günaydın reyhan moralimi bozan dr un bir an önce yapalım demesi niye bu kadar acele ediyor.onu düşünüyorum..:18:
günaydın kızlar.çok kötü üşütmüşüm apartman sakinleri yüzünden.fena halde gribim .eşim akşam ameliyat yapacak dr aradı grip oldu dedi oda gripken ameliyat olmaz iyileşsin öyle dedi.eşimde ocak 5 gibi yapsak olurmu diye sordu kardeşim 15 tatile gelecek yanıma hem yardım eder diye dr da o kadar bekletmeyin deyince benim morallerim iyice iflas etti niye dr 15 gün bile beklemiyor diye kötü bişeymi var acaba düşünmekten bitap düştüm..fiziken ve psikolojikmen berbat haldeyim...
günaydın herkeseee
öznur grip olmuşsunuz geçmiş olsun
aylin sizin de köpeğiniz hayırlı olsun
filiz edanın doğum günü kutlu olsun abla oldu maşallah
şimdilik hatırladıklarım bunlar
günaydın kızlar.çok kötü üşütmüşüm apartman sakinleri yüzünden.fena halde gribim .eşim akşam ameliyat yapacak dr aradı grip oldu dedi oda gripken ameliyat olmaz iyileşsin öyle dedi.eşimde ocak 5 gibi yapsak olurmu diye sordu kardeşim 15 tatile gelecek yanıma hem yardım eder diye dr da o kadar bekletmeyin deyince benim morallerim iyice iflas etti niye dr 15 gün bile beklemiyor diye kötü bişeymi var acaba düşünmekten bitap düştüm..fiziken ve psikolojikmen berbat haldeyim...
akşam eşim kadınlar kulübünden arkadaşlarla konuşta biraz moral versinler diyor.
bu arada aşure gününüz kutlu olsun aşure yapan varmı aranızda
öznur sorunu atlamışım demekki.başka dr görünmedim.yarın gidecem buradaki bir dr bakalım oda biyopsi yapsında sonucuna göre değerlendiririz.biyopsi sonucuda 2 günde çıkıyor.yarın biyopsi yapılırsa pazartesi alırız inşllh.eşimin bir arkadaşınında gittiği prof varmış olmazsa birde ona gideriz.ama dr vakit kaybetmeyin deyincede korktuk doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?