2009 Eylül Anneleri

İşte ben seni face de 2009 eylül anneleri grubuna bunun için dahil etmemişim yani erkeksin diye

Bu arada iggle piggle için ekşi sözlükte birinin yazığı yorumu ekliyorum çok komik

kuzucukların moralini bozmak istemem ama, işe yaramaz bir karakter...

biz çocuklar uyusun diye yırtınıyoruz, herifçioğlu yatmayıp kırlarda bayırlarda yerlere seriliyor. ulan sen yatağında yatmazsan, nasıl götürecem ben çocuğu yatağa? düzgün örnek olsana çocuklara peluş...

Son düzenleme:
ali efe turkcell reklamlarını prima reklamlarını seviyo :26: çizgi film falan hak getire 1 dakika bakıyo sonra fırt mutfağa :)))

gülcanım gel tabi hayatım başımın üstüne ev işi olursa martta taşıncaz zaten

şöyle biraz geçmişe baktım da gözümün önüne biran şu geldi. bebekler kulübü diye bir site varmış geceleri bizimkiler giriyomuş. onlar da soruyolarmış birbirlerine yaaa nasıl sen hiç dayak yedin mi?
-Yaa yok benim anne neyse ki yufka yürek kıyamıyo arada bağırıyo falan bi dudak büküyorum neredeyse özür dileyecek. sen?
-Ya benim ki geçen biraz popoya falan salladı ama acımadı.. yine de acıdı numarası yaptım. alışmasın şimdiden böyle şeylere

hehehehe. bütün gece bizi çekiştiriyolarmış falan. bak zeynep gökşey şöyle söyler muhtemelen. ya ben bizim hatunun memelere hastayım. arkadaş emiyorum emiyorum doyamıyorum. ne güzel bişey o ya ne rahatlatıcı.

ece bız ılk oyuncagını aldık. dun ılk kez ızledık. çok şaşırdı çocuk kahkahalarla ızledı ıgıl bıgılını:)
bana o nu izlemekten öyk geldi yatağına gitmeyen birimi var dıt dıt dıttıtıttı dııııııt dıııııt hadi igıl pigıl yatağına 3 senedir izliyorum önce büyüğü bakıyodu şimdi o bıktı kaan bakıyo
Bende igıl bigıl ne diyordum , bizim tinky winkynin arkadaşıymış.

kizin yapili saclarini daginik topuza cevirdim ve abisinede olayi anlattim apar topar eve gittiler dengesizler cok ya evli erkkelere sarkmayi ne anliyorlarsaaaaaaa
iyi yapmışsın canım terbiyesiz çoooook

bak o zaman işler değişir bayanın işi çay yapmakmış kahve istenirmi hiç cık cık cık

eymende şaka videolarının yayınlandığı kanala bakıyor orada hayvanlar çıkıyor ona bakıyoruz internetten hayvanlar açıyoruz onlara bakıyor mesela anne demeyen çocuk mivvv diyor kediyi görünce hayvanları çok seviyor..

bahsedeyim öyleyse zihinsel özürlü çocuklara yardım olarak kurulmuş bebelerimizin adım atacağı harika bir sosyal sorumluluk projesi HİPP'in başlattığı bu sosyal sorumluluk projesi zihinsel engelli çocukların da sosyal hayata büyük bir adım atmasına katkı sağlayacak...

şu senin kerevizi bide ben deniyim ilk defa vericem bakalım buna da kilit yapacak mı....

Son düzenleme:

Alemsin valla Tubacım ilk gördüm yazını hani buna benzer başka bir forum önermek yasak yaa allah allah Tuba ne yapıyor dedim sonradan anladım..

Bu arada yasemincim koyduğum sosyal sorumluluk projesinin linki bu :
Katılım Formu

bizde dün ekran koruyucu olarak balıklar koymuştuk besliyorsun falan oda virüzlüymüş bilgisayarı mahvetti baya uğraştık..ama eymen çok güzel izliyor birde günlük msn de kızkardeşimle konuşurken kucağımda akıllı akıllı oturur..

sen beni nasıl işe almazsın onu söyle önce ehehehe. çok kızgınım sana bu konuda. ay hala gülüyorum dileğim yaaa valla dün eşime anlattım ne güldük ama. hiç de böyle tuhaf bi olay yaşamamıştım. :)

aaaaaaaaaaaa bak aklıma geldiiiiiiii fish tycoon diye bi oyun vardı besliyosun çiftleştiriyosun çok güzel balıklar yapıyosun falan. onu bende indireyim crackiyle birlikte doğaya açayım oynatayım. zaten balıııı balıııı diyip duruyo. balık hastası çocuğum :)

doga klavye görür görmez önce elleriyle sonra ayaklarıyl asonra poposuyla yazıyo :) dakika bırakmıyo beni.

Gel gulcancım gıdelım:)
yaa kızlar onun oyuncagı süper bişi yurumuyorken almıstım. şimdi yuruyunce o gıdıyor peşinden alituna yuruyor.. Kızıyo atıyor yere:) en sevdıgı oyuncakta o:)
ece ıgıl bıgıl hep uyumuyormu :) elınde battanıye ıle gezıyo :)

tuba komik olurud gerçekten ne düşünüdklerini okusak. bu arada yoksa iş başvurusumu yaptın dileklere anlamadım olay ne yahu :)

Valla yaa gerçekten çok komikti aklıma geldikçe gülüyorum..

dilek hani süprizm unuttmadımmmmmmmmmm

Tamam canım aklımda site biraz sorunlu ya bugün izin vermedi yüklememe tekrar deneyeyim.

tuba komik olurud gerçekten ne düşünüdklerini okusak. bu arada yoksa iş başvurusumu yaptın dileklere anlamadım olay ne yahu :)

Tubacım anlatsana arkadşalara onlarda gülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…