2009 Eylül Anneleri

bri kabağı rendele suyunu sık, sonra içine kaşar rendele, sonra bir yumurta kır, sonrada kıvam için un ekle iyice karıştır. çok cıvık oluyor. ama kızgın yağa kaşıkla okıt top top pamuk gibi oluyor pişince. ben sonra parça parça koparıp koyuyorum önüne. inşallah balık köftesini d eyer bakalım akşama denicem.

site gidip gidip geliyor..gülay ben o tarifin patateslisini yapıyordum kabağı denemedim ama yapayım bi ara eşim kabak sevmiyor ama 2-1 kaybediyor malesef...
ayrıca bugün bimde19 tl ye bebk uyku seti vardı görümcem bak güzelse al dedim.kayınvalidemlerde eymenin yatağına açarız..çokta kaliteye gerek yok

selam kızlaaaar. ancak gelebildim. biraz doğayla zaman geçirmeye özen gösteriyorum bugün. çünkü akşam bırakıcam.. vijdanımı rahatlatıyorum sabahtan beri oyun oynuyoruz. :) kızla rsizin çocuklarınızın özel olarak ilgilediği bir oyunca veya oyun var mı. bu ara yeni bir oyuncak arayışındayım doğacım için.

Bende size birşey tavsiye edeyim daha siz sormadan :))) şu ennn büyük legolar var ya hani böyle teklisi bile bir taneden oluşuyor. doğa onlarla inanın belki bir saat tek başına oynuyor. nasıl tavsiye ederim anlatamam :) ilk aldığımızda çok oynamamıştı ama aylar oluyo tabi. şimdi bu ara nasıl düştü onlara... bence deneyebilirsiniz hala lego almadıysanız. ama o küçük olanlar değil kesinlikle böyle bi tanesi doğanın avucuna zor sığıyo kocaman kocaman.

bizimki en çok hareketli kitaplarla ilgileniyor...bir de wii ile ilgileniyor. tv karşısında bakarak dansediyor.dansediyor. onun dışında tavsiyem melissa doogun oyuncakları olabilir mesela ahşapları....

bizde kutu şeklinde legolar oluyorda uygun şekli deliklerden içine atıyorsun onu almıştım eymen sadece yuvaralğı biliyor içine atıyor sonra açıp içinde alıp tekrar etıyor diğerlerini daha köşeli olduğu için atamıyor.ben birde şu alçak 3 tekerlekli bisikletlerden almayı düşünüyorum.görümcem kızına at şeklinde olanlardan almış eymen devamlı binmek istiyor..neyse ben yemeğe kaçıyorum görüşürüz

sümeyye herşey ile denenebilir. mesela akşam aynı şekilde balık koyacam kabak yerine. şöyşe yapmayı düşünüyoruminşallah tuttururum kıvamını.... iglonun alaska mezgitini alıp hafif haşlıcam, onu çatalla ezip kabak yerine alaska mezgiti kaşar un ve yumurta koyup kızartcam.

bim deki şeyler ucuz ama kaliteli loluyor genelde. bende oyuncaklarını sevyorum

bizimki en çok hareketli kitaplarla ilgileniyor...bir de wii ile ilgileniyor. tv karşısında bakarak dansediyor.dansediyor. onun dışında tavsiyem melissa doogun oyuncakları olabilir mesela ahşapları....

o hareketli kitap dediklerin hani sağa sola çekiyosun işte bişeyi kaldırıyosun altından başka birşey çıkıyor flaan onlar mı? wii bende düşünüyorum ama biraz büyüdüğü zaman. şimdi işine yarayacağı hiç aklıma gelmemişti açıkçası :)
bizdede at var doğa çok seviyor daha doğduğundan beri bindirdiğimiz içinde iki yaşında çocuğun binemediği ata binip iniyo :) ben beş sene profesyonel at bindim. kızımında çok binmesini isterim tabii o isterse o yüzden doğayı öğrenir öğrenmez ilk aldığım oyuncağı attı :)

biz de bimden çok ucuza bi plastik salıncak almıştık.. bi ben binmedi myani ama maşallah çok sağlam çıktı :)

selam ben geldim sabaha kadar mesaideydim bugun gökşen sağolsun 2.30 da kalktı 5.30 zor yattı ikidir böyle yapıyo sürekli emmek istiyo karnıda tok akşam bir sürü köfte çorba mandalina muzda yedi ağzı 5 dk durmadı sıkıntısı ne anlamıyorum 4 gözle memeden kesiceğim günleri bekliyorum (

hep mızmız bişiler istiyo oyuncaklarını çok tan bıraktı bizi yerimizden kak deyip çekiştiriyo ve evin içinde en olmadık şeyleri istiyo ben hayır diyebiliyorm ama eşim iyice maskara oldu gökşenin eline

ay kıyamam o kalklar bizdede başladı düşüyo öne pıtı pıtı yürüyo ıh ıh bişe gösteriyo bu buuuuu diyo. bende yok daha neler diyip gidip oturuyorum. bu sefer başka bişey buluyo. :) üç taneden biri tutuyo neyseki

bizimki de tutuyoda ben sabırlı değilim çok sürekli bişiler istiyo ve dayanamıyorum hayır demek zorunda kalıyorum ya canımı sıkıyo yeri çok sert davranıyorum çünkü anlamıyo ne yapıcam bilemiyorum babasına hiç derdi ona düştü çünkü o sürekli her istediğini yapıyo bide 5 günlük ayrılık tan sonra gökşen bişiler oldu babasına sarılsam bile hemen biiz ayırıp babasının kucağına gidiyo eskiden tam tersini yapardı benden meme dışında iyice kopucak sanki

meme konusun dada tırlatmamak için zor tutuyorum sürekli emzirmekten yoruldum göğüslerimin ucu mahvoldu

zeynep seni anlıyorum eymende gidipi gelip yakamı açıp bakıyor.emzirince diğer göğsümü gösteriyor ondanda ver diye.. eymende eşim yanıma gelince gelip aramıza giriyor gülmeye başlıyor.yada ısıryor onunla ilgilenelim diye

selam kızlar geçmişi okuyamıyorum. eylul e tamır ettirebildimi makınasını dıye sormak için girdim. eylulcum tamır ettıremedıysen gondereyım ben sana ..

kızlar ayrıca benım oğlum hala emıyor ama ben gece emme sayısına çocuktan çok annenın karar verdiğini düşünüyorum. alitunaya ben ya 1 kez verıyorum yada evdeysem kahvaltı sonrasıonı beklıyorum vermek için.

bunun için baya kavga dövüş yaptık gercı:) o ıstıyordu yakamı cekıyordu ben yok deyıp emzıgı dayadım hep. tokluguna emınken vermedım vermedım sonunda alıştı oda.

ya ali efe de nerde en olmıcak şey var onu istiyo. babası daha yumuşak kötü polis ben oluyorum ses tonumu değiştirip kaşlarımı çatıyorum el mahkum yoksa böyle gider zapt edemeyiz.
ali efenin gece sütünü şu ara kesme konusunda kararsız kaldım gündüzleri de çok yemediğinden gece en azından içebildiğini içsin diye düşünmeye başladım.

zeynep valla bı ara bogazlılarla yattım:) yakam acık olunca yapısıyor ıyıce esek. bıraz ugras bı kaç gece alısır heralde dıye düşünüyorum. her istediğinde meme vermesen ılgısını falan dagıtsan?? cunku dibi yok bunun. bizim gelin gece 10 da bir uyanmaya basladı demişti en son. hamıle kalınca zorunlu kestı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…