2009 Eylül Anneleri

sümeyye bence her çocuk kitabı sever, sonuçta resimler var.. ilgisini çekiyor. neredeyse yarım saat rüzgar aralaıksız bakıyor. tabi başında durup bu ne , bak buna falan diyorum.

öznurcum sen gel tabi canım hatta mersinde kocaman bir kitapçı varya alırız kuzulara...

selam kızlar..dün akşamdan beri kötüyüm.. malum videoyu izledim.. tamamını izlemeye dayanadım yarıda kestim.. hemde kızımla güzel güzel banyomuzu yaptık giyindik misler gib olduk.. bilg başına geçtik o arada ben face bakayım dedim.. tuba paylaşmış videoyu yarısını izleyebildim ve hala kötüyüm.. yatıyorum kalkıyorum ama hala gözümün önünden gitmiyo.. o yavru benim kızımda olabilirdi..içimden o hayvana karşı neler neler geçiyo anlarsınız..
allah kimsenin evladını kötüyle karşılaştırmasın ..

hüsniye bende izledim keşke izleme zolaydım, benim de elime verseler yemin ederim sıcak suyla haşlarım. küçücük çocuğu boğmaya çalışıyor resmen.

Son düzenleme:
herkese selam arkadaşlar
nasılsınız, ben dökülüyorum hastalıktan.
çok dikkat edin kendinize.

kızlar ne videosu facetemi?

sağol hüsniyecim, kalsın o zaman izlemiyeyim.
kötü videoları paylaşmasak iyi olur aslında
sinir bozulmasından başka bişey değil.
carpiccio merhaba yenimi yoksa eskilerdenmisin, ben filiz bu arada.

ben izlemedim ve izlemeyi düşünmüyorum.
akşam osmanı izledinmi.mete ölecek galiba deli fişeeğim benim:2:

midem bulandi tansiyonum dustu ve sinirden agliyorum.... keske izlemeseydim keske izlemesydim zaten duydum iste sizlerden ve kotu oldum, kendime kiziyorum eyy gerizekali niye izliyosun.... ya ben haketen kotu oldum ama yaa.... onu benim elime verseler kaynar suyle degil, yavas yavas atese verrim.....

simdi benim bakici kizada izlettim hiiic etkilenmedi....ben artik iyice uyuz oldum....

yanliz o video nasil internete dusmus heralde o ailenin haberi olmustur

sümeyye akşam çok güzeldi film.
meteyi babası kurtarabilir.
reyhan ,gülay napıyosunuz kızlar?
gülay kitap isimlerini not ediyorum.
ne alsam diye düşünürken yardımcı oluyorsun bana çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…