2009 Eylül Anneleri

ben alıtunaya kerevız yedırıyorum ama kendım asla yıyemıyorum. gecen kaynana yapmıs. ayıp olmasın dıye tadına bakıyım oyler yemıyım deıdm. sankı vicks surdum agzıma ne biçim bişi ya

bende kereviz yiyemeyenlerdenim sana sonuna kadar katiliyorum canim helede kokusuuuuu ayyyyyyyyy o nedenle eve almiyorummmmm
nasilsin ali tunam nasilllllllll

oyy kıyamam gökşenime tavır yapmış benimki ben bağırsam oda bana bağırır iki tanede yapıştırır suratıma bide saçımı çeker anlıycanız bizim evde dayak yiyen benim bende hiç kızmıyorum beni döver diye heheee prizlere çocuk klidi taktık deterjanlarda kilitli bi tek çöp kovası var tahlikeli onunda olduğu dolabı bağlıyorum
adım adım büyüyorum projesine katıldım hadi bakalım hayırlısı..

nasıl bişey canım anlatsana

ece yoksa vejetaryan mı olcak kuzu nedir bu sebzeye düşkünlüğü

demet hg cnm face ede hg

bahar anladım cnm hayırlısı olsun arkdaşım prosedürde bazı işlemler kalmış onlar da sorunsuz halolur inş.

Son düzenleme:

canim ayni olay basima geldi bir dugunde
tabi benim kocama laf atan genc guzel bir kizdi.wcde kimse yok diye konusuyorlardi hem lafla payladim hemde kotekle herhalde boyun agrisi hala gecmemisdir
arada oyle dengesizler cikiyorrrrrrrr sar anacim sar yardima gerek varsa bende burdan ucar gelirimmmm:90:

bugün yorucu bir gündü çalışan bayana türk kahvesi yapsana dedim sümeyye hanım şimdi kokarsa herkes ister .gidin evinizde için dedi...ölürmüsün öldürürmüsn..

meryem başımın üstüne canım ne zaman isterseniz evimin kapısı açıktır.
demet tabi bi daha görmeyeceğim bir tip olsa ve o şekilde aşsa ben de belki aynı tepkiyi veririm. ama iş arkadaşı olunca kolay değil azcık sabretmek gerekiyor.

o zaman ben bıraz fazlamı rahatım bu konuda:) arada tek gezıyor mesela alıtuna seslenıyorum. igil bigilinı getır dıyorum. böylece oğlum alıyo oyuncagıunı gelıyor bana:)
hehee sizdemi igıl bigıl hayranısınızzz kaan da bayılıyooo
hayırdır bacım ne hatunu geçmişi oku oku bitiremiyorum kaçırdım heralde fransız kaldım
bende kereviz yiyemeyenlerdenim sana sonuna kadar katiliyorum canim helede kokusuuuuu ayyyyyyyyy o nedenle eve almiyorummmmm
nasilsin ali tunam nasilllllllll
kızım bak benim tarifteki gibi pişir teşekkür edceksin koku falan kalmıyo gerçektennnn

evet canım bi sebze seviyo zaten diğerleri ııh ne zaman yoğurt versem ilk kaşıkta çıkarıyo deli ediyo beniii ekmek pasta falan nefret eder kek bile yemez pekmez bal ııh tatlıları sevmiyo ilerde vücudu fit olcek hehe

myfairdaphne arkadaşımız (kusura bakma isimleri zaten çabuk unuturum topikte de yeniyim ya)
az önce göndermişti orda okudum ve üye oldum hemen....

myfairdaphne arkadaşımız (kusura bakma isimleri zaten çabuk unuturum topikte de yeniyim ya)
az önce göndermişti orda okudum ve üye oldum hemen....

hıııı dilekmi yazmıştı yaa geçmişi okuyamıyorum 2 gündür çok yazıyosunuzzzz hamişlik günlerimizdeki gibi hepsini okusam kaan uyanacak ben yazamıycam size bende atlaya atlaya okuyorum arada kaçırıyorum mevzuları

kizlar geldimde face pek anladigim birsey yok sadece bizim grup icin geldim orda isimlerini bulduklarima arkadas teklifi gonderdim
birde erkek cinsiyeti olarak girdimmmmm
hosgeldin diyen arkadaslara tesekkurler ama hala esim sicak bakmiyor neymis baskasinin hayatina izinsiz bakilmakmis bos yere zaman oldurmek mis offffffffffff birsuru sey soyluyorrrr arada girebilirsem giriyorummmm daha yeni 2hafta olmadi

ece bız ılk oyuncagını aldık. dun ılk kez ızledık. çok şaşırdı çocuk kahkahalarla ızledı ıgıl bıgılını:)

kizin yapili saclarini daginik topuza cevirdim ve abisinede olayi anlattim apar topar eve gittiler dengesizler cok ya evli erkkelere sarkmayi ne anliyorlarsaaaaaaa

çaycı bayan ama şunu öğrendimki kimsyle iyi olmayacaksın burada tek bayanım diye çaycı bayana gel sende orda oturma benim odada otur derim ki aslında mutfakta kalması lazım..konuşuruz falan yüz buluncada.rahat oluyorlar..

meryem yaza kalmaz zaten canım geliriz bahara dogru haha bahara gideriz:))))

sümeyyee aaa yapcak taside cık cıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…