Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazda ben içimi dökeyim
belki sizde haklı olabilirsiniz ama ben de yeni üye olarak çok kırıldım ve kesinlikle çekilişten çekiliyorum
bence sizin adres verme işiniz hikaye madem öyle kargo eve teslim olmaz da şubeden alırsınız isim verme konusunda da zaten face de isimleriniz var
biz de eylül annesiyiz hem de en hası benim ..............tam 15 inde (ortasında) doğum yaptım.i
ilk sizi keşfettiğimde çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşıyoruz diye ve sizden çok şey öğrendim bu konuda çok sağ olun.gruplaşmanın yani birbirinizle çok samimi olduğunuzun farkındaydım ama yeniden tanışalım dediğinizde hahhh bizi de aralarına alacaklar biz de çekilişe katılalım dedim
hatta o kadar katılım istiyordunuz ki çekilişe 3 gün 5 gün 1 güz kaldı yok mu artıran diye muhabbetler
bir çoğunuz da biliyosunuz ki c tesi oğlumu ilk defa BAKICIYA koydum çekilişe hediye almak için çarşıya gittim eşim ben alayım dedi ona bile güvenmedim size mahcup olmayayım diye
çekilişe katılmamın diğer sebebi de bu çekiliş muhabbeti uzayacaktı hediyeden önce de sonra da
bari ben de katılayım da o duyguya ortak olayım gruba katılayım olaylara fransız kalmayayım diye
ben yine siteye girmeye devam edecem ama YAZAR mıyım bilmiyorum
sabah sabah sizi kızdırdıysam hakkınızı helal edin
gerçekten bu kadar şeyden sonra bu iş bana zorla verilen ödev gibi olur hediyeye baktıkça üzülürüm
biz sizi anlamaya çalışıyorz siz de bizi anlayın
BENCE
eskiler kendi aralarında çekiliş yapsın
BİZİMLE DE
bizi tanıdıklarında 23 nisanda yaparlar
sizin yüzünüzden kahveme gitmedimklava: derdimzi ne arkadaşlar ya songülcüğüm sana laf sölemeden geçemicem kusura bakma ama eylülün 15 inde doğum yapman has eylül annesi anlamına geliosa biz çakma anneleriz !!!! üslubunu lütfen düzelt... eski yeni die bi ayırım yapılmadı sadece çok iyi tanımadığımız arkadaşlarla htta hiç yazmayan ama benide çekilişe dahil edin dien biri vardı lafımız onaydı... ben şahsen fatoşgülü tanımam kaydirigubbakcemile3 dimi arkadaşlar hiçbirimiz tanımıyoz lafımız ona mesela kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam ya bi çekiliş yapılcak elimize ayağımıza bulaştırıoz aaa... ne alınganlığın ne sitemin zamanı...
özgem bana uyar saat 2. ben de raporlarımı halledeyim bu arada bari. walla işimizden olcaz ha :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sizin yüzünüzden kahveme gitmedimklava: derdimzi ne arkadaşlar ya songülcüğüm sana laf sölemeden geçemicem kusura bakma ama eylülün 15 inde doğum yapman has eylül annesi anlamına geliosa biz çakma anneleriz !!!! üslubunu lütfen düzelt... eski yeni die bi ayırım yapılmadı sadece çok iyi tanımadığımız arkadaşlarla htta hiç yazmayan ama benide çekilişe dahil edin dien biri vardı lafımız onaydı... ben şahsen fatoşgülü tanımam kaydirigubbakcemile3 dimi arkadaşlar hiçbirimiz tanımıyoz lafımız ona mesela kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam ya bi çekiliş yapılcak elimize ayağımıza bulaştırıoz aaa... ne alınganlığın ne sitemin zamanı...
:roflol: :roflol: :roflol: TANISALIMMMMMMM OZAMAN ANAMMM delikafadulden
ene valla sÜtÜm kesİlcek Şİmdİ
ha bu arada bir iki arkadaşımız yazdıklarına cevap alamadıkları için ağır sitemde bulunmuşlar hatta dalga geçercesine laflar sarf etmişler... çok sinirlendim gerçekten. bunca işimi bırakıp burda okumaya çalışırken bazen oğlumu uyutup dinleneceğim yerde kızlar ne alemde diye merak edip siteye girerken bu şekilde yok aranıza almıyonuz yok cevaplamıyonuz yazılması çok sinirlendirdi beni. özellikle musyas arkadaşım burda yazıyorsun ve çoğu zaman da cevap alıyorsun. neden o şekilde yazdın hiç anlayamadım!!!!!!!!!
:roflol: :roflol: :roflol: TANISALIMMMMMMM OZAMAN ANAMMM delikafadulden