İşte benimde ifade etmek istediğim bu, allah korusun çok tehlikeli işler yapmaya kalktığında sesimi yükseltirim gerekirse hafifçe vururum diyeceğim ama emin değilim bu konuda o an ki duruma göre değişir.alalh yaşatmasın öyle durumlar öncelikle.
dilek sürekli gözüm ali efededir. hayatta lafa dalıp unutmam oğlumu ama anlık hep hareketleri. Allah korudu elinde kocaman priz ve sallanan bir tv. aklım uçmuştu bir süre dizlerimin titremesi geçmedi.
dilek gerçekten valla benziyordur. hemen işe alın ben ce:)
eşimde beni banu güvene benzetiyor. gerçekten birkaç fotosu var resmen bende kendime bakmışgibi oluyorum. benim de mesela geçenlerde annem benzettiğim bir kadın vardı resmen gidip yanına fotosunu çekecektim o derece.
bi de evin içinde koordine olamıyoruz bazen. babanem mutfakta biz salondayız. biz ali efe babanemin yanında sanıyoruz babanem de salonda sanıyo. ali efe elinde duş jeli ile geliyo teee yatakodasındaki banyoya gitmiş. artık koridordaki tüm kapılar kapalı. ama portmantonun koluna yetişmeye başladı yakında kapıları da açacak. bu kadar harekete korkmuyor değilim yani
arkadaşlar tabikide biliyorsunuzdur ama prizler için tıpaçlar biz takmayı unuttuysak yagız takıyo geride çıkartamıyo hehehh
benım ne yazıkkı eline vurdugum oldu içli içli aglamıştı sesimi yükseltince bile çok zoruna gidiyo((
hoşbulduk canımselam hoşgeldinn....
canım önce 1 adet kuru soğanı hafif yağda kavur sonra küp doğranmış havuçları ekle sonra 1 kaşık salça ile çevir sonra küp doğranmış kereviz ve 1 adet patatesi ekle biraz daha çevir sonra 2 portakal suyunu sıkıp ekle karıştır sonra 1 avuç pirinç ilave et birazda su ekle kerevizlerin üstü kapansın hatta içine pirinçte ilave ettiğim için ben daha çok su koydum orta ateşte yarım saat pişirdim sonuç harikaaaahoşgeldin yasemin ..geçen bende kereviz yaptım aklıma senin portakallı kereviz geldi.. tarifini versene bende bir daha kine portakallı yapayım..
valla kızlar ben temel ihtiyaçlarımı bile zor karşılyom nerdeyse o kadar çok ihitiycım varki almam gereken ..imesela ç çamaşırı almam gerek üç aydır fırsat bulupta alamadım..çünkü badeyi bırakıp alışerişe çıkma sanşım yok.. onunlada hayatta birşey bakıp deneyip alamıyorum ne olacak halim bilmiyom ama bunlarda geçer elbet.. o zman kızmla birlikte gezer beğeniriz diyea avutuyom kendimi
canım hoşbulduk normalde asla yemiyodu ama bu şekilde sevdi kaan biras tuhaftır zaten ekmek peynir yoğurt falan yemez ama brokoli karnıbahar gibi yemeklere bayılıryasemin hg cnm ooo maşallah kaanıma bak ne güzel kerevizi bile yemiş afer,n kuzuma
canım normalde kerevizin tadı kötü oluyo ama böyle pişirirsen eminimki sende severek yersinben alıtunaya kerevız yedırıyorum ama kendım asla yıyemıyorum. gecen kaynana yapmıs. ayıp olmasın dıye tadına bakıyım oyler yemıyım deıdm. sankı vicks surdum agzıma ne biçim bişi ya
yasemincim hoşgeldim bekliyorum canım tarifini, ayrıntılı yazarsan sevinirim. daha önceden hiç yapmadım çünkü. kaanıma da yarasın afiyet olsun....
bende kendime bakamıyorum hiç ya, bu sıralar biraz makjaj yapıyorum, her gören yüzüne renk geldi diyor. makjaj yaptıkça kendimi daha iyi hissetmeye başladım. sanırım kendimizle ilgilenmedikçe hayattan daha da çok kopuyor insan. masaja falan gitmek istiyorum ayda bir. insan isteyince aslında fırsat yaratır ama biz sanki bunları yaparsak çocuklardan zamanımızı çalarız diye düşünüyoruz, halbuki kendimizi daha iyi hissedersek onlara daha verimli olabiliriz.
dilek çok komik odadan geliyo.... gerçekten bizde böyleyiz, ayaklı tehlike geliyor resmen diye uyarıyoruz. yoksa ne yapacağızı belli olmuyor. tabi kendine zarar vermesin diye. emsela bircanın oğluna üzüldüm Allah göstermesin, ASllahtan bişey çıkmadı da.
evet biliyorum dilekcim bizim koltugun arkasında kaldıgı için daha keşfedemedi orayıO tıpaçlardan var ama koridorda hani telefon için dizayn edilmiş prizler varya işte o açıkta doğrusu bilemiyorum ondan birşey olur mu ama ben yinede risk almamak adına onu uyarma taraftarıyım.
gülcancım kendi evimizde var o tıkaçlardan da misafirlik için de yanımıza almak gerekecek bu gidişle. ali efe de kapının camına arabasıyla vurdu bir yapma iki yapma baktım kıracak bağırdım çektim ordan. bu dudak büke büke ağlıyo eşim alcak alamıyo dedim dur. bir süre ağladı öyle eşim dedi tamam öpüşün barışın :) top oynadık camı unuttuk hemen.
dilek biz de genelde sesleniyoz oraya geliyo diye ama işte her an tetikte de olsan açık yakalıyo bu veletler. o yüzden ne şeytanı gör ne salavat getir koridorun tüm kapıları kapalı biz rahat :)
bi de evin içinde koordine olamıyoruz bazen. babanem mutfakta biz salondayız. biz ali efe babanemin yanında sanıyoruz babanem de salonda sanıyo. ali efe elinde duş jeli ile geliyo teee yatakodasındaki banyoya gitmiş. artık koridordaki tüm kapılar kapalı. ama portmantonun koluna yetişmeye başladı yakında kapıları da açacak. bu kadar harekete korkmuyor değilim yani
heheeeeeeee çok komikler ama yaaa bizde dilekler gibi yapıyoruz birimizin yanından ayrıldıysa ötekine sesleniyoruz kaan geliyooooooo diye yoksa napacağı hiiiiiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?