2009 Eylül Anneleri

demetcim rusça dersler alıyoruz ama çok zor bi dil dr a mecburen tercümanla gidiyoruz oda tıbbi terimleri fazla bilmiyomuş iyi dileklerin için sağol desteğiniz için teşekkür ederim 100 de 1 bebeğin bıngıldağı 3 aylıkken kapanabilirmiş ayferin bebişindede sanırım böyle bi sorun vardı umarım bebişlerimizin kafaları uygun büyüklüğe ulaşır

çok sağol baharcım yazarken gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyo engel olamıyorum bi türlü geçicek dimi bişi olmuycak hem bu durumdaki bütün bebekler sorun yaşıycak diye bişi yokmuşki kafası büyür benim aslan oğlumun benimkinin kafa çapı 38 cm küçük değil dimi

canim canini sikma pozitif dusun lutfen kotu kotuyu iyilikde iyiligi cagirirmis luitfen ama lutfen iyi dusun canini sikma kaan pasamin herseyi yoluna girecek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dil olayini anliyorum canim bende zorluk cektim

arkadaşlar ben uslüp bozucu bir şey söylemedim
açın bütün msjlarımı varsa kaba bişey hatamı anlayayım eylülün en has annesiyim derken şaka yaptığımı ima ettim zaten.en önemlisi ANNE olmak eylül kasım önemli değil
ben siteyi çok geç keşfettiğimi söyledim yine diyorum keşke hamileyken sizi tanısaydım sizin de benim de sıkıntılarımızı ortak paylaşsaydık
siz 1 kişiyi kasdederken biz yeniler doğal olarak üzerimize alındık ve ciddi manada çok heveslenmiştik çekiliş işine
HATTA
bi ara yok canım beni kasdetmiyorlardım ben sonuçta iyi takipçiyim 20 saat kk açık hiç bişey yazmasam hasta olana geçmiş olsun diyip yine de lafa giriyorum dedim
VEEEEEEE
eşleştirmelerde ismimi gördüm
DAHA ÖNCEDE DEDıM
hakkınızı helal edin bizler için sütleriniz bitmesin
NE OLUR
yanlış anlamayın

canım kıyamam sana inan okurken gözlerim doldu. tabi ki geçecek hiçbirşey de olmayacak. bak biz neler atlattık canım. dua ile inanç ile aştık bazı şeyleri. bunu da atlatıcaz hep birlikte. kafa çapı iyi tatlım. benim oğlumun da o civardaydı sanırım. bak sakın kendini üzme sütün gider canım sakın lütfen. tamam evlat insanın elinde değil üzülmemek ama onu beslemen lazım dimi.

çok sağol tatlım işte annelik nasıl bi duygu böyle sarılınca kokusunu içime çekince neden diyorum neden böyle daha minicik allah bütün bebişleri korusun melek onlar bide kaynanam geliyo bu akşam kocamı dizine yatırıp sarı gülüm diye sarılıyo gıcık oluyom ama bişi demiyom oda anne sonuçta diyom büyük konuşmayım ama ben oğluma karısının yanında böyle yapmam heralde üç ay kalacak bide inşallah kavgasız gürültüsüz gelir gider

demetcim songülcüm teşekkür ederim songül sende daha fazla takma kafana herkes birbirini yanlış anlayabilir yeri geliyo aynı yastığa baş koyduğumuz insanı bile yanlış anlıyoruz burda kimsenin kötü niyetli olacağına inanmıyorum ben sorun çözüldü sanırım dimi

merhaba kızlar,
uzunca zaman yazamadım ama benim kızın psikolojik sorunları çıktı anneyi hayatından çıkarmış dediler nasıl üzüldüm sormayın halbuki hiç kırılmasın diye kardeşini bile sevmiyorum 3saate bir emzirmem, altını değiştirmem ağlarken kucağıma almam gazını çıkarmamı sorun etmiş,[daha ne olsun haklı demeyin ne olur] nasıl kurtaracağım bu durumdan bilemiyorum.bol vakit geçirin diyor doktor başka bişey demiyor nasıl yapıcamki kime bırakayım minik kardeşini...,hafızasına bişeylerin kazınmasını istemiyorum,bu yüzden resmen bunaldım...

