sanırım yalnız değilim :18: hepinize çok teşekkür ederim kendime geldim birazcık gerçekten eşimide geceleyin sardım adama bi ton laf söyledim sanki suçlusu oymuş gibi ama kafayı yemeye az kaldı
selam kızlaaaar. Ancak gelebildim. Biraz doğayla zaman geçirmeye özen gösteriyorum bugün. çünkü akşam bırakıcam.. Vijdanımı rahatlatıyorum sabahtan beri oyun oynuyoruz. :) kızla rsizin çocuklarınızın özel olarak ilgilediği bir oyunca veya oyun var mı. Bu ara yeni bir oyuncak arayışındayım doğacım için.
Bende size birşey tavsiye edeyim daha siz sormadan :))) şu ennn büyük legolar var ya hani böyle teklisi bile bir taneden oluşuyor. Doğa onlarla inanın belki bir saat tek başına oynuyor. Nasıl tavsiye ederim anlatamam :) ilk aldığımızda çok oynamamıştı ama aylar oluyo tabi. şimdi bu ara nasıl düştü onlara... Bence deneyebilirsiniz hala lego almadıysanız. Ama o küçük olanlar değil kesinlikle böyle bi tanesi doğanın avucuna zor sığıyo kocaman kocaman.
ben bu konulara ne kadar uzağımmm.. Doğa meme ne işe yarar onu bile bilmiyo. Ablamı bazen oğlunu emzirirken görüyo ağzı açık seyrediyo yavrum. :) bunlar napıyo ki acaba diye.
konuya cevap ver yazısı da amma afilli olmuş xhava çok kapalı bayılırım böyle havalara hatta sulu kar yağıyo şu anda. Kızım uyudu gidip kahve kitap ikilisi takılayım birazcık :)
eymeni hala ayağımda sallıyorum hatta o yastığını gösteriyor dan dan diyor uykusu gelince ama yarım saat en az sallarım.ama benim için iyi oluyor ben elişi yapmayı çok seviyorum kesinlikle beni çok rahatlatıyor zihnim boşalıyor elişi yaparken .eymen birde müzikli uyuyor .müzik çalıyor eymen ayağımda ben elimde işim güzel güzel geçiniyoruz ama yarım saatten sonra bacaklarım artık otomatiğe alınmış gibi kendiliğinden sallandığını hissediyorum.
herkese selam... Yağmurlu birgünden merhaba..
sanırım yalnız değilim :18: Hepinize çok teşekkür ederim kendime geldim birazcık gerçekten eşimide geceleyin sardım adama bi ton laf söyledim sanki suçlusu oymuş gibi ama kafayı yemeye az kaldı
gülay benim adım kolay kolay kimsenin aklındada kalmaz..hatta kayınvalidem senin adını sümerbanktan aklımıza getiriyorduk diyor ne değişik adın var der durur.ama şans eltimin adıda sümeyye..
selam kızlar geçmişi okuyamıyorum. eylul e tamır ettirebildimi makınasını dıye sormak için girdim. eylulcum tamır ettıremedıysen gondereyım ben sana ..
kızlar ayrıca benım oğlum hala emıyor ama ben gece emme sayısına çocuktan çok annenın karar verdiğini düşünüyorum. alitunaya ben ya 1 kez verıyorum yada evdeysem kahvaltı sonrasıonı beklıyorum vermek için.
Bazen çocuklara kızıp vurduğunuz oldu mu hiç bende bunun pişmanlığını yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?