2009 Eylül Anneleri

selam kızlarrr nasılsınız
hasta bebişlerimize geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah
demetcim kaan da sebze dışında hiçbişi yemiyo meyve yoğurt yumurta süt ekmek pasta kek köfte ağzına sürmez ama biraz çnce 1 tabak karnıbaharı mideye indirdi çocuk bi acayip sürekli karnıbahar brokoli kereviz yiyo sabah kabak yedi öğlen karnıbahar akşama ne yedirsem diye düşünüyoruz biraz önce poğaça yaptım mis gibi yumuşacık püü diye tükürdü asla ekmek falan yemiyo bu yüzdende aylardır 9 kg da erdenayda meyve seviyomuş en azından zamanla düzelir inşallah iştahları
öznurcum bence sen aşure yapabilecek kadar beceriklisin içimden bi ses ölee diyo aras nasıl oldu iyimi biras daha resimlerini gördüm face de allahım ne tatlı maşallah
zeynooo bende isterim aşureee banada banada

yasemincim cocuk daha ne yesin iste sebzenin en alasini goturmus kuzuuu afiyet olsun yarasin.... uzulme hep ayni seyi soyluyorum bunlar duzelecek arasta bir donem bisi surmuyodu agzina... simdi son 2 gundur benden fazla yiyoo.. arasta oyle 9 kiloda kaldi yavrum... resimlerden kilolu gorebilirsin seni yaniltmasin yanaklar dolu dolu arasta sadece ama yavrumm cookk sisskaa...

asureee konusuna gelince bu cok ince bir konu.... malzemeleri bulsam denerdim vala en azindan...ama icindeki ses yalan soyluyor canim sana sen ona inanma.... oznur o kadar da becerikli degil....

zeynepcim allah kavuştursun diyim eşin konusunda inşallah zaman hemencecik geçer
benim kocişide göremiyorum 1 haftadır eve geldiğinde saat gece 1 falan oluyo her sene sonu bölee seneye ait evrakları yetiştirebilmek için sürekli çalışıyolar allahtan noelde 10 gün tatil varda görüşürüz biras çocuklarda unuttular babayı geçen gece kaan uyandı emziriyodum yavrum anahtar sesini duydu anladı babasının geldiğini memeyi bıraktı deeeel diyo çok komikti

geçen sefer 5 gün gitti eşim geldiğinde gökşeni görmeniz lazım baba diye boynuna sarıldı 15 dk hiç bırakmadı sıkıca sarıldı boynuna insan bi tuhaf oluyo allah hiç bi çoçuğu annesiz babasız koymasın çok zor

öznurcum haklısında sabah akşam brokoli karnıbahar kabak böyk yani hep aynı şeyleri istiyo neyse düzelir inşallah işte ekmek falan yemediği için kilo almıyo pilav makarnada sevmiyo diyet yapıyo oğlum
benceeee sen aşure yapabilecek beceriye sahipsin köstebeği yapan aşureyide yapar o kadar zor diildir heralde haşla haşla şeker koy karıştır :90:
evet aras fotolarda tombiş gibiydi demek aynı kilodalar

zeynepcim hemen geliyorummm eğer aşure varsaaa
yaa özlüyolar tabi babayı hele kızlar daha düşkün olur diyolar öylemi gerçekten
tataaam kaan uyandı acayip ağlıyo ben kaçıyorum kızlarrr byee

kızlar nasılsınız.

öğleden önce giremedim...şimdi okudum.

sümeyyecim geçmiş olsun, ebn öznura katılıyorum, özel hastanelerde sanırım ameliyat başına vs. para alınıyor, belki ondandır. sen yine en azından bşr doktora görün ne diyecek bakalım. bence de en güzeli eşinin bakması, hatta ona da gidin rapor alın 15 gün birlikte olun ailecek. moralini sakın bozma, guatr dan ne olacak de geç....

rüzgar da yeni 10 kilo oldu, ama sırf yatmadan önce verdiğim şu muhallebi yüzündendir. rüzgarda asla kaşıkla pilav falan yemiyor ya ben de bu çocuğu anlamıyorum. dün kendi başıına 2 köfteyi yedi, makarna yiyor. ama kaşıkla pilav versem yada köfte versem ağzına tüküürüyor. yani kendi yemek istiyor. ama doyacağı kadar olmuyor tabi. bence kilo alması için ecenin dedediği gibi ekmek, unlu mamül, makarna , pilav yemesi gerekir. ececim sen bu yaptıklarını ezerek mi yediriyorsun, arasına bolca ekmek de koysan yemeğinin içine anlamaz bence, yada kabak seviyorsa mücver yapsan önüne koysan yese, bol unlu yumurtalı falan, kabak diye yer mi sadece fikir verdim....

öznurcum nasılsın, rüzgara 15 ye yakın kitap aldım, yazın buluştuğumuzda beğendiklerimi paylaşırım seninle, kuzularımıza birlikte yağarız alışveriş. ya biliyormusun forumu bile özledim o kadar mersin gözümde tütüyor.

yarın için izin istedim müdür bey sümeyye hanım sizin konumuz çok önemli yerinize bakabilecek kimse yok hastaneden sonra geri gelin dedi.ki ateşim çıktı fazla değil 37,5 ama vücudum kırılıyor.hayır sabahtan akşam kadar oturuyorum yaptığım iş olsa gam yemeyecem ..

gökşen Allah kavuştursun, eşimi de evde olsa hiç aramam ama bir yerlere gittiğinde burnumda tüter... gökşende yesin bol bol aşureyi yarasın kuzuma, zaten iyice toparlanmış resimlerden anladım.

ya çok hainsiniz biz aşure yemeyenlere haksızlık değilmi. ben en çok ılık sıcağa hafif yakın severim.

öznur en güzel aşure bence tukaşındı, ama bir yıldır bulamıyoruz. ben ce ev yapımı aşurelerle yarışacak derecedeydi ama yok işte piyasada. kaldırdılarmı anlamadık. her hafta eşimle yapardık ondan. off ya canım çekti.

mrhbalar bir türlü yazamıyorum hep okumakla kalıyorum benim oğlum uzun süredir sadece geceleri emiyodu son zamanlarda emmek yerine ıısırmaya başladı bende bıraktım 1 ay önce oda hiç aramadı zaten ama dün oğlum yakamı çekiştirdi açtı ve emmeye başladı azda olsa süt geliyo emdikçe şaşırıyo bana bakıyo şimdi ne yapsam acaba

reyhan yolla bacım gönderiyim sana 2 porsiyon :))

valla kızlar hepimiz burdaki gibi bi sitede otursak siz işten gelince ben her birinize koca bir kase ailecek yiyiebilceğiniz büyüklükte tabi getirsem doya doya yeseniz süper olurdu

evlendiğim ilk zamanlar yemeklerim koca koca kazan diyeceğim tencerelerde yapardım annemin öklçüsü olunca bende herkese dağıtırdım :))

bi keresinde hatırlıyorum yuvalama yapmıştım koca bir tencere herkese birer tabak verdim nası makbule geçmişti dağıtınca

filizcim ilk defa böyle bişi duyuyorum ama senin karar vermen gerek süt geliyo diyosun emzirmeye devam etmek istiyosan devam et ama yok kestim bir daha gere yok diyosan tekrardan kes memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…