kıyamam yaaaa. canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum inan. anneyiz sonuçta. bebek deyince elim ayağım kitleniyor benim de. senin evladın hepimizin evladı canım. hep birlikte atlatcaz canım hepsini. gör bak hiçbir sorun çıkmıcak
demetcim rusça dersler alıyoruz ama çok zor bi dil dr a mecburen tercümanla gidiyoruz oda tıbbi terimleri fazla bilmiyomuş iyi dileklerin için sağol desteğiniz için teşekkür ederim 100 de 1 bebeğin bıngıldağı 3 aylıkken kapanabilirmiş ayferin bebişindede sanırım böyle bi sorun vardı umarım bebişlerimizin kafaları uygun büyüklüğe ulaşır
çok sağol baharcım yazarken gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyo engel olamıyorum bi türlü geçicek dimi bişi olmuycak hem bu durumdaki bütün bebekler sorun yaşıycak diye bişi yokmuşki kafası büyür benim aslan oğlumun benimkinin kafa çapı 38 cm küçük değil dimi
canım kıyamam sana inan okurken gözlerim doldu. tabi ki geçecek hiçbirşey de olmayacak. bak biz neler atlattık canım. dua ile inanç ile aştık bazı şeyleri. bunu da atlatıcaz hep birlikte. kafa çapı iyi tatlım. benim oğlumun da o civardaydı sanırım. bak sakın kendini üzme sütün gider canım sakın lütfen. tamam evlat insanın elinde değil üzülmemek ama onu beslemen lazım dimi.
kutu kutu pense .!.:;çok sağol baharcım yazarken gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyo engel olamıyorum bi türlü geçicek dimi bişi olmuycak hem bu durumdaki bütün bebekler sorun yaşıycak diye bişi yokmuşki kafası büyür benim aslan oğlumun benimkinin kafa çapı 38 cm küçük değil dimi
lütfen kendini üzme kıyamam o gözyaşlarına, zaten dokunsalar ağlayacağım...geçicek bunlar merak etme aynı sorunu kızımda yaşamıştım hiçte dedikleri gibi çıkmadı dert etme olurmu geçicek bunlar, sen gönlünü ferah tut.
kızlar canınızı sıkmayın ne olur, herşey düzelir Allahım başka dert vermesin.
benim bebişin bıngıldağı yok denecek kadar minik serçe parmağımın ucu kadar dün akşam baktıkda nerdeyse kapanacak bütün gece ağladım onun için dr d vit i kesmemi söylemiş salak tercüman çevirememiş doğru düzgün
çok sağol baharcım yazarken gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyo engel olamıyorum bi türlü geçicek dimi bişi olmuycak hem bu durumdaki bütün bebekler sorun yaşıycak diye bişi yokmuşki kafası büyür benim aslan oğlumun benimkinin kafa çapı 38 cm küçük değil dimi
canım şimdi kesmen yeterli değilmi ki 18 aylık olunca tyamamen kapanır demişti bize doktor, bu kadar çabukmu kapanıyormuş.
çok üzüldüm nolur sıkma canını düzelir tabii 38 cm küçük diil benim oğlumda şimdi dizlerimde uyuyo yazdıklarını okuyunca bakıp bakıp bende ağladım seni çok anlıorum annelik çok zor keşke cahil olup hiç bişi bilmeden büyütsek bile diorum belki bu kadar yıpranmazdık.
merhaba kızlar,
uzunca zaman yazamadım ama benim kızın psikolojik sorunları çıktı anneyi hayatından çıkarmış dediler nasıl üzüldüm sormayın halbuki hiç kırılmasın diye kardeşini bile sevmiyorum 3saate bir emzirmem, altını değiştirmem ağlarken kucağıma almam gazını çıkarmamı sorun etmiş,[daha ne olsun haklı demeyin ne olur] nasıl kurtaracağım bu durumdan bilemiyorum.bol vakit geçirin diyor doktor başka bişey demiyor nasıl yapıcamki kime bırakayım minik kardeşini...,hafızasına bişeylerin kazınmasını istemiyorum,bu yüzden resmen bunaldım...
canım bende aynı durumdayım benimkinide abisi kıskanıyo dövüyo bide minicik bebeği akşam kafasına çok kötü vurdu öyle ağladıki bebiş içim parçalandı biz çareyi kreşe yollamakta bulduk senin kızın kaç yaşında sende kreşe gönder istersen değişiklik olur onun içinde belki senin kızını bılgıldağında sorun varmıydı bişi olmadı dimi kaç aylıkken kapandı
canım bizde verdik kreşe ama zorlanmaya başladık gitmek istemiyor kızım 4 oldu.hadi gezelim diyor kardeşim evde kalsın diyor yada karnına geri gönder diyor ellerini sıkıyor aynı bunlar ya..mafoldumben
sağol tatlım napıyım anneyim dayanamıyorumki ben gazına bile üzülürken böyle bişiye nasıl dayanıcam umarım kafa kemikleri uygun duruma ulaşabilir sen neden ev arıyosun bi sorunmu var
merhaba kızlar,
uzunca zaman yazamadım ama benim kızın psikolojik sorunları çıktı anneyi hayatından çıkarmış dediler nasıl üzüldüm sormayın halbuki hiç kırılmasın diye kardeşini bile sevmiyorum 3saate bir emzirmem, altını değiştirmem ağlarken kucağıma almam gazını çıkarmamı sorun etmiş,[daha ne olsun haklı demeyin ne olur] nasıl kurtaracağım bu durumdan bilemiyorum.bol vakit geçirin diyor doktor başka bişey demiyor nasıl yapıcamki kime bırakayım minik kardeşini...,hafızasına bişeylerin kazınmasını istemiyorum,bu yüzden resmen bunaldım...
kızlar canınızı sıkmayın ne olur, herşey düzelir Allahım başka dert vermesin.
canım bizde verdik kreşe ama zorlanmaya başladık gitmek istemiyor kızım 4 oldu.hadi gezelim diyor kardeşim evde kalsın diyor yada karnına geri gönder diyor ellerini sıkıyor aynı bunlar ya..mafoldumben
evet canım kızımın bıngıldağında sorun var denildiğinde 3 aylıktı o zaman bayaa sıkıntı yaşadık ama hiçte öyle olmadı yine. tam ne zaman kapandı hatırlamıyorum ama (görüyosun dimi hatırlamıyorum halbuki o zamanlar ne çekmiştik) sonrasında sorun çıkmadı, sende üzülme olurmu, yinede araştıralım bak hiç bişey çıkmayacak üzüldüğümüzle kalıcaz, bişey çıkmasında üzüldüğümüzle kalalım ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?