2009 Eylül Anneleri

aylin güle güle kullansın bol bol mıncıklayıp zaman geçirsin kızın.. Bade bu aralar bana sarmış durumda başka hiçbirşeyle ilgilenmiyo..

bende 3 tekerlekli bisiklet alacam pilsanda var ama bakalım akşam eşimede göstereyim ondan sonra

selam kızlar bi kaç gündür denk gelipte giremedim işlerimin (ev işi ve gökşen :))yoğunluğundan anca geldim :)

geçmişe şöleeee bi baktım kitaplardan konuşulmuş kızlar öyle özendimki hatta kıskandım bende sipariş veriyim diyorum ama ne tavsiye edersiniz ?? fikirlerinizi bekliyorum brainy baby cdleri işe yarıyo özelllikle bir sürü kelime öğrendi ingilizce dahil :))

bide bu idaefix çok hesaplı kızlar geçen habertürkte sitenin yöneticelerinden biri vardı sanal kitap fuarı çok rapbet görmüş 81 ilin hepsinden sipariş almışlar 3 milyon kişi ziyaret etmiş sadece geçen sene bu sene daha fazla kişi bekliyolar ayrıca bazı kitaplar imzalı olarak satılıyo :)

bende annemle liste yaptım kendime ve anneme almak üzere 10 tane kitap belirledim şimdi bi kaç da gökşene seçiyim siparişi veriyim diyorum fikirlerinizi bekliyorum :)

selam kızlar bi kaç gündür denk gelipte giremedim işlerimin (ev işi ve gökşen :))yoğunluğundan anca geldim :)

geçmişe şöleeee bi baktım kitaplardan konuşulmuş kızlar öyle özendimki hatta kıskandım bende sipariş veriyim diyorum ama ne tavsiye edersiniz ?? fikirlerinizi bekliyorum brainy baby cdleri işe yarıyo özelllikle bir sürü kelime öğrendi ingilizce dahil :))

bide bu idaefix çok hesaplı kızlar geçen habertürkte sitenin yöneticelerinden biri vardı sanal kitap fuarı çok rapbet görmüş 81 ilin hepsinden sipariş almışlar 3 milyon kişi ziyaret etmiş sadece geçen sene bu sene daha fazla kişi bekliyolar ayrıca bazı kitaplar imzalı olarak satılıyo :)

bende annemle liste yaptım kendime ve anneme almak üzere 10 tane kitap belirledim şimdi bi kaç da gökşene seçiyim siparişi veriyim diyorum fikirlerinizi bekliyorum :)

bu arada kızlar eşim 10 günlüğüne gidiyo nasıl dayanıcam bilmiyorum offffff ((((((((

bende iyi sayilirim zeynepcim....usutmusuz birazcik arasla... allahtan atesi hic cikmadi arasin hafif atlatiyoruz su grip illetini.... aman goksene kendine cok dikkat et acaip sogudu havalar.... gripli kimseyi sokma eve bana geldiler gripli misafir sonuc ortada
kapiya yazacam GRIPLI GIREMEZ

çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşlirsiniz

zaten huyumu bilirler sağolsun etrafımdakiler bu konuda bilinçliller kolay kolay gelmezler hasta iseler bende hastaysam onlara gitmem

ooohh afiyet olsun goksene.. yesinde nasil yerse yesin.... ama kilciklaraa dikat...bu saatte yaptin haaa!! bu saate yaptin haa, tebrik ederim seni hamarat annee.... arasta bugun saat 7 bucukta uyudu ve halen uyuyor, inslah gecenin bi yarisinda uyanip huysyzluk etmez

bu arada benim karnimda bir kaziniyo kii sormaa.... zor tutuyorum kendimi yememek icin...1 bardak sut ve biskuvi ile idare etmeye calisiyorum bakalim artik((

bende bugun kiymali ispanak yaptim yanina makarna ailecek yiyelim diye ama aras bey yamedii

canım hamaratlıkla alakası yok annem üsküdardan balık almış temizenmiş bende limon sürdüm tuz serptim yağlı kağıtla tepsiye fırına sürdüm 20 dk pişti te oka sonrada gökşene verdim baya yedi çok şükür :)

bende gökşen uyusa yemeye vercem kendimi o varken sıcak bişi içilmiyo malesef heleki çay hiiç içlmiyo

arasta iyi o saatte uyuyupta sonradan kalkmıyo gökşen olsa ooo çoktan ayağa dikilmişti :)

Son düzenleme:
günaydın herkeseee
öznur grip olmuşsunuz geçmiş olsun
aylin sizin de köpeğiniz hayırlı olsun
filiz edanın doğum günü kutlu olsun abla oldu maşallah
şimdilik hatırladıklarım bunlar

günaydın kızlar.çok kötü üşütmüşüm apartman sakinleri yüzünden.fena halde gribim .eşim akşam ameliyat yapacak dr aradı grip oldu dedi oda gripken ameliyat olmaz iyileşsin öyle dedi.eşimde ocak 5 gibi yapsak olurmu diye sordu kardeşim 15 tatile gelecek yanıma hem yardım eder diye dr da o kadar bekletmeyin deyince benim morallerim iyice iflas etti niye dr 15 gün bile beklemiyor diye kötü bişeymi var acaba düşünmekten bitap düştüm..fiziken ve psikolojikmen berbat haldeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…