Son düzenleme:

canım şimdi kesmen yeterli değilmi ki 18 aylık olunca tyamamen kapanır demişti bize doktor, bu kadar çabukmu kapanıyormuş.

baharcım ali efemiz nasıl oldu pişiği geçtimi zeytinyağı çok iyi geliyo denedinmi ilaca başvurmadan önce bi dene gerçekten çok hızlı düzeltiyo pişiği ıslak mendil alırkende sensitiv alkolsüz ve parfümsüz olanları tercih et sen dikkat ediyosundur gerçi ama ben pampers sensitivden çok memnunum iki oğlumdada onu kullanıyorum

çok üzüldüm nolur sıkma canını düzelir tabii 38 cm küçük diil benim oğlumda şimdi dizlerimde uyuyo yazdıklarını okuyunca bakıp bakıp bende ağladım seni çok anlıorum annelik çok zor keşke cahil olup hiç bişi bilmeden büyütsek bile diorum belki bu kadar yıpranmazdık.

canım şimdi kesmen yeterli değilmi ki 18 aylık olunca tyamamen kapanır demişti bize doktor, bu kadar çabukmu kapanıyormuş.

tatlım benim büyük oğlanınki 18 aylıkken kapandı ama bebişinki kapanıyo yarım cm var minicik kalmış abisininki 5 cm kadardı ben farketmedim çünkü içim bi tuhaf oluyo dokunamıyom bıngıldağa ama akşam baktım zor buldum o kadar minikki bıngıldağı erken kapanmaya meyilli olan bebeklerde d vit i vermemek lazımmış ama asıl sorun o değil d vit kapanmayı hızlandırıyomuş kesmem durdururmu kapanmayı bilmiyorum bazı bebeklerinkide çok geç kapanıyomuş onlarada d vit vermelerini öneriyolar

sağol tatlım yazdıklarınızla teselli buluyorum sende üzülme burda eski yeni hepimiz aynı duyguları anneliği yaşıyoruz herkes birbirinin iyiliğini istiyo bişi olunca herkes kendine olmuş gibi üzülüyo

Son düzenleme:
canım bizde verdik kreşe ama zorlanmaya başladık gitmek istemiyor kızım 4 oldu.hadi gezelim diyor kardeşim evde kalsın diyor yada karnına geri gönder diyor ellerini sıkıyor aynı bunlar ya..mafoldumben

evet canım kızımın bıngıldağında sorun var denildiğinde 3 aylıktı o zaman bayaa sıkıntı yaşadık ama hiçte öyle olmadı yine. tam ne zaman kapandı hatırlamıyorum ama (görüyosun dimi hatırlamıyorum halbuki o zamanlar ne çekmiştik) sonrasında sorun çıkmadı, sende üzülme olurmu, yinede araştıralım bak hiç bişey çıkmayacak üzüldüğümüzle kalıcaz, bişey çıkmasında üzüldüğümüzle kalalım ne yapalım.

Son düzenleme:
canım bizde verdik kreşe ama zorlanmaya başladık gitmek istemiyor kızım 4 oldu.hadi gezelim diyor kardeşim evde kalsın diyor yada karnına geri gönder diyor ellerini sıkıyor aynı bunlar ya..mafoldumben

benimkide gitmek istemiyo ama gidince iyi oynuyomuş orda öğretmenleri öyle söylüyo evde olması daha kötü çünkü gördükçe daha kötü oluyo vuruyo bile bebeğe kaan bebek sen evine git diyo alışamadı bi türlü kaan bebek hadi yürü yürü git diyo bizde çok üzülüyoz ama kreşe gidince arkadaşlarıyla oynuyo daha sakin oluyo gibi geliyo bana

sağol tatlım napıyım anneyim dayanamıyorumki ben gazına bile üzülürken böyle bişiye nasıl dayanıcam umarım kafa kemikleri uygun duruma ulaşabilir sen neden ev arıyosun bi sorunmu var

Canım sorma ya. Evden zaten memnun değildim. Birde başımıza kaçak elektrik davası çıktı. Bazı düzenbazlar kaçak elektrik kullanıyormuş binada. O yüzden çok soğudum bir an önce taşınıcam. Dua edinde bu durum ev almamıza vesile olsun. Satılıkta bakıyorum çünkü.

Aaaaa kıyamam size ben ya. Vay küçük zilliye bak sen kaydirigubbakcemile3 kıskandı demek ha. Doktorun dediği gibi biraz büyük kızla vakit geçirmeye çalışın cnm. Hatta bence sen ona biraz sorumluluk ver. Ne bileyim gel mamasını birlikte yapalım dedi, altını değiştirirken gel sen bana ıslak mendili ver kremini ver felan de. Buda bir çözüm bence

ayyyy canım içime su serptin inanki bişi olmaz inşallah çok rahatladım gerçekten ya kıskançlıkları bizde yaşıyoz ama evden biraz uzaklaşınca daha iyi oluyo bence gözünün önünde bebişi gördükçe delleniyo bizimki bence en azından yarım gün falan gönder kreşe

özgecim inşallah ev almanıza vesile olur bu durum itediğin gibi bi ev bulursun inşallah kaçak elektirik kullananlarada gıcık oluyom ben herkesin cebinden çıkıyo bunun zararı millet onların kullandığı elektiriği ödemek zorundamı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…