2009 Eylül Anneleri

Evet canım kitap gerçekten çok güzel ama sadece birlikte okuyabileceğimiz bir kitap şimdilik , bu nedenle bu tarz kitaplar için bir 5-6 ay daha beklemeliyim diye düşünüyorum çünkü ben tüm kitaplarını defnenin oyuncaklarının yanına diziyorum ki gün içinde de kendi istediği zaman bakabilsin diye gecede birlikte bakıyoruz hepsine ve en fazla zamanımızı kitaplarla geçiriyoruz. Aslında ilerleyen zamanda her ay bende 2-3 kitap alabilirim ama şu an alacak olduğum karton kitapların tanesi 10TL falan olduğu için şimdilik 3 ay sonra falan 3-4 kitap daha almayı düşünüyorum zaten ondan sonrada kağıt sayfalılara geçeriz artık yavaş. Bende bir liste yaptım güzel bir liste oldu. Bir dahaki sefer pisi kedi, elmer serisinden 1 kitap mutlaka alıcam onları da çok beğendim. Ayrıca çiçek yayıncılık evde , bu kitapta aynı şekilde kulakçıkların altından nesneyi buluyorsun. Bu arada bebek koalanın sayfaları kartondan mıydı? Hareketli kitapların sayfaları nasıl oluyor kartondan mı?
Aslında Defneye aldığım kağıt sayfalı kitaplarda var ama onları odasında tutuyorum daima ara sıra birlikte bakıyoruz daha erken diye düşünmüştüm ben hep onlar için. Daha sık değerlendirmek lazım öyleyse.

Son düzenleme:
dilekcim bak ben bu kitabı duymamıştım.very hungry caterpillar . şimdi baktım bayağı bilinen bir kitapmış yurtdışında. peki ne kadara aldın, d&r da 26 liraymış..

Yok canım ben çok uygun aldım idefixten. Evet çok ünlü bir kitap hatta çocuk klasiklerinden yurtdışında oldukça ünlü. Bakalım bugün yarın elime ulaşır.

Gülaycm sen bu tübitak kitaplarını internetten mi alıyorsun yoksa herhangi bir dükkandan mı? Bu arada benim tek sıkıntım kargo parası ödemek, burdan bir arkadaşa söylücem o da alırsa ona ilaveten şu pisi kedi kitabından alıcam bir tane hemen, çok heveslendim . Ya da İzmire hergün şöfor gidiyor firmadan ona söylerim alır gelir akşama gelirken

dilekcim zaten artık parçalama huyları pek kalmadı gibi. ben de araştırdım ama aç tırtıl diye çevrilmiş türkçeye sen türkçesini mi aldın. yavru köpeği kendi çevirip açıyor, zaten 2,5 lira yırtılsada sorun olmaz. sen yaptığın listeyi buraya kopyalasana, ben de bakıyım tek tek. bebek koala karton diye biliyorum ve harika renkler boyut. eşimle baktık resmen kendimize alacaktık o derece güzel. bende akşamları okuyorum yatmadan önce 10, 15 dakika resimlerine birlikte bakıyoruz karton olmayanlara. ama diğerini karton alıyorum ki yırtmasın evde. hatta üzeine bile çıkıyor hopluyor vs. ama yırtmadıkça parçalamadıkça da sevemez bir kitabı biraz haşır neşir olsun kendi açsın yapraklarını isitoyurm.

bu arada hareketli şehir, kumsal vs. de karton hem de kalın karton.

dilekcim ben kitabı görmeden almıyorum d&r bizim eve beş dakika, hatta d&r içinde bir de küçük park var, küçük masalar falan çocuk bölümünde. rüzgarı masaya oturtup alacaklarımızı koyuyoruz önüne hangisine daha çok ilgi gösterirse öncelik onlara veriyoruz. yani bu açıdan şanslıyız. ama d&r dada kitaplar internet sitesine göre daha pahalı oluyor işte.

bu arada evet baktım aç tırtılın 3,4 türü var, biri 10 lira mesela. sanırım karton oluşu, yada boyutuna göre değişiyor.

