2009 Eylül Anneleri

ben gece meme vermeyi kestim , sadece uyurken emiyor, b,r de sabah kalkınca. gece vermiyorum su eriyorum, pışpışlıyoruz. başta çok zordu 15,20 dakika ağlıyordu deli gibi. sakinleştirmek uzun sürüyordu. ama son 3 gündür geceleri 1 yada 2 kez uyanıyor....

zeynep ne iyi olurdu, ben yemek istemem ama azure isterim her gün.

o ölçüsüzlük bende halaa var ama iyi oluyor 2-3 gün yiyoruz..hergün yemek mi düşünecem

hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ederim hanımlar çoook kötüyüm aslında yeni toparlandım doktora götürdüm kızımı zatürre olmuş o kadar üzüldüm ki anlatamam......

herkese kocaman selam... hasta bebişlerimizde çok geçmiş olsun..kısa zamanda iyileşsinler inşallah.. aşure mevzusu yapılmış.. bende gözü karartım yapacam bu sene..

kızlar ateşim 38,2 oldu ateş düşürmek için ne yapabilirim işyerinin ortasında soyunsam olurmu...

aylin kuzuna geçmiş olsun.

sümeyye sen de al bir ateş düşürücü, parasetomol içeren , emzirenler için canım. üzerini hafifletme çok fazla bence de:)

hüsniyecim meraba sana canım.

bizim işyeri dağ başı biryer yani eve gidecek olsam kurta kuşa yem olurum en iyisi soyunmak bari tanıdıklar olsun...sonra filmim çekilir sümeyyenin suçu ne diye

aylincim kuzuna pekmez falan versen canım hergün bende hastalıklardan çok korkuyorum pekmeze dadandık doğal yollardan korunsun diye. işte bağışıklığını güçlendirelim diye.

bu arada sen bize öyle bir zaman geçtideki gelişmeleri ne zaman vereceksin. hani biri vardı ya sette çalışan :)

hala çok ateşliyim...38,2
kayseriden biyopsi sonucunu istedim yarın başka dr gösterecem..anlayanız yada genel cerrah tanıdığı olan varmı

ne pekmezi veriyim hangisi iyi gelir hergün bıldırcın yumurtası veriyorum ballı sütü var......

bu arada bende burdaki öyle bir geçer zamanki topiğinden takip ediyordum yine baktım son gelişmelere yok bişey ama onlar erken öğreniyorlardı bide you tube den bakıyorlarmış ben bakıcamda iş yerinde you tube filtreli bakamıyorum herhangi bir gelişme olursa haber ederim .....

valla ben kaynanamın yaptırdığı pekmezi veriyorum, ben üzüm pekmezi veriyorum, içine de tahin katıyorum öyle kaşıkla 3,4 tatlı kaşığı zorla içiyor işte... ben faydasına inanıyorum

bende hergün pekmez veriyorum arada bir yemediği oluyor ama ek gıdya geçtiğimizden beri bayağı bir pekmez tüketti.. ve hastalıklarını da çok şükür ilaçsız atlattı bende tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…