TÜBİTAK - 3-6 Yaş - Erken Çocukluk Kitaplığı - Popüler Bilim Kitapları - Yavru Köpek
kızlar kitabın linki bu, şimdilik rüzgarın en ilgi gösterdiği kitap. 2,5 lira diye aldım kedili köpekli olunca. ama beklediğimden iyi çıktı. bence tübitak bu işi biliyor. bakın linkin altında kitaptan sayfa gösteriyor, tıklayınca siz bile bulamazsınız küçük saklanan ördeği, bir kaç kez gösterin ördeğin resmini sonra diğer sayfalarda arayıp buluyor, ben bulduğunda çok şaşırmıştım. eşim ben bile göremiyorum diyor. bir de resimlerini sevdim, yani çizgisel ama karakterleri güzel. ben diğerlerini de alacam. ama eline verirken yanında oluyorum ki yırtmasın diye.
bebek koalayı bende çok duydum dilekcim hatta bebek koala banyoda süperdi d&r da baktım. bir de resimleri 3 boyutlu gibi harika bir kalitesi var karton kapak. ben almak istiyorum onu. ama neredeyse her ay 2,3 kitap aldığımdan ben de sıraya koydum alacaklarımı.
sümeyyecim bebek koala serisi ile tübitak yayınlarına bakabilirisn. tübitakta erken çocuk kitaplığından bakabilirisn canım. mesela rüzgara içinde hayvanlı olanları alıyorum yada rüzgar gülü olanları onları seviyor. ama çizimleri gerçekten güzel tübitağın. bir de hareketli kitaplar ilgisini çekiyor. hareketli şehir vs. gibi.
dilekcim bak ben bu kitabı duymamıştım.very hungry caterpillar . şimdi baktım bayağı bilinen bir kitapmış yurtdışında. peki ne kadara aldın, d&r da 26 liraymış..
dilekcim zaten artık parçalama huyları pek kalmadı gibi. ben de araştırdım ama aç tırtıl diye çevrilmiş türkçeye sen türkçesini mi aldın. yavru köpeği kendi çevirip açıyor, zaten 2,5 lira yırtılsada sorun olmaz. sen yaptığın listeyi buraya kopyalasana, ben de bakıyım tek tek. bebek koala karton diye biliyorum ve harika renkler boyut. eşimle baktık resmen kendimize alacaktık o derece güzel. bende akşamları okuyorum yatmadan önce 10, 15 dakika resimlerine birlikte bakıyoruz karton olmayanlara. ama diğerini karton alıyorum ki yırtmasın evde. hatta üzeine bile çıkıyor hopluyor vs. ama yırtmadıkça parçalamadıkça da sevemez bir kitabı biraz haşır neşir olsun kendi açsın yapraklarını isitoyurm.
bu arada hareketli şehir, kumsal vs. de karton hem de kalın karton.
dilekcim ben kitabı görmeden almıyorum d&r bizim eve beş dakika, hatta d&r içinde bir de küçük park var, küçük masalar falan çocuk bölümünde. rüzgarı masaya oturtup alacaklarımızı koyuyoruz önüne hangisine daha çok ilgi gösterirse öncelik onlara veriyoruz. yani bu açıdan şanslıyız. ama d&r dada kitaplar internet sitesine göre daha pahalı oluyor işte.
bu arada evet baktım aç tırtılın 3,4 türü var, biri 10 lira mesela. sanırım karton oluşu, yada boyutuna göre değişiyor.
Mandolin Çocuk Kitapları, Bebek Koala 1, Akşam Yemeği (İlk Kitaplarım) = 9,90 TL
Mandolin Çocuk Kitapları, Bebek Koala 5, Çiftlikte (İlk Kitaplarım) = 9,90 TL
6 tl de kargo parası...bakalım inşllh memnun kalırız..haftaya evdeyim devamlı eymeni oyalar biraz
off şimdi bebek koalayı alamdığıma pişman oldum.hem güzel diyorum hem de alamdım ya. ben de gidiyorum almaya şimdi. hadi kızlar hoşçakalın.
bebek koala bu arada karton değilmilş ama özel bir akğıt falan yazıyor. ama setti yani, kağıt değildi.
sağol dilekcim liste için.
aylin valla siparişi verdim daha yeni kitap alıyorum.aslında kendime kitap alacaktım ama neyse bu ayda eymene gelsin...umarım sever kitapları ki sürekli aynı şeyle ilgilenmeyi sevmiyor.bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?