2009 Eylül Anneleri

öznur niye izliyorsun zaten bahsedilince kötü oldun birde gördün hiç kendine gelmezsin...malesef kötü kaakterli insanlkar heryerde karşımıza çıkabilir yeterki bunu genelleme haline getirip insanlara güvenimizi kaybetmeyelim.unutmayın bunlar istisnai durumlar...

filiz inşllh kurtarır.senaristler bir iyilik yaparda ama akşam aylinede çok üzüldüm kızlar ne pozlarla çıktı evden nasıl geri döndü

Nerdeyse 1 saat oldu gitti gidiyordan pupyy köpek aldım kızıma biraz geç kaldım ama olsun duru sevicektir...

Hoşgeldin fbozkurt (filiz ) merhaba bende aylin sizinle tanışmadık sanırım bende yeniyim resimdekiler kızın ve oğlun olmalı allah bağışlasın kaç yaş var araları.....

ayline niye üzülüyon iyi oldu boşver:))
ailesini beğenmiyodu haketti.
teklifi kabul edicek sanırım ailesini kurtarmak için bana öyle geldi.

ama deli dolu zamanları .yazık duygularıyla oynandı ama sonerde aşık bakalım nasıl olacak 10 bölüm sonra oyuncular büyüyecekmiş bu sadece ön çalışmaymış.

aylin ayıcık çok tatlıymış bende resimlerine baktımda parasıda para yani kaça aldın sen

Nerdeyse 1 saat oldu gitti gidiyordan pupyy köpek aldım kızıma biraz geç kaldım ama olsun duru sevicektir...

ne kopegi aldin aylincim.... nasil bisi???
bu arada oyle bi gecer zamanda o kiza o herif ne teklifi yapti ben o sahneyi kacirdim.... kardesinemi istiyo aslinda anlamadim????

Hoşgeldin fbozkurt (filiz ) merhaba bende aylin sizinle tanışmadık sanırım bende yeniyim resimdekiler kızın ve oğlun olmalı allah bağışlasın kaç yaş var araları.....

merhaba, hoşgeldin aramıza.ben fazla giremiyorum.
kızımla oğlum 3,5 (biraz fazla) var araları.
aylin iyi oldu sorman unutuyordum buraya yazmayı.
kızlar bugün kızımın eda'mın doğum günü. iyice abla oldu.
inşallah kaderi güzel talihide şanslı olur.

Son düzenleme:
soner dediki kardeşimin 1 yıl ömrü kaldı onunla evlen nakit 1 milyon para ve çiftlik evi verecem dedi....

ben dizinin tamamanını izleyemedim.. sonuna yetiştim ancak evden çıkardığı sahneye.. gerçketen meteyide kutluyorum çok iyi oynuyo..

kızının doğum günü kutlu olsun Alalh nice güzel yaşlarını göstersin..hediye en aldın kızına

mete kesinlikle süper bir oyuncu mimikleri boğazının düğümleri bile hissediliyor.berrini sevmiyorum sadece

nice nice mutlu senelere o zaman Edaya.... sansi ve kaderi hep guzel olur umarim

soner dediki kardeşimin 1 yıl ömrü kaldı onunla evlen nakit 1 milyon para ve çiftlik evi verecem dedi....

amaaa bisi dicem sanki adamda aylinden hoslaniyo gibi hee??
iyide omru ister 1 yil ister bin yil niye evlendiriyoki okuldayken aylinemi asikmis sen biliyomusun oralarini sumeyyecim

evet kardeşi ayline aşıkmış tek isteği oymuş..o da dileğini gerçekleştirmek istiyor.sonerde aşık oldu zaten

inşallah.güzel dilekleriniz için sağolun kızlar,
sümeyye benim kızım hiç bişey beğenmez
bunumu aldın bana der bizde açık çek veririz iyimi:))

60 tl

ne kopegi aldin aylincim.... Nasil bisi???
Bu arada oyle bi gecer zamanda o kiza o herif ne teklifi yapti ben o sahneyi kacirdim.... Kardesinemi istiyo aslinda anlamadim????

eğitici türkçe konuşan pupy köpek 6 şarkı söylüyormuş harflari ve sayıları sayıyormuş sarılınca sevgisini belirtiyormuş güzel ya çook güzel....

allah bağışlasın canım benimde hayalimdeki yaş aralığı bu arada kızının doğum günü kutlu olsun nice yıllara oğluşununda ....

inşallah.güzel dilekleriniz için sağolun kızlar,
sümeyye benim kızım hiç bişey beğenmez
bunumu aldın bana der bizde açık çek veririz iyimi:))

vayyy şimdiden birşey beğenmiyo haa.. valla kız anaları olarak yandık sanırım.. bu cadılara birşey beğendireceğiz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…