kimseye batmaz çünkü senelerdir aynı işyerindeyiz ve demekten demeye fark vardır. bu yeni işe başladı burda birkaç hafta oldu bu ne samimiyet birincisi ikincisi öyle kaşın gözün oynamıcak kardeşim. ben cidden ilk başlarda çok kıskançtım ama artık öyle ota moka kıskançlık yapmıyorum. bişey beni rahatsız ediyorsa cidden rahatsız edicidir bunu eşim de bilir.

gülaycım zaten dua ediyorum diğer gelin o kadar iyi olsunki hergün onunla görüşsünler ama bakalım gelin hanım geldiğinde bile oturmuyor hemen arka odaya gidiyorlar nişanlısıyla...geçende görümcemin kızının doğıum günü diye geldiler biz mutfakta bitap düştük herşey güzel olsun diye onlar dışarı bile çıkmadılar.sadece pasta kesilirken ...

ya ben problemi tatsızlığı sevmiyorum hangi ortam olursa olsun.ki artık devamlı yüzyüze bakacağız.atsan atılmaz satsan satılmaz ..hem kocamla aram iyi olsunda 2 saat çekerim sonra kocam beni5 saat çekiyor..taktik meselesii

polismisin sen bahar....

gülcancım zaten bu yaptığım resmen kabaklı krep gibi canım. krepten farkı olmadı hemde içinde kaşar yumurta un var besleyici de. yarasın tosunuma.

bende deniyim bakim nasıl olcak sana zahmet bi kez daha söylermisin nasıl yaptığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…