ben alıtunaya kerevız yedırıyorum ama kendım asla yıyemıyorum. gecen kaynana yapmıs. ayıp olmasın dıye tadına bakıyım oyler yemıyım deıdm. sankı vicks surdum agzıma ne biçim bişi ya
oyy kıyamam gökşenime tavır yapmış benimki ben bağırsam oda bana bağırır iki tanede yapıştırır suratıma bide saçımı çeker anlıycanız bizim evde dayak yiyen benim bende hiç kızmıyorum beni döver diye heheee prizlere çocuk klidi taktık deterjanlarda kilitli bi tek çöp kovası var tahlikeli onunda olduğu dolabı bağlıyorumpriz konusunda ilk önce bei takmıyodu bi ara babasını dinliyodu baktım onuda dinlemez oldu bi gün ısrarla oynamaya fişi takıp çıkarmaya çalışıyodu bende bir bağırıdım bira daha bu prize dokunulmıcak diye küstü kendi odasına gitti 1 2 dk sonra geldi ağlayarak bana sarıldı bende üzüldüm ama o gündneberi kesinlikle prize dokunmaz
adım adım büyüyorum projesine katıldım hadi bakalım hayırlısı..
demettttt diyemiyon walla öyle canım hık diye kaldım saracak yer arıyom şuan hatuna :)))
gülcanım banka kredi mevzuunda bişeyler var. ama mitayit ev sizin ne şekilde anlaştıysak odur tapuyu kendinizin bilin demiş eşime. hayırlısı olsun diye bekliyorum canım. eksper safı bahçesini ve kilerini eve dahil etmeyince değerini düşülk belirlemiş yeniden eksper falan yapılcak sanırsam. görüşüyorlar
hehee sizdemi igıl bigıl hayranısınızzz kaan da bayılıyoooo zaman ben bıraz fazlamı rahatım bu konuda:) arada tek gezıyor mesela alıtuna seslenıyorum. igil bigilinı getır dıyorum. böylece oğlum alıyo oyuncagıunı gelıyor bana:)
hayırdır bacım ne hatunu geçmişi oku oku bitiremiyorum kaçırdım heralde fransız kaldımdemettttt diyemiyon walla öyle canım hık diye kaldım saracak yer arıyom şuan hatuna :)))
gülcanım banka kredi mevzuunda bişeyler var. ama mitayit ev sizin ne şekilde anlaştıysak odur tapuyu kendinizin bilin demiş eşime. hayırlısı olsun diye bekliyorum canım. eksper safı bahçesini ve kilerini eve dahil etmeyince değerini düşülk belirlemiş yeniden eksper falan yapılcak sanırsam. görüşüyorlar
kızım bak benim tarifteki gibi pişir teşekkür edceksin koku falan kalmıyo gerçektennnnbende kereviz yiyemeyenlerdenim sana sonuna kadar katiliyorum canim helede kokusuuuuu ayyyyyyyyy o nedenle eve almiyorummmmm
nasilsin ali tunam nasilllllllll
ece yoksa vejetaryan mı olcak kuzu nedir bu sebzeye düşkünlüğü
demet hg cnm face ede hg
bahar anladım cnm hayırlısı olsun arkdaşım prosedürde bazı işlemler kalmış onlar da sorunsuz halolur inş.
oyy kıyamam gökşenime tavır yapmış benimki ben bağırsam oda bana bağırır iki tanede yapıştırır suratıma bide saçımı çeker anlıycanız bizim evde dayak yiyen benim bende hiç kızmıyorum beni döver diye heheee prizlere çocuk klidi taktık deterjanlarda kilitli bi tek çöp kovası var tahlikeli onunda olduğu dolabı bağlıyorum
nasıl bişey canım anlatsana
myfairdaphne arkadaşımız (kusura bakma isimleri zaten çabuk unuturum topikte de yeniyim ya)
az önce göndermişti orda okudum ve üye oldum hemen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?