• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

birazda ben içimi dökeyim
belki sizde haklı olabilirsiniz ama ben de yeni üye olarak çok kırıldım ve kesinlikle çekilişten çekiliyorum
bence sizin adres verme işiniz hikaye madem öyle kargo eve teslim olmaz da şubeden alırsınız isim verme konusunda da zaten face de isimleriniz var
biz de eylül annesiyiz hem de en hası benim ..............tam 15 inde (ortasında) doğum yaptım.i
ilk sizi keşfettiğimde çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşıyoruz diye ve sizden çok şey öğrendim bu konuda çok sağ olun.gruplaşmanın yani birbirinizle çok samimi olduğunuzun farkındaydım ama yeniden tanışalım dediğinizde hahhh bizi de aralarına alacaklar biz de çekilişe katılalım dedim
hatta o kadar katılım istiyordunuz ki çekilişe 3 gün 5 gün 1 güz kaldı yok mu artıran diye muhabbetler
bir çoğunuz da biliyosunuz ki c tesi oğlumu ilk defa BAKICIYA koydum çekilişe hediye almak için çarşıya gittim eşim ben alayım dedi ona bile güvenmedim size mahcup olmayayım diye
çekilişe katılmamın diğer sebebi de bu çekiliş muhabbeti uzayacaktı hediyeden önce de sonra da
bari ben de katılayım da o duyguya ortak olayım gruba katılayım olaylara fransız kalmayayım diye
ben yine siteye girmeye devam edecem ama YAZAR mıyım bilmiyorum
sabah sabah sizi kızdırdıysam hakkınızı helal edin

gerçekten bu kadar şeyden sonra bu iş bana zorla verilen ödev gibi olur hediyeye baktıkça üzülürüm
biz sizi anlamaya çalışıyorz siz de bizi anlayın
BENCE
eskiler kendi aralarında çekiliş yapsın
BİZİMLE DE
bizi tanıdıklarında 23 nisanda yaparlar

songül canım sanırım çok kırılmışsın ama uslubun yanlış
bazı arkadaşlarımız düşünmeden kırıcı konuşmuş alabilirler ama özürlerini dilemişler
eylül ekim kasım annesi fark etmez hele eylülün kaçında doğurmuş oldugun hiç fark etmez
adres verme hikaye değil zaten burdaki çoğu kişi adres tlf msn birbirinin herşeyinden haberdar öyleki bi çoğumuz evimizin her odasını biliyoruz gördük gittik oturduk :)))
bu kadar alıngan olmayın bir yanlış olmuş hata anlaşılmış açıklama yapılmış bunca insan anlatmış sizi kimse kırmak istemez boşver artık uzatmayın
hem siz niye karar veriyorsunuz hediye sana mı geliyor senmi kullanacaksın
bebeğine geliyor onun için belki ilierde tanıyacagı bir teyzesinden kardeşinden geliyor
onlara haksızlık etmeyin
hem burada olan bir olay kırılan bir kişi herkezi üzüyor birbirimizi üzmeyelim
bu arada dilek ve özge birbirinden iyi insanlar yani tüm arkadaşlar öyle tanıdıkça bu gün için gülersiz halinize hayatım

merhaba geçmişi okudumda eskiden beri yazısan arkadaslara hak vermemiz gerekir bizde yeni katılanlar olarak biraz anlayışlı olmalıyız nerseyse 1 yıldır yazışıyolarmış bizi aralarına almadıkları gibi bir durumda yok bence her ne sorunum olduysa paylaştım ve cevabı aldım fazla abartılacak bir durumda yok doğum sonrası haller pireyi deve yapma durumları bizimki....

kızlar bence çekilişe eski yeni değil bundan sonra burda olacak arkadaşlar katılsın. ben burdaki birçok arkadaşımla ilerde de görüşeceğim. ve oğluma diyeceğim ki şu teyzen sana bunu almıştı ilk yılbaşında. böyle bir anlamı olması lazım. yoksa iki mesaj yazıp yarın burayı unutacak bir daha girmeyecek birinin hediyesini istemiyorum. eski yeni ayrımı değil de bunun düşünülmesi lazım bence.

kızlar sabah sabahh cok üzüldüm valla nedir buu eskiler yeniler sacmalıgııı eger cekiliş olacaksa herkes katılsınn yok olmayakca hiçbirimiz yapmayalım..... ayrımcılık nedemek.. az yazan cok yazan diye bir kavram varmı yaaa.....biz böyle degildikkkk arkadaslar aramıza her gelenii alıyoruzdaa işin içine hediye girincemi alamıyoruzzzz......????? LÜTFEN CANIM ARKADASLARIMMM (ESKı VE YENı) YAPMAYIN BÖYLEEEEEEEEEEEE........ ÖZGECıM KATILMAK ıSTEYEN HERKESLE BıR CEKıLıŞ YAP OLSUN BıTSıN YA...

ha bu arada bir iki arkadaşımız yazdıklarına cevap alamadıkları için ağır sitemde bulunmuşlar hatta dalga geçercesine laflar sarf etmişler... çok sinirlendim gerçekten. bunca işimi bırakıp burda okumaya çalışırken bazen oğlumu uyutup dinleneceğim yerde kızlar ne alemde diye merak edip siteye girerken bu şekilde yok aranıza almıyonuz yok cevaplamıyonuz yazılması çok sinirlendirdi beni. özellikle musyas arkadaşım burda yazıyorsun ve çoğu zaman da cevap alıyorsun. neden o şekilde yazdın hiç anlayamadım!!!!!!!!!

çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....çekilişşşş başlasın artıkkkk.....

sizin yüzünüzden kahveme gitmedim :oklava: derdimzi ne arkadaşlar ya songülcüğüm sana laf sölemeden geçemicem kusura bakma ama eylülün 15 inde doğum yapman has eylül annesi anlamına geliosa biz çakma anneleriz !!!! üslubunu lütfen düzelt... eski yeni die bi ayırım yapılmadı sadece çok iyi tanımadığımız arkadaşlarla htta hiç yazmayan ama benide çekilişe dahil edin dien biri vardı lafımız onaydı... ben şahsen fatoşgülü tanımam kaydirigubbakcemile3 dimi arkadaşlar hiçbirimiz tanımıyoz lafımız ona mesela kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam ya bi çekiliş yapılcak elimize ayağımıza bulaştırıoz aaa... ne alınganlığın ne sitemin zamanı...

slm kızlar
çekiliş bugun yapılsın ögleden sonrada bu kaos bitsin
sinemcim canım senin yazına çok üzüldüm gerçekten lütfe üzülme tatlım seni en başından beri biliyoruz eylül annelerinin sat listesinde senin adın bile vardı lütfen bebeğinin gelişiminde yaşadıgın sorunları şeker sorunlarını hepsini biliyoruz canımcım

Kızlar ben ev bakmaya gidiyorum evimi taşıycam çünkü. Öğleden sonra eğer Baharcım sanada uyarsa çekilişi gerçekleştirelim. Yoksa ben bugün iş miş yapamıycam. buraya kitlenmiş durumdayım... ılla çekilişe katılmak istemiyorum diyen varsa söylesin tekrar çıkarıcam listeden. Lütfen saat 2 ye kadar yazsın. 2 de çekilişi yapalım

bahar özge hadi siz buluşun bakalım msn de çekin şu kuraları valla devlet sorunu oldu haaa
kullanıcı sayısıda 17 heyy maşallah eski formumuza dönüyozzz:dance:

sizin yüzünüzden kahveme gitmedim :oklava: derdimzi ne arkadaşlar ya songülcüğüm sana laf sölemeden geçemicem kusura bakma ama eylülün 15 inde doğum yapman has eylül annesi anlamına geliosa biz çakma anneleriz !!!! üslubunu lütfen düzelt... eski yeni die bi ayırım yapılmadı sadece çok iyi tanımadığımız arkadaşlarla htta hiç yazmayan ama benide çekilişe dahil edin dien biri vardı lafımız onaydı... ben şahsen fatoşgülü tanımam kaydirigubbakcemile3 dimi arkadaşlar hiçbirimiz tanımıyoz lafımız ona mesela kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam ya bi çekiliş yapılcak elimize ayağımıza bulaştırıoz aaa... ne alınganlığın ne sitemin zamanı...

:roflol: :roflol: :roflol: TANISALIMMMMMMM OZAMAN ANAMMM delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: TANISALIMMMMMMM OZAMAN ANAMMM delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ewet bende tanimak istiyorum nihali fatosu ozgeyi dilegi bahari emineyyi gulcani gulayi ebruyu bircani petibor elayi unutmayalim sonar kutu kutu pense elmami yerse eceyi hepsini tanimak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

ene valla sÜtÜm kesİlcek Şİmdİ

slm arkadaşım aman sütlere dikkat çok çekioruz zaten.. sanırım sorunun kaynağı benim istemeden de olsa adım bu kadar çok geçince..şunu belirteyimki eski üyelere kırılmaddım hiç ama sorun olmamak adına beni almassanız sevinirim çekilişe ve iptal etmeyin nolur herkez çok heveslenmişti..ewet ben çok yorum yapamadım ama inanın okumaya anca fırsatım oluodu.birbirini tanıyan arkadaşların birbirine hediye alması tabiiki çok güzel ama bunun için çekiliş yapmaya gerek yok ki ..sizleri okumaya devam edicem kolaylıklar diliyorum

ha bu arada bir iki arkadaşımız yazdıklarına cevap alamadıkları için ağır sitemde bulunmuşlar hatta dalga geçercesine laflar sarf etmişler... çok sinirlendim gerçekten. bunca işimi bırakıp burda okumaya çalışırken bazen oğlumu uyutup dinleneceğim yerde kızlar ne alemde diye merak edip siteye girerken bu şekilde yok aranıza almıyonuz yok cevaplamıyonuz yazılması çok sinirlendirdi beni. özellikle musyas arkadaşım burda yazıyorsun ve çoğu zaman da cevap alıyorsun. neden o şekilde yazdın hiç anlayamadım!!!!!!!!!

baharcım sonuna kadar katılıyorum sana bende sinir oldum resmen dalga geçmişler kendilerine cevap yazılmıyo diye sitem edenler bizim hangi sorunumuza cevap yazdılar merak ediyorum yani çuvaldızı kendine batırcaksın önce dimi ama herkesin bebeği var işi gücü var müsait olunca herkes birbirine yazmaya çalışıyo

Back
X