2009 Eylül Anneleri

offffff sinir oluyorum yaa duru yine hasta olmuş annem aradı şimdi çoook öksürüyor kustu falan dedi morelim bozuldu yine doktora götürcem doktor yine hata bende ama doktor 2 gün ver ilacı sonra bırak dedi bende ver dediği zaman vermedim baktım öksürüyor yine verdimm yok yok ben çocuk bakamıyorum offf........

geçmiş olsun aylin..umarım ciddi değildir..öyle böyle öğreniyoruz çocuk bakamyı önemli olan aynı hataları tekrarlamamak..

selam :)

kzlar canınızda çekmiş ama sabah erkenden sıcak sıcak aşurelerim geldi sağolsun iki eltimde yapmış kazanla getirdiler gökşende bayıldı :)

sümeyyecim üzülme canım ya eşin yanında tam destek allah kolaylığını verir merak etme drunda öyle demesininde bence bi sebebi vardır bana göre 15 tatilde ailesiyle tatile gidicektir :)))

vayyyy millette elti var.dün benim elti adayıda görümcemle nişanlısını yemeğe çağırmış .akşam gitti ablam nerde sordum kaynannam hiç söylemiyor sanki arkalarından ağlayacam...
başka dr bakıyorum netten

sümeyye senin kaynana varya oscarlık bi kadın :)))
elti adayın başka bi vakitte seni çağırır yemeğe merak etme :))

bizimkiler ilk zamanlar her biri yemek gönderirdi canı çeker kokusu gelmiştir diye bende her defasında burnuma koktu derdim ki gerçeten gelirdi yaptıkları yemeklerin kokusu her ne kadar sinir olsamda bi yandna seviyorum :)

günaydın hanımlar uzun aralar vermeye başladım ama sık sık bakıyorum yazamıyorum merak etmeyin buradayım yani bebişleri öpüyorum artık bebiş değiller diyolar ama ne yapalım bize göre minişler bebişler hala:))

selam kizlar nasilsiniz
gecmis olsun sumeyyecim
ya calisan anneler biyonden cok sanslisiniz biliyormusunuz ^bisey yemedigini gormuyorsunuz
offffffffffff cildircam wallaaaaaaaaaa

canım ilk zamanlar tabanlıkla giydiği içn pat pat düşüyodu şimdi dengesini rahat kurabiliyo sabahtan akşama kadar ayağında ayakkabı ayağa kalkarken zorlanıyo birazcık o kadar egzerizleride öğrendi ama her zaman yapıyo bakalım inşallah 2 yaşına kadar düzelir

hg demet :)

canım gökşen bu sabah ne yedi biliyomusun aşure ve yumurta arada değişiklik lazım dedik bak aşure yediriyorum :)

sende sabırlı ol kim bilir kuzu neden iştahsız dişleri olabilir canı istmeiyodur yada annesini böyle sinirlendirmek hoşuna gidiyodur ki çoçuklar bunu çok yaparmış

hb canim ama erdenayin 1haftadir hic duzeni yok yemek yemiyorrrrrr beni sinir ediyor isi gucu mandalina yemekkkkkkkkk

bende bana sarmasın emmek istemesin diye elini hiç boş bırakmıyorum :)) günde 4 5 tane mandalina yiyo eline veriyorum gezerek soyuyo sonrada bi güzel yiyo :)

sende üzüleme canım abur cubur yemiyoki mandalina yiyo

Gecmis olsun Aylin, sikma canini, cocuk bunlar cabuk atlatirlar, havalar hastalik havasi.....

Demetcim hosgeldin... nerelerdesin??? iyimisin? umarim Erdenay in sadece yememe sorunundan baska problem yoktur... sende zorlama fazlaa daha beter yapiyolar bi lokma yiyecekse bu kez onuda yemiyor....

zeynepcim eltinmiydi asureleri getiren???? ee hadi iyisin.... soyle banada yollasin yaa acaip canim istiyo

Arasada bu aralar bisiler oldu.... benim bildigim hasta cocuk yemeden icmeden kesilir, bizimki maslah istiyoki ne eli bogazi bos dursun!!! durmadan mammma maammam diyip duruyoryemegin ustune deli gibi aptamil istiyor.... anlamadim gitti kizlar... neyse masalah diyeyyim acaip mutlu oldum bu durumdan....

darisi sizlerin kuzularina kizlar insalah...yemek istemiyolrsa gercekten zorlamayin daha kotu oluyo biliyorum boyle durumlarda cok uzuluyoruz inatla ve israrla agzina sokmaya calisiyoruz.... arasta bi donem agzina lokma koymuyordu biraktim kendi haline bende icim cizlaya cizlaya...
simdide ne bulsa silip supuruyo, inslah bu sayede biraz kilo da alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…