2009 Eylül Anneleri

günaydın reyhan moralimi bozan dr un bir an önce yapalım demesi niye bu kadar acele ediyor.onu düşünüyorum..:18:

sümeyye sana da günaydın
geçmiş olsun grip olmuşsun
ama şu ameliyat işini takma kafana lütfen
anlıyorum sinirlerin de bozuk o yüzdenhep kötü düşünüyorsun ama bence kötü birşey yok
hem Allah korusun kötü birşey olsa inan dr ameliyat yapmak istemez
asıl ameliyat etmek istemediklerinde korkmak lazım
hem guatr ameliyatı çok da bakımı zor değil etrafımdan gördüğüm kadarıyla
kayınvaliden baksın sana ne var
kardeşin geldiğinde de toparlamış olursun
gezer tozarsınız
cefası kaynanana sefası kardeşine yani :)

gunaydin guzel arkadaslarim....hepimize iyi guzel bir gun olsun,
sumeyyecim reyhan hakli haftaya iyilesirsin....takma kafana.... sen baska dr larada gorundunmu....?

aslında düne kadar moralim çok iyiydi hatta ben etrafımdakilere moral veriyordum ama akşam dr bir an önce olması lazım deyince..çok kötü oldum eymeni aldım kucağıma oturdum...
ameliyat sonrası eşim izin alacak o bakacak bana annem demesiyle senin kocan 3 kadından iyi bakar..kayınvalidem bel fıtığından ameliyat oldu yatıyor o...
başka dr gitmedim yarın buradaki bi dr görünecem bakalım o ne diyecek

kocanın bakması da güzel bence
görümcen de vardı yanlış katırlamıyorsam
akşamları falan o da yardımcı olur
zaten kısa sürede ayaklanırsın
ama başka dr a görünmen gerçekten fydalı olur bence
hem neden acele ameşiyat oolman gerektiğini de söyler
sen de gereksiz kuruntulara kapılmazsın
ameliyata moralli girmek iyileşme sürecini hızlandırır

yapılan biyopside bulunan değerler ilerde kötüye çevrilme ihtimali varmış o yüzden bi an önce yapmak istiyor ne bileyim özel hastaneya belki parayada ihtiyaçları olabilir.gündüzleri eymen babannesine gidecek zaten bakıcısı var orada .banada evimde eşim bakacak . inşllh herşey güzel olur..kötü düşünmüyorumda ne bileyim akşam dr 15 gün bile vakit vermeyince insanın aklına gelmeyen kalmıyor..

günaydın herkeseee
öznur grip olmuşsunuz geçmiş olsun
aylin sizin de köpeğiniz hayırlı olsun
filiz edanın doğum günü kutlu olsun abla oldu maşallah
şimdilik hatırladıklarım bunlar

sağol canımm......

geçmiş olsun sümeyyecim nolcak canım sende erteleme diyor doktor yani erteledikçe kalır diye düşünüyor herhalde...

akşam eşim kadınlar kulübünden arkadaşlarla konuşta biraz moral versinler diyor.
bu arada aşure gününüz kutlu olsun aşure yapan varmı aranızda

ben de bayılırım aşureye
kızlar hani istanbulda aşura törenlerinin yapıldığı yer var ya
eskiden zincirleri sırtlarına vurup falan gösteri yaparlardı
işte benim evim oraya çok yakın
tabi hep çalıştığım için o törenleri tv den görürdüm
geçen sene aşura gününde doğum iznindeydim
sabah bi seslerle uyandım
ağlamalar sesler ilahiler sloganlar falan
uyku sersemi kalkıp camdan baktım
sokaklar simsiyah giyinmiş insanlarla dolu
ellerindee bayraklar falan
karınca sürüsü gibi o kadar çoklar ki
kıyamet kopuyo sanmıştım :)

akşam eşim kadınlar kulübünden arkadaşlarla konuşta biraz moral versinler diyor.
bu arada aşure gününüz kutlu olsun aşure yapan varmı aranızda

bayilirim asureye.... malzemelerini bulsam burda yapardim bir sekilde... gecenlerde annem turkiyeden dr ouetker in asuresini yollamis... eger aranizda denemeyen varsa tavsiye ederim kizlar... inanilmaz lezzetliydi, evlerde yapilandan hic bir farki yoktu kivami falan tam yerindeydi yani... immmm olsada yesem vala...

sumeyyecim sen hic takma kafana, esin dogru soylemis tabikidee biz morel verecez sana
ama halen cevap vermedin sanirim? merak ediyorum baska dr larada gorunecem demistin ne oldu baska dr larada kontrol oldunmu???

memlekette olaydım şimdi annem yapardı sobanın üzerinde odamız tamamen aşure kokardı kaynadıkça...

öznur sorunu atlamışım demekki.başka dr görünmedim.yarın gidecem buradaki bir dr bakalım oda biyopsi yapsında sonucuna göre değerlendiririz.biyopsi sonucuda 2 günde çıkıyor.yarın biyopsi yapılırsa pazartesi alırız inşllh.eşimin bir arkadaşınında gittiği prof varmış olmazsa birde ona gideriz.ama dr vakit kaybetmeyin deyincede korktuk doğrusu.

sumeyyecim ihmal etme sakin sen yine muhakkak gorun baska bir dr daha...seni evhamlandirmak istemem asla ama bazi dr lar haketten acaip merakli oluyor lar ameliyat etmeye... bizim mersinde imc hastanesinde meeesshuur bir dr umuz var, herif beyin cerrahi.... hangi hastayi muyanne etse acil ameliyat diyor... adamin adi mersinde acil ameliyet kaldi.... sen yine de mutlaka gorun derim en azindan 2. bir doktora

aslında haklısın çünkü 2 yıl önce istanbulda kartal eğitim araştırmada muayene oldum o zaman dr seninki iyi huylu istersen estetik amaçlı ameliyat olabilirsin dedi ama 6 ayda bir muayene olmalısın kontrol amaçlı demişti.bşzde kontrol amaçlı bu dr gittik dr nerdeyse muayenehanede kesecek beni..

ama acil ameliyatta güzelmiş bakalım bizim dr ne isim versek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…