selam kızlarrr nasılsınız
hasta bebişlerimize geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah
demetcim kaan da sebze dışında hiçbişi yemiyo meyve yoğurt yumurta süt ekmek pasta kek köfte ağzına sürmez ama biraz çnce 1 tabak karnıbaharı mideye indirdi çocuk bi acayip sürekli karnıbahar brokoli kereviz yiyo sabah kabak yedi öğlen karnıbahar akşama ne yedirsem diye düşünüyoruz biraz önce poğaça yaptım mis gibi yumuşacık püü diye tükürdü asla ekmek falan yemiyo bu yüzdende aylardır 9 kg da erdenayda meyve seviyomuş en azından zamanla düzelir inşallah iştahları
öznurcum bence sen aşure yapabilecek kadar beceriklisin içimden bi ses ölee diyo aras nasıl oldu iyimi biras daha resimlerini gördüm face de allahım ne tatlı maşallah
zeynooo bende isterim aşureee banada banada
yasemincim cocuk daha ne yesin iste sebzenin en alasini goturmus kuzuuu afiyet olsun yarasin.... uzulme hep ayni seyi soyluyorum bunlar duzelecek arasta bir donem bisi surmuyodu agzina... simdi son 2 gundur benden fazla yiyoo.. arasta oyle 9 kiloda kaldi yavrum... resimlerden kilolu gorebilirsin seni yaniltmasin yanaklar dolu dolu arasta sadece ama yavrumm cookk sisskaa...
asureee konusuna gelince bu cok ince bir konu.... malzemeleri bulsam denerdim vala en azindan...ama icindeki ses yalan soyluyor canim sana sen ona inanma.... oznur o kadar da becerikli degil....
reyhan yolla bacım gönderiyim sana 2 porsiyon :))
valla kızlar hepimiz burdaki gibi bi sitede otursak siz işten gelince ben her birinize koca bir kase ailecek yiyiebilceğiniz büyüklükte tabi getirsem doya doya yeseniz süper olurdu
fiizcim unutmamışmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?