2009 Eylül Anneleri

yaa özge sorcam sorcam unutuyom canım yaaa ela naptı izmirdemi hala tayinleri çıkcaktı onların ne oldu ?????demet ela diyince aklıma geldi

yaa özge sorcam sorcam unutuyom canım yaaa ela naptı izmirdemi hala tayinleri çıkcaktı onların ne oldu ?????demet ela diyince aklıma geldi

canım ela delirmek üzere kaydirigubbakcemile3 hala tayin bekliyorlar. Ocak 15 te çıkıcak diyorlarmış şimdide. Çksada biran önce evime yerleşsem diyor kuzum. Dedim hemen taşın eve bağlat internet hepimiz seni çok özledik diye

kocam gelecek öglen yemegi hazırlamaya gidiyom gelince umarım sonuçları görürüm valla öss sonuçlarını ögrencek gibi heyecan bastı beniii

aşkolsun demetciiim yaniiiiiiii sende benim elmama taktın haaaaaaaa şaka bi yana çok canım sıkkın benim bebişin bıngıldağı yok denecek kadar minik serçe parmağımın ucu kadar dün akşam baktıkda nerdeyse kapanacak bütün gece ağladım onun için dr d vit i kesmemi söylemiş salak tercüman çevirememiş doğru düzgün

aboowww yazık kız sürgün hayatı yaşıyo haaa valla özledikya deli kızı göbüş fotoları hala gözümün önünü geliyooo kaydirigubbakcemile3

sapık karı :sinifsinif: kocam herkezle tanışma didi kaydirigubbakcemile3

yarısmayaaaa kilistenn katıayrummmmmmm 5 cocuk annesiyimm20 yasındayımm cocuklarımmm 3 aydurr acccccc heduyalerunuzuu bekleyrummmmmmmmm... yarısmacıı arkadişlereee slmm ediyrummmmmmmm :sm_cool:

ya inanmıyorum ececim nasıl böyle birşeyi ters çevirebilirki tercüman klava: kıyamam sana ben tekrar doktorla görüştünmü bunun için?

aboowww yazık kız sürgün hayatı yaşıyo haaa valla özledikya deli kızı göbüş fotoları hala gözümün önünü geliyooo kaydirigubbakcemile3

dimi ya topiğin seksi lady si o :)))))

yarısmayaaaa kilistenn katıayrummmmmmm 5 cocuk annesiyimm20 yasındayımm cocuklarımmm 3 aydurr acccccc heduyalerunuzuu bekleyrummmmmmmmm... yarısmacıı arkadişlereee slmm ediyrummmmmmmm :sm_cool:

alla cezanı verecek :roflol::roflol:

:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

saol hayatım. walla fena dellendim. attı makedonun tepesi çok fena.

şu çekiliş işine de son noktayı koyuyorum. kimseyi listeden çıkarmıyoruz. liste aynen geçerli olarak çekilişi özgeyle yapıyoruz. kaydirigubbakcemile

ha bi arkadaş kim hatırlamıyorum hile yapılacağını ima etmiş. ona da teessüflerimi bildiriyorum.

Ne hilesi ya yuh diyorum artık kim dediyse bende teessüflerimi bildiriyorum.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam yavruma manyak mi ya bu tercuman geri zekali deeeeeeeeeeeee offffffffff caninmm sen hamileliginde calsiyumu nasil aldin hemen bir doktora gotur insallah canim kotu birsey yokdurrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol:danisdiguma meymun oldum bende 23 yasindayim 11 cocugum var fiutbol takimi kurdum yarismaya isvicreden katilirem yarismaci arkideslere basiriler dilerem:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

ya inanmıyorum ececim nasıl böyle birşeyi ters çevirebilirki tercüman klava: kıyamam sana ben tekrar doktorla görüştünmü bunun için?

özgecim salak kız bıngıldağın türkçesini bilmiyomuş tıbbi terim ya ondan heralde felaket canım sıkkın dr a tekrar gittim herkes damla veriyo ben neden vermiycem diye çok berbat durumdayım niye böyle oldu ya nolur bebişimin beynine bişi olmasın kafası uygün büyüklüğe ulaşabilirmişde ulaşamayabilirmişde devamlı muayene edilcek kafa kemikleri uygun büyürse sorun olmaz dedi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sut beyazi sexy mankenimizdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her cuma gobus fotosu diye bagiriyorduuuuuuuuuuuuu

ececim canım doktorunla konuş hemen bize de haber et olur mu hayatım. sakın ağlama ne olursa olsun herşeyin de çaresi var. herşey yolundadır canım hemen sıkma kendini.

canım içini ferah tut sen. Tıp o kadar ilerdeki artık herşeyin çözümü vardır sen merak etme. Bizim kuzucuklarımız güçlü maşallah

canım içini ferah tut sen. Tıp o kadar ilerdeki artık herşeyin çözümü vardır sen merak etme. Bizim kuzucuklarımız güçlü maşallah

sağol tatlım napıyım anneyim dayanamıyorumki ben gazına bile üzülürken böyle bişiye nasıl dayanıcam umarım kafa kemikleri uygun duruma ulaşabilir sen neden ev arıyosun bi sorunmu var

baharcım teşekkür ederim beni sizden iyi kimse anlayamaz sanırım bu bir yıl nasıl geçecek bilmiyorum

kıyamam yaaaa. canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum inan. anneyiz sonuçta. bebek deyince elim ayağım kitleniyor benim de. senin evladın hepimizin evladı canım. hep birlikte atlatcaz canım hepsini. gör bak hiçbir sorun çıkmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…