Mandolin Çocuk Kitapları, Bebek Koala 1, Akşam Yemeği (İlk Kitaplarım) = 9,90 TL
Mandolin Çocuk Kitapları, Bebek Koala 5, Çiftlikte (İlk Kitaplarım) = 9,90 TL
6 tl de kargo parası...bakalım inşllh memnun kalırız..haftaya evdeyim devamlı eymeni oyalar biraz

bence kesin memnun kalırız sümeyyecim. özellikle renkleri bir harika ya, ben hiç böyle güzel kitap görmedim resim ve renk kalitesi açısından.

Süper çok sevindim kalın karton oluşuna bu arada e-mail attım sana bilgin olsun ben kitabın türkçesini aldım ama ilerleyen zamanlarda ingilizce kitaplar almayıda düşünüyorum.

eymende kansızlık vardı kağıt yiyordu şimdi çok tatlıysa yemeye kalkışmasın.geçen hayvanların olduğu halıdan aldım hayvanlara bastıkça ses çıkarıyor..eymen kalkıp üzerinde tepiniyor bütün hayvanlar bir ağızdan bağırıyor.eymende bir mutlu tabi kulaklarımız elden gidiyor

Çok iyiymiş sizinki bizim maalesef böyle bir şansımız yok Tirede anası ne alırsa defne ona ilgi gösterecek şansı yok ... Ben aldığım nasıl acaba ne yapalım karton sayfalı değilse odasındaki kitaplığa koyar yalnızca geceleri birlikte okuruz. No problem yani.

Güle güle okuyun canım. İşte bu kargo parası çok pahalı geliyor insanı nerdeyse bir kitap parası bu nedenle en iyisi görerek almak ama maalesef burda öyle şansım yok benim.

malesef kargo parası vermek zorundayız.çünkü alabileceğimiz yer yok.banada zor geliyor ki bu kitapalrın geleceği kargoyuda hiç sevmem çok sorumsuzlar.karşı komşuya bile sormazlar yani..

off şimdi bebek koalayı alamdığıma pişman oldum.hem güzel diyorum hem de alamdım ya. ben de gidiyorum almaya şimdi. hadi kızlar hoşçakalın.

bebek koala bu arada karton değilmilş ama özel bir akğıt falan yazıyor. ama setti yani, kağıt değildi.

sağol dilekcim liste için.

Hadi canım al gel bakalım bize daha detaylı bilgi ver.. Rica ederim canım ..

aylin valla siparişi verdim daha yeni kitap alıyorum.aslında kendime kitap alacaktım ama neyse bu ayda eymene gelsin...umarım sever kitapları ki sürekli aynı şeyle ilgilenmeyi sevmiyor.bakalım

Gulaycim turkiyeye gidince seni aricam mutlaka... su kitap isini sen iyi biliyosun, dr girecem vee bana sunu al bunuda al diyeceksin..... ben burda aliyorum ama ingilizce yada romence hep... o kadar fazlakiii... ama hepsi bizim ev sahibinin.. adam cati katini bir kutaphaneye cevirmis....ne istersen var cocuk kitaplarida dahil olmak uzere ama acikcasi kurcalamiyorum... neticede adamlar emek vermis alip yapmislar...aras yuirtar mirtar diyede ellemedim.... bizdede var tabi ama turkiyeye gidince yenilemem lazim... bide su paktunanin kitaplarini alacam....bana onerirsin artik

aylin valla siparişi verdim daha yeni kitap alıyorum.aslında kendime kitap alacaktım ama neyse bu ayda eymene gelsin...umarım sever kitapları ki sürekli aynı şeyle ilgilenmeyi sevmiyor.bakalım

bende henüz almadım alamyı düşünüyorum da bu normal hikaye kitabı mı yoksa hareketli kitaplar varya onlardan mı diye düşündüm normal hikaye kitabı ise henüz erken değil mi ???

normal kitap için erken tabi resimleri olsunda yeter.eyemne zaten bakalım kaç defa bakacak.memnun kalırsam söylerim 3 güne elimize ulaşır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…