eğer emzirmemek o kadar kolay olsaydı emin ol meryem ben sınır koyardım kendime eziyet olsun diye uğraşmıyorum herhalde şu an çektiklerimi bi ben bi allah bilir eylül gelsede anlatsa oda benzer şeyler yaşadığı için memeden kesti şimid gecelleri rahata erdi ben evdeyim diye göz yumuyorum ama ben de mahfolmuş durumdayım sürekli göğsüm dışarda geziyorum geceleri 50 defa emziriyorum yani bu anneden değil bebeğin emmeye aşrı düşkünlüğünden kalkıyo bir iki salııyorum geriye yatağıma dndüğümde hoop tekrra baştan böyle saatlerce sürüyo zira iştahınıda etkliyo şuan sadece bağışıklığ için dayanıyorum kış geçsin kesicem ayrıca biz emzikte kullanmıyoruz sorıonumuz göğğsümü emzik niyetine kullanmasında((
iyide zeynep sana kasti yapıyorsunmu dedım ben??? sadece kendi görüşümü söyledim. saonrada yazdım bızde bunu yapmak için baya kavga dövüş ettik diye. ben baştan buna izin verseydım alıtunada gecelerı çok fazla uyanıyordu sırf emmek için tok oldugu halde bır sure uykusuz kaldım ve hallettım. neyse banane yaa naparsanız yapın
doğru aslında bi çocuğa alışkanlığını bıraktırmak için insanın canı çıkıyo. evet ama memeyi bıraktırmak çok zor bir süreç sen atlatmışsın meryem darısı herkesin başına inşallah.
alituna memeyi bırakmadıkı emiyor hala. sadece geceleri ya işe gitmeme yakın uyanırsa verıyorum.öncesınde uyanırsa yıne yok. ya işe gidecekken alıp emzırıp cıkıyorum. haftasonlarıda kahvaltıdan sonra verıyorum.
sümeyye biz doğuduğundna beri böyleyiz çok uzun zaman önce ayağımda sallamayı bıraktım küçükkende hiç sevmezdi sallanmayı saatlerce ayağımda sallardım ağlardı hep uyuyamazdı hep emerek sızardı şimide uyuyucağı zaman emerek uyur kendi kendine uyuduğu zamanlarda oldu hala da oluyo ma ben yoksam yanında genelde uyur o şekilde
gece ağlarken nasılsa susarmı diyorsun...nasıl bu düzeni oturttun ağlamadımı geceeri..
tubA BENİM bu kadar zorlanmamın bi sebebide gökşenin ne emzik ne biberon ne uyku arkadaşı kullanmıyo olmasın dan kaynaklıbiberonuda doğuduğundan beri hiç almadı emzikte zira öyle eee şimdi tek lüksü var emmek o yüzden beni yiyip bitiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?