kizlar geldimde face pek anladigim birsey yok sadece bizim grup icin geldim orda isimlerini bulduklarima arkadas teklifi gonderdim
birde erkek cinsiyeti olarak girdimmmmm
hosgeldin diyen arkadaslara tesekkurler ama hala esim sicak bakmiyor neymis baskasinin hayatina izinsiz bakilmakmis bos yere zaman oldurmek mis offffffffffff birsuru sey soyluyorrrr arada girebilirsem giriyorummmm daha yeni 2hafta olmadi
bana o nu izlemekten öyk geldi yatağına gitmeyen birimi var dıt dıt dıttıtıttı dııııııt dıııııt hadi igıl pigıl yatağına 3 senedir izliyorum önce büyüğü bakıyodu şimdi o bıktı kaan bakıyoece bız ılk oyuncagını aldık. dun ılk kez ızledık. çok şaşırdı çocuk kahkahalarla ızledı ıgıl bıgılını:)
Bende igıl bigıl ne diyordum , bizim tinky winkynin arkadaşıymış.
iyi yapmışsın canım terbiyesiz çoooookkizin yapili saclarini daginik topuza cevirdim ve abisinede olayi anlattim apar topar eve gittiler dengesizler cok ya evli erkkelere sarkmayi ne anliyorlarsaaaaaaa
çaycı bayan ama şunu öğrendimki kimsyle iyi olmayacaksın burada tek bayanım diye çaycı bayana gel sende orda oturma benim odada otur derim ki aslında mutfakta kalması lazım..konuşuruz falan yüz buluncada.rahat oluyorlar..
hıııı dilekmi yazmıştı yaa geçmişi okuyamıyorum 2 gündür çok yazıyosunuzzzz hamişlik günlerimizdeki gibi hepsini okusam kaan uyanacak ben yazamıycam size bende atlaya atlaya okuyorum arada kaçırıyorum mevzuları
şöyle biraz geçmişe baktım da gözümün önüne biran şu geldi. bebekler kulübü diye bir site varmış geceleri bizimkiler giriyomuş. onlar da soruyolarmış birbirlerine yaaa nasıl sen hiç dayak yedin mi?
-Yaa yok benim anne neyse ki yufka yürek kıyamıyo arada bağırıyo falan bi dudak büküyorum neredeyse özür dileyecek. sen?
-Ya benim ki geçen biraz popoya falan salladı ama acımadı.. yine de acıdı numarası yaptım. alışmasın şimdiden böyle şeylere
hehehehe. bütün gece bizi çekiştiriyolarmış falan. bak zeynep gökşey şöyle söyler muhtemelen. ya ben bizim hatunun memelere hastayım. arkadaş emiyorum emiyorum doyamıyorum. ne güzel bişey o ya ne rahatlatıcı.
Alemsin valla Tubacımilk gördüm yazını hani buna benzer başka bir forum önermek yasak yaa allah allah Tuba ne yapıyor dedim sonradan anladım..
Bu arada yasemincim koyduğum sosyal sorumluluk projesinin linki bu :
Katılım Formu
bizde dün ekran koruyucu olarak balıklar koymuştuk besliyorsun falan oda virüzlüymüş bilgisayarı mahvetti baya uğraştık..ama eymen çok güzel izliyor birde günlük msn de kızkardeşimle konuşurken kucağımda akıllı akıllı oturur..
sen beni nasıl işe almazsın onu söyle önceehehehe. çok kızgınım sana bu konuda. ay hala gülüyorum dileğim yaaa valla dün eşime anlattım ne güldük ama. hiç de böyle tuhaf bi olay yaşamamıştım. :)
dilek hani süprizm unuttmadımmmmmmmmmm
tuba komik olurud gerçekten ne düşünüdklerini okusak. bu arada yoksa iş başvurusumu yaptın dileklere anlamadım olay ne yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?